Ппестрували ли сте се .......

• 34 629
  • 640
  •   1
Отговори
# 165
Да,случвало се е и съм го правила защото иначе трябва да обяснявам защо не съм успяла да стигна до финала и половинката започва да се чувства виновен без изобщо причината да е в него.

# 166
  • Пловдив
.....трябва да обяснявам защо не съм успяла да стигна до финала и половинката започва да се чувства виновен ...

Ей това не мога да го разбера - сякаш трябва задължително да има даден резултат и да си проличи.  Предполагам, че той не иска от теб обяснения, а ти може би се чувстваш гузна, че старанието му не се е "възнаградило".

# 167
Айде и тая тема стана на боза  ooooh!

Шоколадена боза
Ми светле, не си ли забелязала, че най-голям смях става на гърба на нещо сериозно. Винаги е така. А и темата вече е изчерпана /за нас/.  Оттук нататък или рев, или смях.  Какво повече да си кажем тук. Новите да се включват. Вчера ние си обсъдихме кое как става и днес като за последно да се посмеем, докато пак някои от нас не пропищи и пак ще си помагаме.

# 168
Ами просто напишете някъде ''НОВИ ДА НЕ СЕ ВКЛЮЧВАТ'',не е нужно да се заяждате!

# 169
Ами аз се шегувам.  Не се заяждам, особено със svetla.  Спирам да спамя и излизам.

# 170
Ми преструвам се понякога,защото сега усилено бебеправим.То не стига,че се чудя как да го прикоткам 5-6 поредни дни за секс,ами ако и не "поиграя " малко, съсвем ще стане досада..Сори,но такъв е момента. След това ще си се кефим... Whistling

# 171
Много ясно, че съм го правила  Wink
Мисля, че повечето жени го  правят, просто защото при нас е по-трудно стигането до финала, в същото време ни е достатъчно хубаво и за да не засегнем половинките - го правим.
П.П. Има ли сред нас такива, които винаги, ама винаги свършват?

# 172
  • Galaxy 13197853088
ей сега ще те депресира някоя ...

# 173
Joy Joy Joy
Явно не си ти обаче...

# 174

По един или друг начин, да. Неприятна тъпа болка в корема ме обзема иначе. Ако ме е обхванал мързела и не ми се иска да се занимавам милото с още една обиколка и си довършвам сама. Добре, че не е от тия дето се цупи за подобни глупости.

# 175
Това със самоинициативата - не се брои, много моля  Party

# 176
Абсолютно винаги не. Но в 90% от случаите - да. Не знам как ще ви прозвучи, ама понякога си ми е хубаво и без да свършвам.  
По едно време бяхме постигнали синхрон и свършвахме заедно много често, напоследък аз все го изпреварвам. Всичко това е резултат на мнооого тренировки - заедно сме от 15г., в началото не беше толкова добре.

# 177
  • Galaxy 13197853088
Joy Joy Joy
Явно не си ти обаче...

при мъжете си е 99,999999% 

# 178
Според зависи на кой тек си, айде сега  Wink
Пък и не знаех, че разговарям с господин  Embarassed

# 179
  • Пловдив
Прочетох някои мнения, че ако не свършиш, изпитваш физически дискомфорт, лека болка. Аз освен душевния дискомфорт, физически не съм усещала  Thinking

Но съм чувала и обратното - споделяли са ми приятелки, че като свършат веднъж, после им става болезнено, предполагам лигавицата им става по-чувствителна към болка след отдръпването на кръвта.

Общи условия

Активация на акаунт