Въпрос за бебе в количка

• 5 158
  • 159
  •   1
Отговори
Много често забелязвам как майки оставят количката с бебето пред магазина докато си купуват нещо. Аз лично никога не съм си позволила да го направя въпреки че в някои магазини ме гледат накриво когато вляза вътре с количката, обаче ме е много страх да я оставя пред магазина.
Вие оставяте ли вашето дете?

# 1
Много често забелязвам как майки оставят количката с бебето пред магазина докато си купуват нещо. color]
#Crazy
И аз като теб не съм толкова смела и не мога да си помисля да оставя бебето само пред магазина и където и да било- какви ли не хора има, ами малките дечица, които не разбират и пипат всичко, за да му се радват, ами бездомните кучета, ами случайно завъртяла се оса над детето... Не, не, дори не ми се мисли- може би аз съм по- параноична...

# 2
 В повечето случаи все има някой с мен,но се е случвало да ги оставя сами,по простата причина, че количката не влиза през вратите на магазините.Но са ми винаги под око и хвърлям торбите ако има нещо.Слава богу,досега не се е случвало.

# 3
Да,оставяла съм я пред кварталните магазини...

# 4
Влизала съм само ако детето е на не повече от две крачки от мен.В смисъл че е до вратата на аптеката количката,аз само прекрачвам прага и казвам какво желая.Гишетата са до вратата.В други недостъпни магазини си нося дребния с мен,а количката чака отвън Simple Smile.

# 5
Влизам, ако мога само да я наблюдавам. Ако не -с мен и количката отвън. В по големите магазини направо с количката Peace

# 6
Да,ако има нещо набързо да взема и наблюдавам,много ясно! Sunglasses

# 7
Количка оставях пред магазин,ДЕТЕ НЕ!

# 8
  • Варна
Гласувах "да" с уточнението, че имам пряка видимост към количката и детето.
Дано темата не се превърне в поредното дърлене, коя по-добра майка е...

# 9
  • Испания и Стара Загора
Не,никога не съм го оставяла. Naughty

Последна редакция: нд, 07 юни 2009, 09:12 от anita29

# 10
Не бих се престрашила. Naughty Нещо повече, ако знам че трябва да ходя до магазин, който има стъпала или пък поради някаква друга причина е неудобен за влизане в количка, винаги тръгвам със слинга.

# 11
Да оставям я.Няма как да влезна в малък магазин с нея.Но ако има много хора в магазина,не влизам.Но това не ме прави лоша маика.Ако бебто например спи,кво да го будим за да го вземем с нас,понеже коли4ката не влиза Rolling Eyes?

# 12
  • София
Да, оставяла съм го, когато пазарувам в кварталния магазин или аптека. Магазина е неудобен със стълби отпред и е много малък - почти е невъзможно да влезеш с количка вътре, за това го оставям отвън.

# 13
Тази тема наподобява за самото бебе вкъщи.

# 14
Да, оставяла съм го, но когато спи, пред малки магазини, и през цялото време до като напазарувам очите не са ми се отлепвали от количката. Ако е буден влизам с него в магазина, но никога не съм влизала с количката вътре.

Общи условия

Активация на акаунт