Юлчето към Трявна ще пътува, а после на морето ще се полюбува(108)

• 10 803
  • 284
  •   0
Отговори
# 120
# 121
Няма ли и днес да стоите? Много бързо приключихте
Ние тръгнахме още вчера  Confused Краси поел ангажимент и нямаше начин,иначе пита кога ще е следващата среща  Hug

Белинда  Hug поздрави на Ники от Катето.Лятото сега започва,може да наминете на по бира  Wink

Дуци,утре ще пътувате,може за вторник да организираме плаж   grinning039

Последна редакция: нд, 07 юни 2009, 20:27 от мамаиви

# 122
OХ мацки много се оплаших  Confused , Мики се задави с парче краставица , до сега чак така не се беше давил. В момента, в който се задави вернага почна да плаче, и да се дави и кашля. Веднага го потупах по гръбчето- нищо, потупах го по-силно -пак нищо, само се разрева и разтрепере повече. Изпаднах в ужас. Единственото което си мислех все пак успява да си поема въздух...........и че трябва да мисля. Хванах го и го обърнах с краката надолум - нищо не изпю само пищи , но почна и да се дави (както за повръщане) пак го разтърсих и го остави полу висящ подприн на крака ми - и повърна доста голямо парче ккраставица. Сега евно се сеци и за 3-ти път се разплаква без причина. Ох още треперя.

# 123
Юцка hug, стиска се през гърдите, когато детето се задави с нещо.

Супер са снимките!
Бухти, къде ти е корема не знам newsm78

# 124
Ее, ама аз исках да си кача всичките снимки, да ги обърна и да понадпиша част от тях, така ми е много разпиляно. Ще си ги преместя, ако нямате търпение гледайте, но ми се искаше като са готови.

Дуци, точно на място ми е корема, но не помня да съм носила нещо тясно, с което да си личи кой знае колко Mr. Green

# 125
Бухти,мислех че всички там ще ги качваме  smihesorry

# 126
Юцка, много страшно звучи, и мен все от това ме е страх.
Успях сама да си ги кача
http://vbox7.com/play:d3dbb869
http://vbox7.com/play:920e55dd
http://vbox7.com/play:579b0b11
http://vbox7.com/play:6f0faff7

# 127
tanita66
много сладка малката, особено като танцува  Joy  Heart Eyes

# 128
Добре дошли на пътувалите!

Белинда, ти пак със смешни отстрани произшествия Sick

Юцка, ужасно нещо си преживяла, винаги много внимавам и със страх подхождам към бисквитите. Краставица не съм посмяла още да давам. Дано на никого не се случва.

Някой питаше за стоенето на плажа. Мисля, че всички препоръчват децата да ходят само през периода9-11 часа и след 16-17.00 в зависимост от времето. Освен това малките деца трябва постепенно да се излагат на слънце - първият ден 10-ина минути добре намазани, задължително със шапка на главата. Аз не бих посмяла да оставя дори и големия цял ден на плаж, дори и под чадър. Аз също не бих издържала. Това е голяма горещина,а съчетана със стоене във вода, която отразява слънцето, изгарянето е още по-силно. Дори и в тези часове има изслудвания, че ултравиолетовите лъчи също са силни.

Честито на всички проходили бебчета и на направилите прощъпулник! football

Ра, моите искрени съболезнования за твоята пациентка!

# 129
Там, Иве, да, но аз писах, че искам да си направя отделен албум, понеже моите са над 600, а искам да си ги подредя и оправя. Няма проблем, изместих си ги и продължавам да качвам Simple Smile

И ако е рекла Лили да седна да ви напиша какви ги свърши калпазанката Twisted Evil На тръгване аз карах джипа по магистралата, дребната спа през това време, но като спряхме да се сменим се оцъкли. В началото беше добре, подавах играчки, спряхме за кърмене, но бързо й омръзна и почна да реве. Драх се да пея през почти целия път, защото само така мълчеше Crazy Най-накрая благоволи да заспи 10 км преди Трявна ooooh!
Та ние и в Трявна се полутахме докато открием хотела, но накрая успешно пристигнахме. Настанихме се и понеже хич не видях къде е басейна слязохме до града. Там видяхме първите юлски бебета, Емо, Йоанна, Алекс, Боби и Вики ако не ме лъже паметта. Докато хапнем и се приберем стана късно, къпахме Лили и заспа чак в 23 часа.
В събота сутринта вече видяхме повече бебчета на закуска, Лили сефтоса пясъчника на басейна и слязохме до града за втори тур. Там всички бебета бяха подкупени да гласуват за ГЕРБ с балони Laughing За жалост се оказа, че нямало тогава да правят празника на града, не разбрах и аз защо точно. Та се поразходихме, към снимките ще напиша повече. Качихме за втори път баира до хотела (с количка е убийствено). И следобеда го изкарахме на басейна. Лили отказа да спи в стаята и накрая я връчих на баща й да я разхожда с количката, хем и аз успях да поснимам малко тогава. Много се извинявам ако не съм успяла да снимам някой, вярвайте ми, искала съм да ви снимам, но просто не съм имала възможност. А и не съм сигурна дали изобщо в някой момент бяхме абсолютно всички на едно място.
Бебетата се къпаха в басейна, голям кеф беше. Аз на Лили не й носех бански, а и не исках да я вкарвам по принцип, та само й натопих краката. Но тя беше абсолютно очарована и много й хареса да плиска с тях, както и да бърка с ръце и после да си ги лапа Sick Направо не можех да я отлепя от басейна, все там отиваше.
Нагледахме се на сладки бебоци, онемях от бързото пълзене на Сами и начина, по който Юан балансираше на едно място, уникални са Heart Eyes Лили седя и гледа през повечето време, нали е мързелана, милата.
Вечерта се опитахме да направим една обща снимки на всички (или поне повечето, които бяха там). Беше обаче голяма лудница и много не наместихме бебетата както трябва, та не се получи особено. Поне на моя апарат няма хубави снимки от там (то и не снимах аз Wink ), но се надявам някой от другите да ги е хванал по-добре.
Нея вечер се прибрахме по-рано, уж да си ляга Лили, но тя не беше на нашето мнение. Дивя си в стаята и едвам успях да я приспя към 22 часа.
Тази сутрин си тръгнахме, Лили ни направи същия номер, поспа малко и като се оцъкли няма заспиване. Този път и пеенето не помагаше особено. На няколко км от Варна щеше да ни свърши дизела Crazy Приятелят ми хич не видял, че намалява и не се сетил да зареди (а спирахме на шела на Кьосевци и ядохме в Хеппи). Та тръпнахме дали ще стигнем до града, но за щастие успяхме Mr. Green Даже гласувах, заредихме и точно на загряващата обиколка на формулата влязох вкъщи.

И едно кратко обобщение ако не ви се чете всичко, Лили подивя на Трявна, хич не искаше да спи, надивя се, намокри се, нагледа се на бебоци. Много ми беше приятно да ви видя всички, които досега не ви познавах и ми е много кофти, че няма начин да се виждаме по-често. Надявам се пак да си правим такива срещи и да събираме децата Grinning

# 130
  • София
Мноооого сладки бебчета  Heart Eyes

Юцка  Hug

# 131
И ние се прибрахме след дългото пътуване. Ходихме до Априлци, някои се плицикаха в басейн, други спяха, а трети стояха и пазеха спящите /или по-скоро спящия/, след това хапнахме в едно село до Троян /Орешак-има страхотни механички там/ и благополучно в 9 часа си бяхме тук. Общо взето Мартин се държа добре. Голяма жега беше, но оцеляхме  Simple Smile.

В Трявна беше страхотно! Всички бебоци са невероятни  Heart Eyes Много ми беше приятно и да се видя с тези от вас, които не познавах. Трябва есента пак да си направим една среща, незабравимо преживяване е  Party

# 132
  • Варна
Ех, Бухти, прииска ми се и ние да можехме да дойдем, следващата среща искам да е съобразена с на мъжа ми отпуската  Crossing Arms.

Танита, прати един телефон на ЛС.

Дуци, в Гранд- а ще имаш ли интернет?

Тук днес за първи път беше много горещо. Утре ще преструктурирам разходките.

iucka,  Hug.

# 133
Трябва есента пак да си направим една среща, незабравимо преживяване е  Party
Даа, съгласна съм!

Дуци, в Гранд- а ще имаш ли интернет?
Мисля че има безжичен, но и да няма, ще си нося от нас. Как ще ви изпусна от поглед толквоа време, невъзможно е.
Обаче ще съм без кола, мъжът ми ще ни докара. Как ще се придвижим до срещата с вас Thinking Може с Аелини, малко ще сме като братята роми 100 човека в една кола, ама нали е близо Laughing

# 134
  • Бургас
Танита, Мартинка е голям сладур!  Hug

Юцка, надявам се вече да сте поуспокоени и двамата. Предполагам много си се ошашкала.  Hug

Ето и нашите снимки.

За съжаление не сме се видели с Мамаиви, надявам се другия път  Wink

Общи условия

Активация на акаунт