Ппестрували ли сте се .......

• 33 941
  • 640
  •   1
Отговори
# 525
Ами аз имам един познат, за който знам, че може да свърши само ръчно или много трудно по време на полов акт. Сигурно става въпрос за физиологичен проблем. Намалена чуствителност примерно. Все пак при полов акт и с ръка дразнението е различно.

# 526
Ми и мъжете както жените бре различни мъже ,различни начини на еакулация  Wink

# 527
Ами аз имам един познат, за който знам, че може да свърши само ръчно или много трудно по време на полов акт. Сигурно става въпрос за физиологичен проблем. Намалена чуствителност примерно. Все пак при полов акт и с ръка дразнението е различно.

това въобще не е физиологичен проблем - щото огромна част от жените са на тоя хал  Wink
просто при жените се стига по-трудно до края и с повече усилия.

# 528
Аз говорих за мъжа, че не може да свърши.

# 529
А възможно ли е мъж да не може да свърши и ръчно  newsm78

# 530

Възможно е - ако не е започнал, няма и да свърши.  Laughing

# 531

Ако е препил.  Laughing

# 532
А възможно ли е мъж да не може да свърши и ръчно  newsm78
ако има сериозен проблем - като болест някаква примерно
ако се друса също не може
ако е над 60 става доста по-трудно /май/
иначе дори да не го кефи партньорката - се тая, пак ще свърши

# 533
Да, ама не е готино.

# 534
# 535
Ако не го кефи партньорката.

# 536

Е как така, нали го вдига?

# 537

Е как така, нали го вдига?

Може да си представя друга  Mr. Green

# 538
ако има сериозен проблем - като болест някаква примерно
ако се друса също не може
ако е над 60 става доста по-трудно /май/
иначе дори да не го кефи партньорката - се тая, пак ще свърши

Хм. Кой луд да ляга с жена, която не го кефи бе. Не говорим за случаите, когато се е напил и не знае кво прави или просто на градус всички жени са му еднакви. Аз лично не се съмнявам, че съм го кефила оня моя. Но може пък наистина да е специален и да не съм знаела как да го задоволя. Но до сега не съм имала такъв случай и ми е странно, затова питам. То май трудното свършване на мъжа е плюс за жената, щото поне е сигурно, че тя ще успее да свърши. Разбира се не е много гот ако тя свърши но той продължава да си я работи и накрая да и протрие оная работа. Ама тук вече става дума за мъжка несъобразиелност и женски страх да си каже че повече не може и не иска.

И друга да си представя, важното е тя да не разбере и да им е добре и на двамата. Представи си колко гадно ще стане ако по средата на сесията той и каже Понеже съм откровен човек, не искам да те лъжа, но не ме кефиш и се налага да си представам друга жена   Sick

# 539
Малко ми е сложно да го обясня. Циганка от магистралата сигурно също ще ми го вдигне, но няма да ме кефи. Това е някакъв механичен секс, който поне  на мен не би ми донесъл психическа наслада.

Общи условия

Активация на акаунт