Мнения за адаптирано мляко Лактана Био

• 150 304
  • 770
  •   1
Отговори
# 555
  • София
мацки да питам нещо днес за първи път и дадох от лактана 1 хареса и но започна след час и нещо да връща по малко -едно пресечено такова нормално ли е това .на 2 месеца е мойта дуда и забелязах че връща млякото когато си мятаа ръцете и краката какво е туй чудо незнамммм

Пресеченото означава, че стомахчето й е започнало да преработва млякото. Синът ми го правеше същото, до към 6 месец. Сега се сещам, че в родилния дом му бяха давали Аптамил, след изписването ни реших да продължа с Аптамил, но след като се запече и минах на Лактана, първите 3-4 дни правеше точно същото - връщаше къде повече, къде по-малко млекце след хранене. После това премина, е, пак си връщаше след хранене, но не така, както след смяната на млякото. Не знам дали има връзка, казвам го, защото ми беше направило впечатление.

# 556
Mами,моята бебка е на 3 месеца и след като сменихме много млека от днес вече сме на Лактана.Но днес след като се изходи имаше в акото бели топченца.За първи път ни се случва.Кажете ми случвало ли ви се е и на вас?Трябва ли да се притеснявам.Много искам да го хареса това мляко и да нямаме вече проблеми.Благодаря Ви предварително Hug

# 557
Трябва ли да се притеснявам.

Не, не се притеснявай.
Белите топченца са необработено мляко. Абсолютно нормално.

# 558
  • UK
Здравейте, мисля да взема Лактана Био да го пробваме, но синът ми е на 3 месеца и 20-на дни, коя опаковка трябва да му взема -  0-4 м. или следващата - 4-8 м.?  newsm78
Ще го ползвам да дохранвам при нужда, може би веднъж - два пъти дневно засега, а опаковките са големи.

Здравейте,
Може ли да ми кажете колко време след отваряне на опаковката трябва да се консумира. Аз замествам 1-2 храниния само с АМ и се претиснявам, че опаковката е голяма и дали няма да се наложи да я изхвърля.

14 дни.

Ау, дали няма по-малки разфасовки? newsm78

П.п. Намерих отговора на горния си въпрос, другият за разфасовките остава.

Последна редакция: пн, 07 ное 2011, 09:07 от dejie

# 559
dejie, трябва да купиш Лактана 1. Тя е за бебета 0-6 месеца.
Кутиите са 2 пакета по 300 грама в кутия, общо 800 грама.
Ако има бебе, което се храни с Лактана 1 сред познатите ти, би могла да помолиш да си я разделите с майката, т.е. да вземеш единия пакет заедно с мерителната лъжичка.

# 560
  • София
От 2 дни минах на Лактана 3. Въпроса ми е - мога ли да се върна на Лактана 2 до навършване на 1 год. на сина ми, и после направо да давам Киндер? Мотива ми е, че детето явно не харесва особено вкуса на Лактана 3, а тези плодове (ябълка и банан, мисля), които са в млякото, ми запушват бибероните на шишетата. Пробвах с по-гореща вода, със силно и продължително разбиване - има едни малки частички, които не се разтварят, запушват дупчиците на биберона и храненето е голяма мъка

# 561
Въпроса ми е - мога ли да се върна на Лактана 2 до навършване на 1 год. на сина ми, и после направо да давам Киндер?

Да, няма никакъв проблем.

# 562
  • София
Еййй, Sourcherry, като светкавица си - толкова бързо отговори!   bouquet Мерси!
А някой имал ли е този проблем със запушването на биберона от Лактана 3, или аз нещо не правя както трябва?

# 563
Зависи какви биби ползваш.
Плодовете в Лактана 3 са като миниатюрни люспички. Затова запушват дупките.
Ако ползваш Авент, позиционният им биберон ми се струва най-подходящ за това мляко.
Ако държиш да го даваш, просто мини на по-голям размер биберони, от марката, която ползваш.

# 564
  • Стара Загора
Мелинда,
аз от време на време купувам Лактана 3 за разнообразие .Ползвам на Авент шишетата с трипозиционния биберон.Минава перфектно и никога не се е запушвал !

# 565
Ако има бебе, което се храни с Лактана 1 сред познатите ти, би могла да помолиш да си я разделите с майката, т.е. да вземеш единия пакет заедно с мерителната лъжичка.

абе не е ли 600 грама двете пакетчета общо

# 566
Моя грешка. 2 пакета х 300 грама всяко = 600 грама общо.
Объркала съм цифрата просто Blush.

# 567

смятай че и аз съм изтрещяла щом извадих елката и кутията на лактаната

# 568

смятай че и аз съм изтрещяла щом извадих елката и кутията на лактаната

Laughing.
И аз така.
Лактана преди беше 800 грама. После намалиха грамажа, а оставиха цената.

# 569
  • UK

Мерси, пак е добре, щом са на 2 пакета, няма да отварям единия. Мислех, че е един и после ще трябва да изхвърля целия. 

Общи условия

Активация на акаунт