Юлчето към Трявна ще пътува, а после на морето ще се полюбува(108)

• 10 803
  • 284
  •   1
Отговори
# 255
Случили сме на татко, определено  Heart Eyes

Ninche, благодаря ти за коментара за детската градина  Hug

# 256
  • София
Здравейте ,
страхотни снимки , много сладки дечица Heart Eyes, определено сте си изкарали супер .
Надявам се да се включим и ние на следващото събиране

Нип, много неприятно да закъсаш на пътя и то с бебе

Джоли , дано се уредите с ясла !

Лек ден , днес ще е много горещо , само за море Laughing

# 257
# 258
Нип,пак сте били с премеждия  spoko Ще се радвам пак да се видим,а Емчо е невероятен сладур  Heart Eyes

Сантал,дай данни да ви впишем на първа страничка  Hug

Елика,с теб ли се запознах като тръгвахме  Blush

# 259
Като се даде "Add Photos" излиза прозорец с "Upload Photos"  и "Import Photos". На "import photos" има изброени различни линкове - Piccasa, Facebook, Photobucket и други. Избираш Фейсбук, въвеждаш си е-майла и паролата за ФБ и посочваш от кой албум искаш да ти се импортират снимките. Това е.

Ходих в една държавна ясла в района. Изумена съм от директорката - страхотно коректна жена, не пожела нищо (за разлика от 2 други, при които ходих). Прие ми молбата и ми каза кога евентуално ще може да приеме детето. Другото, което ми направи страхотно впечетление е, че обърна повече внимание на Ния от колкото на мен (за разлика от частните, където все едно мен приемат) Сега убеждавам една съседка (бивша детска учителка) да гледа Ния за месец и половина - два до като я приемат в яслата. Не ми се иска да трябва да сменя ясли през такъв кратък период. Но ако не се навие бабата, ще трябва, защото непозната жена не ми се иска.

# 260
Джоли, много хубава новина Simple Smile Имате страхотен късмет, дано и с  бабата се развият нещата добре  Peace

# 261
  • Sofia
Агата, айде бе душа, кога ще качиш снимки, цялата рода чака да види как Дени плува в басейна  Praynig Hug
Майра, в твоят ред на мисли  Wink ще споделя, за нов аспект на майчинството, за който не съм предполагала - Дени проявява голям интерес към съдържанието на гърнето си  Laughing Държи да бърка вътре и да настъпва.  ooooh! Така че сега упражнявам нова дейност - вардене на л..на hahaha

Имам втори ред в данните от НОИ за новата декларация, точно 15 дена след подаване. Отивам да видя дали ще имам превод тия дни.
Нип, приятел в нужда се познава, случили сме на копмания Hug Между другото Тигърчо веднага го познах наживо Heart Eyes

# 262
  • София

Да  Flutter

Всички снимки са много готини, разгледах ги всички. А след тези на Рапунцел ме беше срам да кача нашите  Mr. Green.

Хи хи хи, НБМ, и аз мислех да я питам Агата за снимки, ама ме досрамя Crazy. Радвам се, че се включи Mr. Green.

# 263

Да  Flutter

А след тези на Рапунцел ме беше срам да кача нашите  Mr. Green.
Hug
Аз затова качих първа  hahaha

# 264
 Мамо Иви и с мен също Flutter

Инка има ме на няколко снимки- търси кит и ще ме видиш .  Crazy

http://july2008.multiply.com/photos/album/141/141#89

Надявам се Сакси да не се разсърди, че ползвам нейна снимка за линк, но аз мои нямам заради мъжО.....

Села ви и аз съжалявам, че не се запознахме, но аз с доста хора не се запознах, приказвах си и с много малко от хората с които се запознах....Добре, че Рапунцел дойде през деня на нашата маса, че да разменим една- две приказки и то съвсем за кратко, с Катче само се здрависахме, с Евридика също разменихме само по един лаф, бе въобще аз не успях с никой да си поговоря повечко,освен Джоли, Аелия, Ая, ДеЩо,   малко и с Кетито, надявам се да има есенна среща...

Последна редакция: вт, 09 юни 2009, 13:26 от simpatiuh4e

# 265
Джоли, мерси много  Hug
Дано да се съгласи бабата и да ви се наредят нещата с яслата.

Нип, много неприятни преживявания пак сте имали, добре че са ви взели поне вас, че иначе горкия Емчо Confused

# 266
Мамо Иви и с мен също Flutter

търси кит и ще ме видиш .  Crazy

Да спомням си  Hug и да не чувам такива думи,всички са много сладки Flutter
Я гладай к'ъв бедър http://july2008.multiply.com/photos/album/144/Tryavna_-_rapunzel#58  Whistling
и к'ва къса пола http://july2008.multiply.com/photos/album/140#545  Whistling
само да сте казали,че не изглеждате  добре  Naughty

# 267
  • Sofia
Есенната среща да е поне 5 дни, че ние за тия 10-тина часа почти с никой не успяхме да поговорим  Confused

# 268
А такааа, сега се оказва, че и със Симпатюхче не съм се запознала. ooooh! Я пуснете снимки на нея, Сантал и Алави да ги видя поне! Praynig Калинка Малинка я видях на снимките. Толкова съм завеяна, ooooh! ама просто не съм ги разпознала.  Tired

# 269
Майра, в твоят ред на мисли  Wink ще споделя, за нов аспект на майчинството, за който не съм предполагала - Дени проявява голям интерес към съдържанието на гърнето си  Laughing Държи да бърка вътре и да настъпва.  ooooh! Така че сега упражнявам нова дейност - вардене на л..на hahaha

Не разбрах какво съм виновна пак Mr. Green Вместо да ги вардиш л....а, хрумвало ли ти е да изхвърляш от време на време гърнето  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт