Мнения за адаптирано мляко Лактана Био

• 150 218
  • 770
  •   1
Отговори
# 585
Благодаря. Вис Виталис също не го предлагат поне HA2 иначе HA 1 има почти навсякъде. В крайна сметка се наложи да го поръчаме от Германия.  Предлага се в онлайн магазин на производителя. За информация една кутия в България струва 29 лева а в Германия  10,45 евро. С доставката ще излезе около 22 лева за кутия. Тук направо ни дерат.

KarinaS
това което си написала е частично вярно. Цената е такава, защото в Германия май не плащат ДДС за детските храни. И докато в нашата мила държавица не мислят за децата ни май ще ни дерат за всички стоки. Защото е срамно да ни дават смешните пари за отглеждане на децата и после да ни ги прибират като данъци.  
А относно доставката от Германия. И аз правих опити преди година и половина (обаче за козметиката, тогава още я нямаше в България) и ми сложиха ДДС (цената излезе доста повече отколкото сега е в България) и ми начислиха допълнително около 15 евро доставка. Аз тогава се отказах. Сега погледнах, че доставка за страните от ЕС е дори повече - 17 евро.
Преди около месец бяхме в Румъния на гости и там Лактана БИО 1 излиза около 26-27 лева. Знам го, защото наши приятели работят в Букурещ и ползват Лактана БИО 1. Та им я изпращат от България или ходят до Русе на пазар.

Последна редакция: нд, 13 ное 2011, 13:29 от bomi

# 586
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Какво е това мляко НА1 или 2?Извинете ме ,но не схващам.

# 587
IV.ELINA това е хипалергенно мляко

# 588
Добре и кой решава ,че детето трябва да яде такова?При алергия само ли се консумира?

# 589
Добре и кой решава ,че детето трябва да яде такова?При алергия само ли се консумира?

Решава педиатърът на детето, което наблюдава.
ХА формули се изписват при бебета с наследствена обремененост към алергии, бебета с атопичен дерматит, и бебета с алергии от различно естество. Понякога, както в първият случай се предписват просто като превенция.

# 590
Благодаря за разяснението.

# 591
Момичета на бебшкото изложение в София специално се спрях при представителите на Тьопфер за Лактана ХА, защото нали я обсъждахме. И човека ми каза, че в германия са спрели производството на двойката, защото учените там са преценили, че тази алергия с възрастта се израства и намалява и не е необходимо. Ако все паяк има нужда да се дава ХА формула , то спокойно да се дава единицата.

Wink

# 592
ИМАМ ВЪПРОС-акото на бебето ми е зелено не е рядко а с нормална консистенция трябва ли да се притеснявам

# 593
Само на АМ ли сте или хапвате и нещо друго?

# 594
само на АМ сме

# 595
Не е притеснително зеленото ако. Вероятно не ака всеки ден или само по един път.

# 596
  • София
момичета,

в Младост (СФ) къде може да се намери Lactana Kinder, че във Фантастико продават само 1,2,3  Rolling Eyes

# 597
Лактана 3-ката е много гадна - с тези гадни частички "плодове" изобщо не се разтваря и запушва биберона. Отделно дето е пълна с фруктоза  ooooh!

Лактана Киндер ми харесва, но нещо все свършва напоследък където потърся, явно не зареждат достатъчно.  Crazy

# 598
  • Стара Загора
Лактана 3-ката е много гадна - с тези гадни частички "плодове" изобщо не се разтваря и запушва биберона. Отделно дето е пълна с фруктоза  ooooh!

Не съм имала никога такъв проблем с 3-та  Peace А фруктозата е много малко  Peace
Contains per 100 g powder  /    per 100 ml feed
.......
fructose g 5.1   /   0.7

# 599
  • София
Лактана 3-ката е много гадна - с тези гадни частички "плодове" изобщо не се разтваря и запушва биберона.

Подкрепям  Peace Купих една кутия 3-ка, когато малкия навърши 10 месеца, и после едва я изразходвах - правех каши, мляко с бисквити и т.н., но за пиене с биберон -  Naughty А и детето изобщо не искаше да го пие - не му хареса. Върнахме се на 2-ката, а след месец направо ще купувам Киндер  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт