Ппестрували ли сте се .......

• 33 937
  • 640
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Искаш да кажеш, че ако се замозадоволяваш също се случва да не свършиш, така ли  newsm78

# 106
Има значение и не само какво прави, ами и как го прави. Трябва да е с чувство, а не като робот който знае точно къде да те почеша, с каква сила и интензивност, но до тук. Може и да ти докара оргазъм, ама цялостното изживяване липсва. То в такъв случай робот (вибратор в случая) върши същата работа. Има мъже, които правят секс механично, като гимнастика. Може много да са издръжливи, да прилагат кви ли не Кама Сутра пози, похвати и т.н. но въпреки всичко да е отегчително, да не могат дори да те възбудят като хората. Такива атлети не харесвам лично аз. Харесвам чувство, излъчване, страст, уникалност...

Китана, аха, и ако може да е на светло  Wink

Бърди, ми защо не. Ако ти ревне бебето и после не те пусне да си довършиш примерно  Laughing

# 107
  • София
Бърди, ми защо не. Ако ти ревне бебето и после не те пусне да си довършиш примерно  Laughing

Ники, това са външни фактори, за тях не говорим сега  Laughing

# 108
Шоколад , масаж и секс, това е троен оргазъм бе хора.  Crazy Laughing
Щом масажа и шоколада са = на секса за какво ли са мъжете и вибраторите  Laughing Laughing Laughing

Гили, пак ли си недоразбрал или се правиш на такъв?  Laughing
Казвам, че трите на куп утрояват удоволствието.

п.п. funny-girl , не се впрягай за такива неща, винаги, колко често, дрън дрън, това не е важно. Ако толкова ти се иска да е винаги, помагай си накрая сама, използвай го тоя мъж, така да се каже само като инструмент за себе си.  Simple Smile

# 109
Thank you people  Hug

# 110
Аз не съм се преструвала, а и никога не ме е питал. Обаче е нормално според мен оргазъм да не може да се изпитва с всеки полов акт. Понякога, така да се каже съм преситена, и просто ми е хубаво. Но ако е минало повече време, тогава вече удоволствието е значително по-голямо съпътстване с един или няколко оргазми.
 По повод това, че някои дами тук не са изпитвали(или много рядко са изпитвали) оргазъм, аз бих казала, да не пренебрегват в никакъв случай клитора. Когато той е заспал, не оргазъм, ами и никакво удоволствие няма. Дори и по време на секс е хубаво да се гали, за да стане по-чувствителен. Аз бих казала, че има много удобни пози в които може да се стимулират и двете ерогенни зони. Удоволствието е гарантирано! Peace

# 111
  • София
Аз бих казала, че има много удобни пози в които може да се стимулират и двете ерогенни зони. Удоволствието е гарантирано! Peace

Ей това исках да кажа, ама ме беше срам  Laughing

# 112
  • Пловдив
Едно от най-важните неща е да не те е срам от партньора.В смисъл,когато жената прави разни неща,с които да си помага да свърши....Това за Funny-girl.

Аз пък си признавам, че специално от това ме е срам. Не от партньора, ами един вид да се самозадоволявам пред него. Все едно че никакъв го няма и гледам да го компенсирам.

# 113
Аз пък си признавам, че специално от това ме е срам. Не от партньора, ами един вид да се самозадоволявам пред него. Все едно че никакъв го няма и гледам да го компенсирам.
Неее, много грешно разсъждаваш - на повечето мъже това им действа супер възбуждащо! Пробвай се да видиш реакцията му  Peace

# 114
Шоколад , масаж и секс, това е троен оргазъм бе хора.  Crazy Laughing
Щом масажа и шоколада са = на секса за какво ли са мъжете и вибраторите  Laughing Laughing Laughing

Гили, пак ли си недоразбрал или се правиш на такъв?  Laughing
Казвам, че трите на куп утрояват удоволствието.
Интересно ако липсва 2 от 3-те кво става  Laughing Laughing

# 115
  • София
п.п. funny-girl , не се впрягай за такива неща, винаги, колко често, дрън дрън, това не е важно.
Подкрепям Peace Оргазмът е хубаво нещо, но сексът, когато е правен с любов, е много повече от един оргазъм, така че хич не му се връзвай толкова.

И за първи път, в дългата си форумска история, съм напълно съгласна с НикиФин Shocked Joy

# 116
п.п. funny-girl , не се впрягай за такива неща, винаги, колко често, дрън дрън, това не е важно.
Подкрепям Peace Оргазмът е хубаво нещо, но сексът, когато е правен с любов, е много повече от един оргазъм, така че хич не му се връзвай толкова.

И за първи път, в дългата си форумска история, съм напълно съгласна с НикиФин Shocked Joy

То е или защото не си чела внимателно и вниквала в написаното от мен, или защото по ирония на съдбата си попадала на малкото глупости, които дори на мен ми се случва да пиша от време на време  Grinning

А колко макс оргазми сте имали по време на 1 секс акт?

# 117
  • Пловдив
Неее, много грешно разсъждаваш - на повечето мъже това им действа супер възбуждащо! Пробвай се да видиш реакцията му  Peace

Просто не искам да се помисли за неспособен или мен- за непълноценна. Не се и преструвам, ако нищо не изпитвам, не играя, ама не си и помагам.

# 118
Светла, много мислиш. Я се отпусни и си прави каквото ти е кеф. Когато единия партньор започне да гадае какво ще си помисли другия от негово действие в леглото, нещата тръгват на зле.

# 119

Интересно ако липсва 2 от 3-те кво става  Laughing Laughing

Ами пробвай. От къде да предположа, че има хора, които не знаят какво е шоколад, масаж или секс по отделно.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт