Юлчето към Трявна ще пътува, а после на морето ще се полюбува(108)

• 10 803
  • 284
  •   1
Отговори
# 210
Оле, не губи кураж за следващия тираж  Mr. Green  Hug

# 211
  • Варна

Нещо си се объркала  Party (всички така казват пък  Confused)

Според мен и на теб прилича,няма да им се връзваш  Wink

Много хубави снимки от Трявна видях, жалко, че нямаше как да дойдем и ние.

# 212
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=185322&pid=12807022

За намерена пантофка,предлагаме порция цаца и студена бира  Joy

Веси,ще си ходим еднакви  Crazy

# 213
Еми хубаво, тази е Simple Smile И сега трябва да се разберем как да си я получите, а аз как да си получа цацата и бирата Joy

Хайде, сега и гуменката някой да си познае Simple Smile

# 214
  • София
Пумичка, благодаря ти !  Simple Smile Тасос ни беше горещо препоръчан и в общи линии натам сме се ориентирали. Вие в кой хотел сте били.

# 215
Ще ме убите с тези дестинации за екскурзии.. Само аз ли изплащам кредит с размера на три минимални заплати?

Не съм родена да живея без пари. Ставам зла.  Close

# 216
Нинче, според мен в Дубровник например, можеш много неща да видиш. В Гърция, за мен специално, морето е много солено, много топла е водата, за жегите да не говорим - юли, август. Аз не бих отишла там през лятото. Много концерти сме имали там и едва сме оцелявали.

Доне, не си сама. Аз ще водя децата на балкан по програмите на НОИ. И кредит имам.

# 217
Заформя се варненска среща,грабвай пантофката и идвай,защото иначе оставаме без пантофка,а ти без снаха и бира  Naughty Joy

# 218
Абе Лисичковата, ти нямаше ли да огрееш тука у Варненско по некое време? Нещо ми се мъти, че четох така. (има и изключения, които смятат, че Симона е "малкото Оле")  Hug

# 219
  • Варна
Браво  smile3501, страхотни снимки и незабравими приятни емоции си имате  Hug.

Симпатюхчето има ли я на снимките?

Веси, майка ти е мнооого готина.

Водата дойде току що. Варненки, помните ли Боби къде се търкаля днес? Топлих изворна вода в тенджера, за да го поизплакна  ooooh!. Пак много рева, какво му става незнам  Confused, много плаче, чак хлипа  Rolling Eyes.

Оле, и на теб прилича, ама на баща си много  Hug.

# 220
Моля, някой да ми прати парола за албумчето на лични. Благодаря предварително.

Santal, alavi, добре дошли. Радвам се, че се запознахме на Трявна.

Дони, всички плащаме кредити споко, но вие сте с предидимство все пак живеете на морето.

НБМ, що не напомни. Хем го имаш писмено и пак се отметнахме.  Mr. Green

Пърли, ние пътуваме другата седмица към Обзор и можем да отскочим до Варна да занесем пантофката, да хапнем цацата и бирата пък после да ти разказваме  newsm48 колко вкусно е било.

Мамаиви, много хубави бански и кученце.

Симпатюхче, чак сега като разглеждам снимките се сетих, че си ти. Съжалявам, че не се запознахме.

Много добра идея е да направим и есенна среща, дори си мисля , че септември има почивни дни.

# 221
Ние още нямаме вода.. майняма да дойде днес... ще си стоим натюр...

# 222
Искам да реша въпросът с яслата тази седмица. Тъпо е, че повечето частни ясли и градини, които са на сносни цени искат проходило дете. Ния не е проходила и така не мога да запазя място.

И аз в момента съм яхнала тази вълна (не метла Joy )
Все още се чудя дали да избера частна детска ясла или родителката да го гледа. Ако имате за и против ще се радвам да ги чуя, защото не мога още да взема решение. А също и ако сте чули позитивен опит за някоя частна ясла ще ми е от полза. Тази тема във форума е твърде дълга и не мога да обхвана всичко.

Хайде лека нощ.

# 223
Нашите снимки от Трявна са готови, но не знам как да ги кача в албума.

# 224
Рапунцел, Watercult е марката.

Снимките показват колко добре сте изкарали, а татковците живи ли са след лудницата никой не каза Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт