Мнения за адаптирано мляко Лактана Био

• 146 905
  • 770
  •   1
Отговори
# 690
Гоги пие Лактана Киндер, но откакто тръгна на ясла запекът му стана редовен, за това започнах да му давам Биогая и се нормализира.

# 691
Може да не е от млякото, а от стреса в яслата, имай го предвид  Peace

# 692
Какъв е тоз Тьопфер 4-то поколение?  Thinking

Блонди, имах предвид пробиотици от 4-то поколение, не формула Hug.
Знаеш, че пробиотиците са капризни и неустойчиви в по-топла среда+достъп на кислород. Отделно, че голяма част от бубите Laughing, умират още в стомаха заради стомашният сок, който е силно киселинен и ги зашеметява направо и стават безполезни.
Пробиотиците от 4-то поколение са капсуловани идеално и достигат до тънките черва (където им е мястото всъщност) необезпокоявани и невредими.
А в отвореното пакетче с формула я има останали живи, я не.
Друго - бебето е мъничко, идват грипове и вируси. Пробиотиците повишават имунната защита по естествен път, та затова съветвам мамето да й дава на Соня Биогая-та, пък нека си пие Лактана.
Отделно и за акането е добре.

За Гоги - не е от стрес, а от храната в яслата. Добавката от пробиотик го доказва.

# 693
  • София
Блонди - давам ХА по съвет на педиатърката, вече знам че няма смисал от ХА, но толкова млека сменихме, че не смея да го сменям... Хубавото е, че като направи 3 месеца и според педи няма смисал повече от ХА (не че е имало смисъл въобще), та ще почнем Лактана Био, дано да няма проблеми с акането... До колкото знам от Лактана био повече акат децата май....

А за пробиотиците - ок ще ги давам, макар че не виждам ефект, но ако вземе да спре да ака съвсем, тогава не ми се рискува! Ако има някакви по-добри, които да са на капки моля кажете ги Simple Smile

# 694
Биобаланс бейби са 4-то поколение пробиотик. На сашета са, които се разтварят във вече готовото млекце.

# 695
  • София
По време на бремеността пиех Био баланс и за мен беше най - добрия пробиотик. Но когато питах педиатърката мога ли да давам на малкия тя каза, че е от 6 месеца. После прочетох и на опаковката. А до колкото виждам бебето е малко, така че май само Биогая- та е вариант. Дарин го пи докато стана на 4 месеца.

# 696
  • София
Аз днес ще си купя Биобаланс за мен и ще попитам за бебета...

# 697
  • София
За бебета над 6 месеца е биобаланса...

# 698
Продължи си с Биогая тогава.

# 699
мами, които давате Лактана био 1 на бебенцата си, пробвали ли сте вкуса му, и ако преди това сте дохранвали с някакво друго, можете ли да кажете дали лактана е по вкусно. От няколко дена много мисля да опитам тази Лактана, в момента сме на Хип, но не й харесва много. В момента основна храна ни е кърмата, но понякога не стига, а тя си усеща разликата.

# 700
nadinkapl  Аз съм пробвала вкуса на Лактаната и на трите  само 3-ката не е хубава на вкус. Лактана 1 е тол  кова вкусна, че бих я пила с удоволствие.  Joy

# 701
  • София
На много майки, на които им се налага да дохранват, бебетата приемат от раз Лактана, наистина се води че най-много се доближава до кърмата, няма да стане нищо ако пробваш, щом видимо детето ти не харесва Хип!

# 702
Аз минах на Лактана 1 заради запека, оправи се с това мялко, но бебето(сега на 10 март навършва 3 месеца) започна много да повръща от него, то е толкова рядко това мляко,преди това бях на ХИПП и не повръщаше..но акаше на 2 дена особено след ваксина..сега пак минах на Хипп комбиотик,защото от повръщането стана неспокоен и раздразнителен, все пак след всяко хранене при оригване да ти връща и след 1ч..или 2 часа пак и пак въпреки, че се е оригнал,айде няма нужда от тоя тормоз,в Хипп има и нишесте, което засища повече за разлика от лактаната, така че не се подвеждайте по хвалебствия от интернет, всяко бебе е индивидуално и опитът сам говори..Добре, че има избор на пазара в съответствие с разнообразните нужди на бебетата ни.

# 703
Чак пък рядко не бих го нарекла, млякото... явно твоето детенце има някакъв проблем - ако повръшането е от млякото не трябваше ли от самото начало да го има? newsm78
 Заведи го на лекар - може да е някой стомашен вирус.

# 704
  • София
И аз не мисля че Лактана е рядко мляко... За мен е същото като хип, а рядко е НАН...
Знаейки че в някое мляко има нишесте никога няма да го дам на бебето, освен ако няма рефлукс.... То АР млеката дори са без нишесте!!

Общи условия

Активация на акаунт