Споделете 109

• 26 516
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
През последните 30 минути изживях смисъла на "нахална муха". Изпопретрепах се, а то мъничко бебенце, пък пъргаво. Ще я заключа в офиса, белким до утре умре.
Когато започвах работа в настоящия офис, имах две мухи. Обаче бяха сладури. Лазеха по монитора. Явно им беше топличко там (а в стаята беше студено). Я, и новата се залепи за монитора.
Имам шанс да я опитомя.

# 136
Избичи климатика, изключи компа. Утре сутринта ще е муха- флегматик.

# 137
  • о`майна лунна нощ е
След едно прасе кафе нещата излеждат не само розови, но и спокойни, въпреки че се очертава седмица с посещения при много лекари.

# 138

Разкъсван съм между два проекта и рутинна работа. Всеки се натиска другия да ме вземе, а аз имам желание за отпуск.
Споделих.

# 139
  • България-Швейцария
Споделям, че градушката тоя път ми пожали возилото, и при нас валя, но дребничка.
В Швейцария миналото лято на тръгване ме застигна страховита, не вярвах, че толкова бързо и без да виждам нещо по-различно от размазани светлини около себе си можах да стигна и да се навра под най-близкия мост.
Леко се отървах и тогава, но 100-ина км след това ми трепереше всичко.

Споделям и последния потребител във форума:  http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=198943  Laughing

# 140
Скофтих се. Една кака на Вълчето, сестричка по съдба я изписаха в събота, снощи я прибрали.
Вълчицата купила боя и боядисала стълбището от нас надолу.
Поощрително и набрах ягоди, сега хапва. Добра жена.
Някаква жена с деменция три месеца звъни на телефона ни, през вечер, през два и бавно казва - Иванка?
Сега разбрах що е то телефонен терор.

# 141
Скофтих се. Една кака на Вълчето, сестричка по съдба я изписаха в събота, снощи я прибрали.
Вълчо , нещо не те разбрах ???

# 142
В събота Вълчицата ходи с тях на свиждане на Вълчето. Вълчето е много добре последните две - три седмици. А момиченцето го изписаха и донесоха в къщи, у тях си. Снощи се е влошило състоянието й и са я взели пак от болницата.

# 143
Разказа ми се играта днес. Ще сънувам Уиндъус и сървис пак.1, 2, 3....И бяла страница също. ooooh!

# 144
  • Му Кинд Оф Плаце
Както казва В1-А каквой тва?

Съжалявам за момичето, домашните ли са я разстроили или другия ред?  Confused

# 145
Сподялям с вас скандалния за онова време филм "Вчера " по Диема Фемили в момента го излъчват . Peace
Навява ми едни споменииии . Whistling
Гледах го на кино тогава .Трябва да съм била някъде 2-3 курс .

# 146
  • София
Искам да споделя нещо, но предполагам, че касаещите ги, или други свързани лица може да го прочетат... Пък анонимно не виждам смисъл да го правя... Много гадно така.
 Rolling Eyes

# 147
Хем искаш да запазиш чуждата тайна, хем да я споделиш /изклюкяриш/. Знам за какво говориш.
Ти оная кака Лара ли си, от предаването за децата. Ако е така, фен съм ти.

Милион и едно желание. М?

# 148
Вълк, САО.
Извинявай, нищо лично. "Вълкодав" ги наричат.

# 149
  • Кацнала на едно дърво.
Споделям, че се каня да взема още работа. Луд умора няма.  Mr. Green Време за клюки съвсем няма да остане.
Със срам признавам, че обичам да вали (по възможност проливно). Тогава задължителната двучасова разходка на троловете се отлага.  Mr. Green Малко съм изморена вече - от седем години всеки ден вися по паркове и площадки, а от една година трябва да разделям вниманието на две - да не падне малката червена шапка и къде, по дяволите, пак изчезна зелената шапка?  Crazy
П.П. Кой е насинил Лариното око! Shocked

Общи условия

Активация на акаунт