Ппестрували ли сте се .......

• 33 988
  • 640
  •   1
Отговори
# 465
Добре де, като ти е писнал /евентуално/ секса с определен партньор - ако го смениш - ще се възвърне ли желанието  newsm78

Не знам, не съм пробвала. Викаш да пробвам ли  Thinking Ама да ти кажа честно... не вярвам....

А недей така - ще ти хареса - че може и навик да стане  Laughing

# 466
galana_s
Жените лъжат по добре  Peace Не знам как ще го усети физически ако е над......ен тинейджър  Laughing А и винаги може да го излъже мадамата не се разбира толкова лесно  Naughty
Да за тийновете ясно-нямат опит. Но един мъж на 30 и повече newsm78 Когато жената достига оргазъм се получава ритмично свиване на влагалището. То става като маншет, който засмуква члена и е много по-различно от Кегелските упражнения bowuu Ако пък членът не е вътре, мъжът пак може да го усети по пръстите или езика си-според зависи как я стимулира.
Истината е, че павечето жени изобщо не стигат до оргазъм при полов акт, а ги е срам да си поискат друг вид стимулиране, оттам повечето симулират оргазъм с викове и обелване на очи, а повечето мъже си остават заблудени дълги години по отношение на женския оргазъм. Те въобще не са разбрали кога една жена получава оргазъм. Сигурна съм обаче, че когато един мъж усети какво става с влагалището  по време на оргазъм няма как да бъде излъган

# 467
Добре де, като ти е писнал /евентуално/ секса с определен партньор - ако го смениш - ще се възвърне ли желанието  newsm78

Не знам, не съм пробвала. Викаш да пробвам ли  Thinking Ама да ти кажа честно... не вярвам....
Значи аз съм на мнение, че човек трябва да е първо щастлив и задоволен в тоя живот. Та в тая насока удоволствието от секса се подрежда на първите места. И е хубаво да си намериш твоя начин, но да се възползваш от това чудо  Peace

# 468

Значи аз съм на мнение, че човек трябва да е първо щастлив и задоволен в тоя живот. Та в тая насока удоволствието от секса се подрежда на първите места. И е хубаво да си намериш твоя начин, но да се възползваш от това чудо  Peace

Така е - аз например немога да повярвам,че секса на 30г. може да ми писне и да си стоя ей така без него.Като не става в къщи- навън  Laughing Тук вече няой може да ме оплюе  #2gunfire

# 469
Е, няма да съм аз  Joy

# 470
  • Пловдив
Може да е временен период "писването", а пък и не пише  да е на 30, може да е на 40.

# 471
Може да е временен период "писването", а пък и не пише  да е на 30, може да е на 40.

На 34 е  Peace

# 472
  • Пловдив

На 34 е  Peace

Аха, ок  Peace

# 473

На 34 е  Peace

за кого говорите  Mr. Green

# 474
И аз няма да съм. Но пък както човек се пренасища на всичко в тоя жияот може и със секса да е така/за себе си не съ мго изпитала, май скоро янма да се случи/.Но всико това да бъде в разумни граници.  Simple Smile

# 475
galana_s
Жените лъжат по добре  Peace Не знам как ще го усети физически ако е над......ен тинейджър  Laughing А и винаги може да го излъже мадамата не се разбира толкова лесно  Naughty
Да за тийновете ясно-нямат опит. Но един мъж на 30 и повече newsm78 Когато жената достига оргазъм се получава ритмично свиване на влагалището. То става като маншет, който засмуква члена и е много по-различно от Кегелските упражнения bowuu Ако пък членът не е вътре, мъжът пак може да го усети по пръстите или езика си-според зависи как я стимулира.
Истината е, че повечето жени изобщо не стигат до оргазъм при полов акт, а ги е срам да си поискат друг вид стимулиране, оттам повечето симулират оргазъм с викове и обелване на очи, а повечето мъже си остават заблудени дълги години по отношение на женския оргазъм. Те въобще не са разбрали кога една жена получава оргазъм. Сигурна съм обаче, че когато един мъж усети какво става с влагалището  по време на оргазъм няма как да бъде излъган
Това ми е пределно ясно какво става обаче една мацка винаги може да излъже младежа  Peace и гарантирам,че той няма да разбере,да не говорим и за някои  по "обиграни"мадами , а и ако си мислиш,че ще разбере кога лъже и кога е истина  Peace  Дори и мъж над 30г си зависи колко е правил секс и какво въобще знае  (това,че се тресе ,врещи и подбелва очи )Laughing Бас ловя ,че при една анке дали различават истинския от фалшивия оргазъм мъже 95% ще кажат,че не го различават  Peace

# 476
Мен пък сега ми изникна въпроса / понеже съм от феномените  Mr. Green / има ли вариант при жените да свършват без да изпитват оргазъм  Thinking

По темата - никога не съм се преструвала, не ми се е налагало  Mr. Green

# 477
*Дейзи*, виж темата по-назад.
Разни хора - разни теории, все ще откриеш отговор за себе си.  Peace

# 478
*Дейзи*, виж темата по-назад.
Разни хора - разни теории, все ще откриеш отговор за себе си.  Peace

Аз я следя от началото още  Mr. Green
Някой от мъжете беше казал по-назад - колкото жени, толкоз видове оргазми, явно е прав  Twisted Evil

# 479
  • Пловдив
....има ли вариант при жените да свършват без да изпитват оргазъм  Thinking

Да, аз например, влагалищно по-скоро свършвам, а при орална любов (тоест клиторно) по-скоро е оргазъм.

Общи условия

Активация на акаунт