Ппестрували ли сте се .......

• 33 998
  • 640
  •   1
Отговори
# 390
Ти остави големината - тя не е определяща за функционалността и възможностите  Wink
Наистина има такъв феномен според мен, но мнооого рядко. нещо като да забременееш по време на месечен цикъл  Thinking
Цветната бременност не е кой знае какъв феномен  Laughing Laughing

# 391
Забременяването по време на цикъл и "цветната" бременност са две съвсем различни понятия.  Rolling Eyes

# 392
Забременяването по време на цикъл и "цветната" бременност са две съвсем различни понятия.  Rolling Eyes
Да така е  Peace

# 393
Абе Гил,
четеш ли?
Рядко откривам връзка в постовете ти. Пък и рядко откривам мястото ти по тия въпроси - мъж си бре, за какви женски неща се включваш  Joy
Дадох примера като нещо не-често срещано, но вероятно. Както и да е.

# 394
  • Свищов
Огромен процент от жените всъщност не свършват. В някои страни все още се извършва женско обрязване - премахване на клитора и срамните устни и поставяне на тръбичка, през която се уринира. 6 милиона жени всяка година са подложени на това+частично зашиван на входа на влагалището. В мюсюлманския свят, особено при по-фанатичните едва ли грижа на мъжа ще е удоволствието на жената.

Колко течност е нормално според вас да се отделя? 1-5 мл. Съдейки по петното по матрака е много повече. До кокалчетата съм подгизвала...

# 395
krem4et0, значи ти си от пръскащите?  Laughing

Това с премахването на клитора сигурно е мнооого гадно.  ooooh!
Цялото описание на женското обрязване звучи от-вра-ти-тел-но!

Но има надежда и за тези жени - остава им G-точката.

# 396
Абе Гил,
четеш ли?
Рядко откривам връзка в постовете ти. Пък и рядко откривам мястото ти по тия въпроси - мъж си бре, за какви женски неща се включваш  Joy

Какво все трябва да и ма връзка м/у дадени неща ли и не значи,че нещо което се среща рядко е феноменално  Peace
Ми интересно,що добрите гинеколози ,фризьори и още подобни са мъже Peace Нали са женски работи  Laughing

# 397
krem4et0
Това до колкото знам относно женското обрязване е вече минало  Peace в книгата "Една арабска принцеса разказва" бе описан този ритуал  Peace  но вече е съвсем отживелица,по скоро мъжете все още ги обрязват и на практика те  са спасили жените от тези обрязвания  Peace

# 398
Ти иди в тъмна Африка и виж дали е отживелица. Още се прави и то масово.  Stop

# 399
КЪДЕ по-точно в Африка?????  Shocked  Shocked  Shocked

# 400
# 401
оле  #Crazy #Crazy , пуснах търсачката на обрязване жени..Прочетох първия попаднал разказ и направо още ми треперят слабините. #Crazy #Crazy Shocked
Ужас и безумие..Моля ви се, предпочитам да не изпадам в никакви оргазми, само и само да съм си нормална жена. Боже!!! Praynig

# 402
Ти иди в тъмна Африка и виж дали е отживелица. Още се прави и то масово.  Stop
Ми като са още в 11век  ooooh!

# 403
Абе Гил,
четеш ли?
Рядко откривам връзка в постовете ти. Пък и рядко откривам мястото ти по тия въпроси - мъж си бре, за какви женски неща се включваш  Joy

Какво все трябва да и ма връзка м/у дадени неща ли и не значи,че нещо което се среща рядко е феноменално  Peace
Ми интересно,що добрите гинеколози ,фризьори и още подобни са мъже Peace Нали са женски работи  Laughing
Когато пишеш в дадена тема - първо обърни внимание на поставения въпрос, ако ли не - поне като пишеш след даден пост, пък и го цитираш - ми да, трябва да има връзка, поне така правят средно-интеригентните хора.
Иначе едно от значенията на "феномен" е необичайно явление - в този смисъл съм го използвала.
Като цяло не мисли, че нещо се заяждам, просто наистина от време на време ти се чудя  Wink
Пък и да беше споменал на теб случвало ли ти се е партньорката да те оплиска с фонтана си!? Случвало ли ти се е да изпиташ сух оргазъм!? Симулирал ли си някога под каквато и да е форма!? Ей такива неща, от мъжка гледна точка и най-вече от опит...

# 404
  • Свищов
cybercat, не излиза под налягане Grinning А и аз при вагинален секс почти не свършвам. Но овлажняването си стои на много високо ниво и лятото така лепне......

Общи условия

Активация на акаунт