Ппестрували ли сте се .......

• 34 602
  • 640
  •   1
Отговори
# 270
  • България
Ама и да излъжеш к'ва ти е Файдата , т'ва имах предвид  Laughing
Ми на жените ква им е Файдата да лъжат,такава и на мъжете  Laughing Laughing
Ми именно де - никаква  Laughing

# 271
Ми именно де - никаква  Laughing
Май се оказва,че сме на едно мнение дагоева  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 272
сигурна съм че ГЕЛ се преструва Joy Joy Joy
с таз тънка усмивчица и как върти очички Joy
...и виснал тук сред женичките...

# 273
  • Пловдив

Май ще му купуваш нови гащи като кръстница  Mr. Green

# 274
Aз пак не разбрах защо им е на мъжете да се преструват..

# 275
Мъжете се преструват относно самото изживяване, но не се преструват дали свършват  Peace

# 276
http://vbox7.com/play:4849057d     Wink

# 277
http://vbox7.com/play:4849057d     Wink
hahaha е тая реклама никой не я е виждал, добре че ни я показа

# 278
Ми голяма либоФ за тва  Wink не е до рекламата  Laughing Laughing Laughing УН АМОРЕ ГРАНДЕ  Laughing Laughing Laughing

# 279
Хайде сега вметни просто каква е връзката по темата дали се преструваш  Joy

# 280
По темата съм писал по горе  Peace

# 281
По темата съм писал по горе  Peace

Принципно е добре това, което пишеш - да има минимална връзка с поставения въпрос или с някои от постовете, ама нищо де...пиши си  Joy

# 282
momi4eta oste niamam kiriliza, no mi se pi6e........ ami da lygala sym poniakoga, a tova sys svivaneto na vaginata me razveseli.......tuka pri mamite ima mnogo vseznaiki i mnogo dobrodetelni Laughing Laughing........ az pusnah i tema kolko 4esto pravia sex , ama dosta malko jeni si priznavat 4e ne praviat tolkova 4esto sex s polovinkite si, (blagodaria na drugite, koito spodeliha.....) ta taka 4e niama da se u4udia ako mnogo riagirat i na tozi vypros s "oooooooo nnnnneeeee neeee, na men ne mi se i nalaga, pyk i ne moga i ne iskam.......) abe vseki si znae, az mislia 4e i da go pravi6 i da ne , vse niama lo6o............ima myje koito imat nujda da sa potvyrdeni Mr. Green ima i drugi Mr. Green........
Абе то тук излезе, че никоя няма проблем с оргазма.А в действителност нещата не стоят така, но малко дами си го признават.
Аз лично имам в моето обкръжение няколко, които със сигурност лъжат и то от години наред.За тях ми е жал.
Аз никога не съм симулирала, дори и да не съм стигала.За мен поне не е винаги възможно и няма нищо срамно.Искреността в секса само помага.

# 283
  • Пловдив
momi4eta oste niamam kiriliza, no mi se pi6e........ ami da lygala sym poniakoga, a tova sys svivaneto na vaginata me razveseli.......tuka pri mamite ima mnogo vseznaiki i mnogo dobrodetelni Laughing Laughing........ az pusnah i tema kolko 4esto pravia sex , ama dosta malko jeni si priznavat 4e ne praviat tolkova 4esto sex s polovinkite si, (blagodaria na drugite, koito spodeliha.....) ta taka 4e niama da se u4udia ako mnogo riagirat i na tozi vypros s "oooooooo nnnnneeeee neeee, na men ne mi se i nalaga, pyk i ne moga i ne iskam.......) abe vseki si znae, az mislia 4e i da go pravi6 i da ne , vse niama lo6o............ima myje koito imat nujda da sa potvyrdeni Mr. Green ima i drugi Mr. Green........
Аз никога не съм симулирала, дори и да не съм стигала. Искреността в секса само помага.

И аз така.  Без излишни артистични стенания. Изразявам както го чувствам. Ако ми се вика, ще викам; но ако не изпитвам нищо, си мълча.

# 284
Да, форума е пълен с идеални жени - които винаги дават разумни съвети, не изневеряват, не правят сцени никога, нямат проблеми с роднините, страхотни домакини са и пишат нон стоп във форума за рецептите, и разбира се свършват винаги, защото мъжете им също са идеални и във всичко ги бива. А темите се пускат обикновено от гости, на които веднага им се скача  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт