Ппестрували ли сте се .......

• 34 564
  • 640
  •   1
Отговори
# 300
нежната ягуарка, защо не се регистрираш и да минеш на лични с ГИЛ.  Laughing

Опасявам се, че ще заключат темата, преди да съм разбрала как точно симулират мъжете?  Close

# 301
нежната ягуарка, защо не се регистрираш и да минеш на лични с ГИЛ.  Laughing

Опасявам се, че ще заключат темата, преди да съм разбрала как точно симулират мъжете?  Close

Както и жените  Wink Laughing Laughing

# 302
Цитат
Thumbelina, какво имаш предвид? Какъв е тоя виц... не го знам.
Накратко- първа брачна нощ в двореца, кралицата се оказала дефлорирана. Кралят си надува носа, пуска малко кръв и спасява честта на съпругата си. След време- златна сватба в двора, кралят обаче засича- кралицата си издухва носа в чаршафа и му връща жеста...

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 18:26 от Thumbelina

# 303

ГЕЛ продължаваш да четеш мисли  Joy
само че не съм в теб Laughing
Аде аде признай си,щи олекне казах ти,толкова преследване и криене направо на сапинките пасти да ядът  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

яко си параноясал Joy Joy Joy
може да съм те скастрила 1-2 пъти, но не харесвам мъже П... които висят по цял ден в женски форум и пускат тъпи теми
ХОХОООО вертуално изказване,в  една моя тема да не си написала нещо за мен, а пък и най малко от човек инкогнито ще слушам критика  Laughing Laughing А, П.... е на майка ти щерката  Laughing  Ми кат са ти тъпи що влизаш  и пишеш,че пък се и криеш   Laughing Laughing Laughing

# 304

ГЕЛ продължаваш да четеш мисли  Joy
само че не съм в теб Laughing
Аде аде признай си,щи олекне казах ти,толкова преследване и криене направо на сапинките пасти да ядът  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

яко си параноясал Joy Joy Joy
може да съм те скастрила 1-2 пъти, но не харесвам мъже П... които висят по цял ден в женски форум и пускат тъпи теми
ХОХОООО вертуално изказване,в  една моя тема да не си написала нещо за мен, а пък и най малко от човек инкогнито ще слушам критика  Laughing Laughing А, П.... е на майка ти щерката  Laughing  Ми кат са ти тъпи що влизаш  и пишеш,че пък се и криеш   Laughing Laughing Laughing

Еееееее , я стига де - сега и такива неща ли ще си говорим.Големи хора сме по-кротко.Тема за секс - хубава тема - вие се карате  Joy

# 305
След време- златна сватба в двора, кралят обаче засича- кралицата си издува носа в чаршафа и му връща жеста...

rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ясно, важно е съдействието на партньора.  Peace

# 306
cybercat
На човек му писва някой/я  все да му пише по постовете и по чуждите теми даже!!!!  Peace

# 307
cybercat
На човек му писва някой/я  все да му пише по постовете и по чуждите теми даже!!!!  Peace

ГИЛ ГРИСЪМ,
съчувствам ти, но как да ти помогна?  newsm78

# 308
cybercat

ГИЛ ГРИСЪМ,
съчувствам ти, но как да ти помогна?  newsm78
Не бре не искам никаква помощ,просто ти обяснявам как стоят нещата  Hug  ти и без това  в началото на страницата си дала съвет  Wink Laughing Laughing Laughing

# 309

Laughingхайде ГЕЛ не лъжи че не и е приятно

# 310
Да върнем темата в релси:
Някой беше казал,че тези,които не свършват,не си го признават.Ами да кажа аз тогава: не свършвам винаги.Даже след раждането ми се случва прекалено рядко,освен ако не си помогна по време на акта (не ме карайте сега да ви описвам точно как) .Но никога не съм симулирала оргазъм пред "милото",защото винаги се разбира кога наистина свършвам и кога не. Blush

# 311
Китана, няма какво да се обясняваш, защото всеки чете каквото иска. И аз написах, че по един или друг начин  достигам, ама ми казаха, че не се брояло. Какво значи не се брои, аз да не се отчитам нейде?  Laughing
Още малко и ще има изказване, ако не сте в еди коя си поза, значи оргазмът не се брои.  Joy

Остават и  - ако мъжът еякулира извън тялото на жената не се брои, ако му (или си) помага с ръка накрая не се брои. Ами и аз да кажа критерий, ако няма заченато бебе , не се брои.   Crossing Arms  Joy

# 312
Не,че се отчитам,но ме предизвика изказването,че никой не ще да си признае.
Пък и трябваше нещо да отдалечи темата от ключа,който ще предизвикат обясненията в лИбоФ на гостенката и Грисъм. Simple Smile

# 313
А какво ще кажете за жена, която никога не е получавала оргазъм и се опитва де се преструва.

# 314
Предполагам, че ще е доста неуспешно като не знае какво да имитира след като не го е изпитвала.   Thinking
Съчувствам им, не знам какъв е процента на жени не изпитвали това никога по никакъв начин.

Общи условия

Активация на акаунт