Ппестрували ли сте се .......

• 34 612
  • 640
  •   1
Отговори
# 210
"Да ме будят,за да ме обработват!Абсурд!"-ето тук е разковничето на проблема ти!
Явно има още да растеш!Успех,защото си струва,повярвай ми!  bouquet

На къде да раста. Какво повече от оргазъм мога да изпитам, дето не съм била дорасла до него  newsm78

# 211
...., но изпразване не винаги значи оргазъм.
Обратното е може да има оргазъм без изпразване  Peace Нарича се "сух оргазъм"!
Но еякулация  без оргазъм не може  Naughty Naughty

Е ОК, не съм спец.  Peace
И аз не съм просто казвам как е при мъжете  Wink

# 212
  • Пловдив
Но еякулация  без оргазъм не може  Naughty Naughty

На мен един бивш партньор ми е казвал, че може. Демек, свършва и еякулира, ама не е оргазъм, което е нещо доста по-силно.

# 213
  • Пловдив
"Да ме будят,за да ме обработват!Абсурд!"-ето тук е разковничето на проблема ти!
Явно има още да растеш!Успех,защото си струва,повярвай ми!  bouquet

На къде да раста. Какво повече от оргазъм мога да изпитам, дето не съм била дорасла до него  newsm78

Правилно, в секса какво повече от удоволствие в широкия смисъл на думата може да се изпита ? Тя се е наситила явно и сега не е на първи план тази потребност, как да не е "дорасла".

# 214
Подкрепям Никифин..Няма да разтягаме темата за важността на секса в семейния живот, ама чак пък да ме разбудят за едното... newsm78 Харесваме го, правим го често / то сега и бебеправим де /, но чак пък толкова??!!

# 215
Ех, старост нерадост.  Laughing А за какви неща сме е събуждали навремето.  Crazy
Сега се сетих за една случка , любов голямо нещо, и аз ставам преди училище да отида до гаджето в 5 и половина с първия автобус, че живееше далеч, да правим секс и тогава по живо по здраво да уча. Дали съм се сърдила, че звъни рано будилника, а?  Laughing 

# 216
Ех, старост нерадост.  Laughing А за какви неща сме е събуждали навремето.  Crazy
Сега се сетих за една случка , любов голямо нещо, и аз ставам преди училище да отида до гаджето в 5 и половина с първия автобус, че живееше далеч, да правим секс и тогава по живо по здраво да уча. Дали съм се сърдила, че звъни рано будилника, а?  Laughing 

Joy Joy еееех младост наистина... Joy

# 217
Защо младост...че аз и сега го правя това  Joy

# 218
  • Пловдив

Щото не сте живели заедно, затова  Party Нека някоя да се похвали, че си навива будилника в 5 часа сутринта за секс, та работният ден 3 часа по-късно да почне свежарски  Laughing

# 219

Щото не сте живели заедно, затова  Party Нека някоя да се похвали, че си навива будилника в 5 часа сутринта за секс, та работният ден 3 часа по-късно да почне свежарски  Laughing

Като те налегнат грижите, проблемите и умората хич за секс няма да се сетиш. Дайте да не говорим за младините си, а за сега до къде сме стигнали със секса като имаме порядъци повече проблеми от преди. Аз колко любовни мъки навремето преживях и бях грандиозни проблеми за мен. Сега изобщо нямам време за такива работи. Всяко нещо с времето си. Наистина не прилича да дърти семейни жени да се вълнуват чак толкова много от секс.

# 220
  • Galaxy 13197853088
дърти ...
дефинирай.

# 221

Grinning. Дърт е комбинация от възраст и от усещане. Ако си имал и имаш лек и безпроблемен живот може до 50 години, че и след това да се чувстваш младеж и да се вълнуваш от секс поради липсата на друго, което да ти държи вниманието. Това може да се дължи и на възгледи за живота. Познавам 64 годишен мъж който тука наскоро се сдоби с бебе от 28 годишната си приятелка. Има си сериозен бизнес, но така е структурирал всичко, че на практика почти цялата работа му вършат прислужници, той само организаторската работа върши. И така има хем много пари хем време за себе си. Нанка си всеки след обед, и нощем е готов да забавлява младите момичета. Бебето му и приятелката му са в чужбина и така си му е супер, защото мрази бебета да му смущават спокойствието и съня. Иначе си има няколко деца, че и внуци, които никога не е гледал, за пелени да не говорим да е сменял. Жена му винаги е имала детегледачка за да може да е свежа и да се грижи добре за мъжа си. Само дето такива като не познавам много и според всички мои приятели и познати той е ненормален.
Тук никой не говори за такива изключения, които са възможни, но са си изключения и са си псичхични откоклонения. Става дума за средностатистическите родители мисля.
Аз съм на 34, но понякога се чувствам като че ли съм живяла 60 години. Толкова много съм преживяла, че вече на моменти дори нямам сили да живея. Който се не е наживял на младини, нека живее на старини, против нямам  Peace

# 222
Казваха ми "като родиш няма да ти е до секс" - е как няма то още повече искам.....после ми казваха " като се пръкне и второто бебе ще видиш ти" - е какво да видя след 20 дни ще дойде и то- не мисля,че когато човек иска и е настроен за това такива неща могат да му попречат. Годините нямат значение когато желанието си го има.Моя мил мъж казва - "вече не съм млад немога като преди, измоерен съм от многото работа и т.н."- да ама не мисля ,че 32г. са много.Това си е просто до човека.Някои по-сексуални други не.
И съм ставала посред нощите,и часовници съм навивала и съм още готова да го правя.  Joy

# 223
Nikifin,когато човек има желание,нито умората,нито грижите му пречат.При нас има по много и от двете,но ... Rolling Eyes Явно при вас желание  за секс няма...

# 224
  • Пловдив
Казваха ми "като родиш няма да ти е до секс"

Като чета, все повече се убеждавам, че раждането влияе, но на всяка жена различно. Повечето се оплакват от нежелание за секс, но явно при теб е било различно. Хормони, това е...

Общи условия

Активация на акаунт