Юлчето към Трявна ще пътува, а после на морето ще се полюбува(108)

• 10 803
  • 284
  •   1
Отговори
# 150
Изкарахме страхооооооооооооооооотно!!! И сега ми е едно такова криво, че свърши толкова бързо! Утре ще пиша по-подробно. Сега пускам линк към хита на сезона  Laughing    Итци Битци   - http://vbox7.com/play:b896d2e6

# 151
  • Бургас
А на Лили имаш ли някакви, имам спомен, че мъжът ти я снима на басейна Blush

Има, нали ги видя в албума, давай... И на Лора видях, че има 2-3, ако не те затруднява...

Рапунцел, ами Итци Битци на мр3-ка имаш ли го.

# 152
Калинка Малинка, нямам го на Mp3.
Снимките са страхотни! Запечатани са много щастливи моменти Heart Eyes Hug!
Нашите ще кача утре или в другиден, като мъжът ми ги обработи.

Последна редакция: пн, 08 юни 2009, 00:40 от rapunzel

# 153
Рапунцел , точно щях да помоля да дадеш текста  Hug

Калинка Малинка, много хубави снимки.

Бухти, давай и другите снимки , че тези вече по два пъти ги разгледах  Mr. Green

На моето дете много му хареса в Трявна. Тя е свикнала да пътува и бързо се приспособява.  В колата беше много послушна, като изключим омазването на финала. Ето и сега заспа в 20, 30 часа в столчето за хранене с лъжица каша в устата. Crazy

Хайде до утре, че ще ставам в 5 и пак сме на път.

# 154
 wavey

Незнам защо си въобразявах, че като ще ходите в Трявна и няма да имам толкова много теми за наваксване. 3 са и незнам кога ще ги наваксам. Надявам се да не изпукам нещо, че няма да го понеса  Laughing Все пак пуснах един диагонал и видях много смешни клипчета, страхотни и ужасно много снимки, много ходещи крачета вече имаме, и доста поводи и РД съм пропуснала (Честито със закъснение на всички с поводи)

Бяхме на море  Shocked Не, че няма тука море във Варна, но нашите бяха на почивка в Несебър и ние решихме, че това ще стане нашата почивка. Пък нашите да си гледат внучката  Grinning  Симона никак не хареса морето, пясъка, басейна и всичко, което се опитахме да и предложим ново. Единствено склони да си играе в басейна (който купихме за нея), но не навън а в хотелската стая (по-точно в банята).
Пускам малко снимки, ако ви остане време след снимките от Трявна.

Искам и аз да се класирам за Варненски срещи. каде ги заформяте?

На Гранда има безжичен, на Делфина незнам.

Писах на НОИ преди да заминем. Дадох им трите имена, ЕГН и входящ номер. Отговориха ми, и направо цитирам:
 "След извършената проверка в информационната система на НОИ, се установи, че
осигурителят все още не е подал молба декларация по чл. 50 и 51 за остатъка
от 315 до 410 дни, поради което Все още не Ви е преведено дължимото
обезщетение за бременност и раждане за месец май.

Вх. №, който Ви е дал осигурителя, след проверка от колегите в СУСО няма
такъв издаден от тях."

Какъв входящ номер ми е дала счетката тогава и кой е кривия? Някой може ли да ми помогне?

# 155
  • София
Мислех , че само аз съм кукувица, а то и НБМ се появи. Дени ли те събуди, или баща му?   Party

Олето, счетоводителката нещо те пързаля! Имаме количка като вашата, но е червена.  Simple Smile Симона е направила тен, не и личи да и е неприятно на плажа. Simple Smile

В Трявна беше много хубаво. Ели се шашна от толкова много набори. Радвам се, че успях да се запозная с част от мамите, другата част я видях на живо, разпознах я от снимки, но така и не остана време те да ме запознаят. Laughing Според мъж ми съм си темерут. Мъжете ви също са готини, личи си , че помагат.

На Донка банския е супер. На Майра също, но в нейния дори не мога да си помисля да вляза.

Както вече писах ние сме в Каспичан при баба и дядо. Елена пощуря, не спря да обикаля стаите. Коленете и са червени, мислех, че  наколенки ще ни трябват, но тя пък колкото пълзи, толкова и права ходи като се придържа за стените и мебелите. Усещм, че до дни ще проходи. Пълно е с каки и други желаещи да помагат, аз смятам да го ударя на почивка.
Деница, до теб сме най-близо, може да си спретнем мини форумска среща.  Simple Smile

Аз съм луда , от два часа не мога да заспя.

Последна редакция: пн, 08 юни 2009, 06:03 от kami_ch

# 156
  • София
 Shocked Ками е била в Трявна Shocked Верно си темерут, как можа да не се обадиш ooooh! Или аз съм кукуруку и не помня newsm78 Ако е второто, извинявай Praynig

Бобо в Трявна спа до 7-8 часа и аз се обнадеждих, но уви - тука в 6 беше на линия Tired

Защо линкът на Сакси не го виждам, а другите снимк от ФБ ги виждам newsm78

Подкрепям идеята за среща наесен. Въобще подкрепям идеята да си го направим традиция и да се събираме периодично извън София. Аз, както знаете, за срещи в молове и пицарии малко трудно се организирам, но като чуя хотел с басейн и някак успявам да подредя всички под конец за нула време Mr. Green Предлагам есента във Велинград на топлите минерални басейни, там какво цапане и плуване пада Grinning

# 157
идеята за Велинград е супер, щото се оказа, че май за море няма да ни огрее  Cry мъжа ми не знае кога и дали изобщо ще излиза отпуска, а така се бях наточила  Sunglasses но ако наистина организираме среща ще дойдем...
Сакси снимката с целувката е върха  Heart Eyes
за Трявна - Мати там проспа всички общобебешки снимки и му се отвори един апетит  Mr. Green но сега се е кукурдясал  в 6,30.....местим се в Трявна  Crazy
само исках да споделя, че видях много грижовни татковци, явно не само аз "строявам" моя...имаше един момент покрай басейна-татковци дундуркащи бебета  Heart Eyes

# 158
Добро утро!
Ками, до кога сте там, може да направим една среща на МАдара.

Я сега да видим някой знае ли колко точно мами бяхте в Трявна Mr. Green

# 159
  • София
Разгледах всички снимки и пак да си кажа : всички бебчета са стра-хот-ни !  Heart Eyes Супер е направо да гледаш толкова много сладурковци на едно място  Simple Smile
А мамите - ле-ле : мацки и половина  Whistling

# 160
Много се изнервих на този мултиплай. Опитвам се да си обърна снимките, обръщам ги, запазвам промените и после като вляза в албума не са обърнати Close И сега освен да си ги обръщам и да ги качвам наново друго не ми идва на акъла, но откъде време да си играя толкова, те са разпръснати из целия албум. Знам, че нямате търпение, така че ако искате гледайте така - http://july2008.multiply.com/photos/album/140#
Който иска снимки в пълен размер да ги посочи точно и да ми пише на скайп (otrovna_buhti4ka)

Калинка, много са ви хубави снимките, видях ги, но тези, за които говоря не ги виждам.

Рапунцел, пееш страхотно, но предполагам, че си го знаеш това Grinning Аз исках да попитам по принцип и за другите песнички откъде ги знаеш, защото са преведени от английски и ми стана интересно, ние на английски ги пеем.

# 161
, след това хапнахме в едно село до Троян /Орешак-има страхотни механички там/ и благополучно в 9 часа си бяхме тук.
Ей тази почивка си чакам аз другата седмица. Направо ми идва от сега да приготвя багажа, нямам търпение.
Хубава почивка сте си спретнали всички  Simple Smile

# 162
 На Трявна наистина беше много хубаво. Само дето Йоанна проспа целия съботен следобед, когато всички са били около басейна и ние се вяснахме за малко там преди вечеря. Аз не се запознах с поне с 5-6 майки, да не говорим,че и с много малко от момичетата си и поприказвахме....  Tired

Бухти- страхотни снимки- благодаря   bouquet

Ние нямаме снимки защото точно сутрина на центъра на Трявна ни падна батерията на апарата. Ама така е като оставих мъжа ми да го провери  Crossing Arms

# 163
Добр утро и от мен!
Специални благодарности на Бухти за разказа и за снимките - направи ме съпричастна!   bouquet
Всички изглеждате много щастливи...  Мога само да се надявам, че на другата среща ще сме на линия и ние..

Когато всички варненски се наспят, да заповядат в чата, че да се изясним за варненската сбирка.  Naughty

# 164
  • Sofia
Мислех , че само аз съм кукувица, а то и НБМ се появи. Дени ли те събуди, или баща му?   Party

Приспивах детето снощи, по едно време се събуждам, гледам приспала съм го, викам да си довърша разглеждането на снимките и сядам на компа, чак тогава видях, че часът е 5  Shocked Измих си зъбите и обратно в леглото.
Срещата в Трявна беше чудна, много се радвам, че се запознах с всички. Дени много се изкефи на басейна и не искаше да излиза оттам. Страхотни бебчета имаме Heart Eyes Забелязвам по снимките, че разни флиртове са се оформили  Wink

Общи условия

Активация на акаунт