ПЛЕВЕН - 104

• 22 877
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
  • Плевен
За сега и аз ще дойда на срещата, но щом ще има и други деца може да съм с Михаела,че голям рев ще е вкъщи.

# 151
Да подходим трезво по въпроса с мястото на срещата  Laughing
Мисля, че като ще има деца, не визирам моето, защото е в количка, в Шапката ще е ужасно тясно и неудобно за тях. Няма къде да си тичкат и играят. А в 19ч. ще трябва да ги гоните при Фидан и другите клатещи се коли и кончета.
По-широко място ни трябва и по-далечно от въртележките.

# 152
Тогава тези, които ще са с децата да изкажат предпочитания, на мен ми е все тая. (не точно де, но нищо).  Grinning

# 153
Бройте ме AniDani + количка. За мястото-нямам претенции, а и не съм ходила на повечето места! Embarassed

# 154
  • Плевен
Деси , кажи как е в Будапеща. Става ли за среща в градината (двора)?

# 155
Хайде бързо дайте идея къде да е срещата, така че да е удобно за малки деца и колички.  Нямам претенции, но още преди казах че не ми се иска да е в градската градина, че няма намиране на Никола.
1. Тина+1
2. Мирама
3. Муза Музовска
4. Грета гЪрбо
5. ДеЩоВиди
6. Дикси + количка  
7. desi_tanova+1
8. vikid + 1
9. нади_миши +1
10. AniDani + количка

# 156
Ако се навие някой да гледа ревльо обещавам, че ще взема празната количка  с мен Mr. Green
Под наем даваш ли го? Че ми минават напоследък едни еретични мисли за второ, та имам нужда от една "ревльо-терапия", а няма да се класирам за срещата. Mr. Green

# 157
В Будапеща могат и да се съберат 2колички, но другите деца ще умрат от скука...
В Корона положението ще е същото, в Спиди и там няма много място, освен ако не ни съберат на някоя по-крайна маса в горната част.

# 158
Ако се навие някой да гледа ревльо обещавам, че ще взема празната количка  с мен Mr. Green
Под наем даваш ли го? Че ми минават напоследък едни еретични мисли за второ, та имам нужда от една "ревльо-терапия", а няма да се класирам за срещата. Mr. Green
Кати, не искам да те оставям с едно дете, моля те  Laughing

# 159
Мира е права, на децата ще им е скучно в Будапеща, малко е дворчето

Ако искате пък в заведението до Маркизата, така ще могат да играят и да ги наглеждаме, те са големи деца, а и не са много, там по това време е по-спокойно, хората си тръгват към 7-8  newsm78
Иначе - Мола, там вътре става и за Калинко май, във Ванилата  newsm78

Най-накрая да съм доволна от финал на МА, миналата година бях за Нора, предната и двамата не можех да ги понасям, та не помня за кой бях

# 160
За Спиди на мен ми харесва идеята.   Peace
И в Мола ми харесва, ама на затворено с тези деца   Rolling Eyes   

# 161
Уфф, аз пък не съм доволна от МИ. Миналата година много се радвах. Спечели фаворитът ми Тома  Grinning

Във Ванилата сигурно се пуши, което не е добре за Калинко.
Обачеееее....аз ще изчакам да видя какво ще решите и тогава ще преценя. В никакъв случай не искам да се съобразявате с мен, защото току виж стане нещо и не дойда, а вие сте направили компромис заради нас. Ще ми е  адски неудобно.
Така, че дерзайте  Grinning.  Съгласувайте се, а аз ще се нагодя към вас.

# 162
Бройте ме и мен,без дете-иначе няма да мога да седна на спокойствие Grinning
Константина,долу в Млечна кухня си носиш документите-бележка от личния лекар в която пише,че детето може да се храни от ДК и няма алергии и молба в свободен текст,че желаеш детето ти да получава храна от ДК.Купоните се продават за 1/2 месец-10 броя-8 лева и за цял месец-20 бр.-16 лева.Като нямат валидност,можеш да ги използваш и след няколко месеца.
За дете под годинка не ми се вижда подходяща,защото готвят с червен пипер,яйца,прясно мляко и т.н.

# 163
Я цъкнете тука http://www.facebook.com/album.php?aid=73556&id=825003417&l=896f93762e

Във Ванила единствено ходя с Елена, понеже имат мн яка вентилация, а и няма хора сега през лятото, а за големите деца - детският кът
На мен ми е все едно де, Яна като сме на шапката си играе на каручката, а и най-вероятно ще сме всичките, ако не вали, дават го дъждовно в петък, събота и неделя.

# 164
  • Плевен
Пишете ме и мен за срещата, но както ДеЩо е написала прогнозата най-вече за петък е за дъждовно време.

Аз пък останах разочарована от Ванилата, нито кухня , нито обслужване... може да сме нацелили такъв момент, но... не ми се повтаря там.

Аз съм ЗА Будапеща, ако вали има къде да се подлоним на сушина, но пък няма много място за количките.

Пък и децата без детски кът наблизо са доста креативни и винаги намират с какво да се забавляват/ мое мнение/.

Общи условия

Активация на акаунт