Ппестрували ли сте се .......

• 33 971
  • 640
  •   1
Отговори
# 480
Е каква е разликата между свършвам и оргазъм????? ooooh!

# 481
....има ли вариант при жените да свършват без да изпитват оргазъм  Thinking

Да, аз например, влагалищно по-скоро свършвам, а при орална любов (тоест клиторно) по-скоро е оргазъм.

Аз пък се чудя на подобни деления на стимулациите. Клитора да не се стимулира само при орални ласки?  newsm78
Изобщо не мога да си представя подобно нещо , сега само тук ще стимулирам, другия път другаде. Нещата са комплексни, не мога да направя подобно разграничение, усещам възбудата с цялото си тяло. Изобщо не се знае кое в даден момент ще е катализатор за достигане на финала, може и да е захапване по врата да речем. Това какъв оргазъм е?   newsm78  Laughing

# 482
  • джакузита макузита
....има ли вариант при жените да свършват без да изпитват оргазъм  Thinking

Да, аз например, влагалищно по-скоро свършвам, а при орална любов (тоест клиторно) по-скоро е оргазъм.
Вече тотално ми разбивате понятията.  #Crazy
Мислех си, че много добре познавам жените, ама май ще се окаже, че не е така. newsm78

# 483
Е каква е разликата между свършвам и оргазъм????? ooooh!

Има такава тема

Koлкото до симулирането на оргазъм, учените вече са го доказали, a мъжете все още търсят отговор на въпроса ЗАЩО?
Eто няколко теории за "нейният оргазъм", "видовете женски оргазъм",  a тази (отново за видовете) направо е потресаваща!!!

# 484
В тая тема едните са че има, другите- че няма разлика.
При всички положения за мен свършването е оргазъм - дали е по-силен или по-слаб това е друг въпрос. Дали е сух или мокър - пак се тая.

# 485
  • Пловдив

Аз пък се чудя на подобни деления на стимулациите. Клитора да не се стимулира само при орални ласки?  newsm78
Изобщо не мога да си представя подобно нещо , сега само тук ще стимулирам, другия път другаде. Нещата са комплексни, не мога да направя подобно разграничение, усещам възбудата с цялото си тяло.

И аз усещам възбудата с цялото си тяло, ама едно е да усетиш свършването с клитора и във влагалището (макар че клиторът спомагал и за второто). Да, игра на понятия е. Ако го наречем "свършване", за мен оргазъм значи частен случай на свършването, много хубаво "такова". Като е по-слабо, си го наричам само "свършване", защото пак се стига една върхова точка на напрежение, обаче не мога с ръка на сърцето да го нарека оргазъм.

Какъв оргазъм е къде ще го изпиташ локализиран. Ако в ухото, значи ушен  Laughing

# 486
Наистина много ни обърквате понятията. Самите вие не знаете дали нещото е оргазъм, какво остава за нас.

# 487
  • София
Оргазъм е съществително, свършвам е глагол.
Друга разлика няма.
Сега дали оргазма е бил силен, слаб, къс, дълъг - е отделен въпрос.
Разбирам какво казвате, състоянието, което описвате като свършвам, ама не е точно оргазъм - само че това са си ваши тълкувания на тема слаб оргазъм.

# 488
Светле, чак аз се обърквам като те чета.  Laughing
Дано само при теб нещата да са така сложни, защото при мен са изключително прости:
Има оргазъм, няма такъв.   Crazy

# 489
  • Пловдив

Сега дали оргазма е бил силен, слаб, къс, дълъг - е отделен въпрос.
Разбирам какво казвате, състоянието, което описвате като свършвам, ама не е точно оргазъм - само че това са си ваши тълкувания на тема слаб оргазъм.

Ок, така е по-просто, значи имам слаб влагалищен оргазъм и доста по-силен клиторен  Peace Това за мен, за другите не знам.

# 490
А слабият оргазъм води ли до задоволеност или трябва да бъде силен за да получиш такава?

# 491
Не,не води,но няколко такива водят до силен оргазъм Embarassed

# 492
  • Galaxy 13197853088
баси оргазмите .. колкото повече ви чета толкова повече се обърквам,
ей затова на мъжете не трябва да им пука за женските оргазми, то вие не можете да си ги дефинирате и уточните ....

# 493
Опасно за психиката е мъже да четат женски форуми.

# 494
  • джакузита макузита
Съвсем се обърках и аз...   Thinking Tired

Общи условия

Активация на акаунт