Януарчетата малки, звучно смучат залъгалки

• 12 119
  • 297
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро, момичета!
Днес май сме много ранобудни с Александрина, станахме в 7,30, вече е накърмена и си играе с играчките в столчето, пеейки  Wink. Ние по принцип спим до 9-9,30, но тази сутрин явно от жегата се събуди по-рано. И как я заварих - изритала пеленката и легнала на късата част на леглото. Горещо му е било на детето, но не смея да пускам климатика. Вие пускате ли климатик в стаята, където спи бебето?
Еспа, много са хубави кичурите  Heart Eyes. Ама защо снимка само отзад  Wink? И аз трябва да правя, но ще видим кога ще ми дойдат гледачи за малката, че с нея нямам как.
Пресвалчо на Моник, как хубаво е омазал муцунка. Много е сладък!
Благодаря ви за отговорите за оризовата кашичка, днес ще довабя малко АМ, а след това може да сложа пюренце от круша, че нали по принцип оризовата каша запича, та да неутрализирам евентуален ефект с крушата.
Мим, мерси за кафето, от мен да е закуската днес:

# 196
Добро утро и от мен

# 197
  • Варна
Ели, аз не смея да спим на климатик, иначе го пускам през деня на около 30мин да разхлажда, но не смея цяла нощ, че на Елия кошарата е отдолу, а тя много се развива.

Аз не смея да дам оризова каша, че веднага ще се запече.

Ей, тея Мтел много ме ядосват. Знаете ли от от кога до кога е ненатоварената им часова зона?

# 198
Ани, благодаря и на теб за кафето и закуската  Hug.
Мим, и аз така не смея да го пускам, също през деня за около чай най-много по обяд и то хола. За оризовата каша - дано не се запече, но ние още сме на кърма, та се надявам да нямаме проблем с изхождането.
За натоварената зона на Мтел не мога да ти помогна, аз от много години съм на Глобул.

# 199
Ани, благодаря и на теб за кафето и закуската  Hug.
Мим, и аз така не смея да го пускам, също през деня за около чай най-много по обяд и то хола. За оризовата каша - дано не се запече, но ние още сме на кърма, та се надявам да нямаме проблем с изхождането.
За натоварената зона на Мтел не мога да ти помогна, аз от много години съм на Глобул.

Hug Hug Хоби ми е да правя картинки Wink

# 200
Ели, аз не смея да спим на климатик, иначе го пускам през деня на около 30мин да разхлажда, но не смея цяла нощ, че на Елия кошарата е отдолу, а тя много се развива.

Аз не смея да дам оризова каша, че веднага ще се запече.

Ей, тея Мтел много ме ядосват. Знаете ли от от кога до кога е ненатоварената им часова зона?
Това копнах от сайта им: Ненатоварена часова зона: понеделник–петък от 21:00 до 7:00 часа, събота, неделя и официалните празници от 00:00 до 24:00 часа. Натоварена часова зона: понеделник–петък от 7:00 до 21:00 часа.

# 201
Ей, направо тази суртин се пръснах от кафенца и закуски, направо човек да не започва диета, гледайки вкусотийките тук...   chef А пък ако не са на картинка, ще са на рецепти! НАправо сте златни, момичета!
Ние днес окъсняваме за разходката, че да видим можем ли излезе ва най-горещото. Ох, Варнааааааа, искам да дойда и аз....Имам си една бременна приятелка там, за която и живота си давам и мнооооого искам да я видя! Е, родата също, разбира се!Милият ми мъж имат конференция на 18 там, че да видя да я сколасам ако успея да отида....поне за ден...
Наааааааа мореееее, поне за ден на мореееееее...
Хайде лек ден на всички! И приятни разходки! 1stroller

# 202
Добро утро!

Еспа, много са ти убави кичурите, ама дай една снимка да видим как ти стоят на лицето Wink

Ели, 7.30 рано ли било??  Laughing Моят юнак ме събужда в 6.00 да си играем, днес в 7.30, ама щото си поигра от 4 до 5  Crazy  Laughing Ти ли искаше снимка на Кало? Внимавай какво си пожелаваш  Mr. Green

Вчера:

Днес:

Открийте разликата  Mr. Green (не е във фона, нито в дрехите  Laughing)

Райчо много ви благодари за комплиментите, но каза, че по едно щурче е щяло да му свърши по-добра работа  Mr. Green

# 203
ние вчера ядохме за пръв път бананова каша на Милупа, без глутенова, разрежда се с вода. Малкия мнооооооооооого я хареса. Тия каши такива ли са редки, аз мислех че стават гъсти като кашите за големи хора  Embarassed Embarassed

# 204
Лелеееееееееееее Сиси, вие вече сте на нова прическа, пу пу пу пу сладур. Да му запазиш кичурче от косичката.  Hug

# 205
Сисииии, да, аз си пожелах снимка на Калата. Страхотен е, и каква прическа има, много му ходи  Hug Heart Eyes, наистина супер пич е, много е готин. Ох, да му изпапкам сладките бузки  Heart Eyes.
Сиси, как го постригахте, не се ли въртя много, с машинка ли, казвай, че ми стана интересно толкова малко бебче с прическа  Wink.

# 206
Grinning  Hug

Соня, запазила съм му кичурче, но от първото подстригване - то беше преди месец и с ножицата маалко му намалих косата.

Ели, с машинката, да - по шкембе пред телевизора не си въртя много главата Wink Е, поддържах му я за всеки случай. Трудната част е отзад - на тила - че нали не я навежда надолу и все набръчкано стои там. Ама тогава пък го взех и го държах все едно е самолетче и явно си е харесал нещо долу да гледа и успяхме да го подстрижем  Laughing

На мен май ми харесва повече с коса, ама късно го разбрах  Laughing Но нищо де - то нали е коса, ще порасне пак. А и мнооого се поти от жегите, та дано малко му олекне сега..

# 207
Добро утро и мерси за кафенцата!  Hug

Ей, Сиси, браво за прическата на Калата. И аз трябва да го подстига Никола, че много се поти. А кой номер на машинката използвахте? Колко мм се води тая прическа?

Ели, и ние се будим в 6 часа, най-късно 7. А сме вече на 6 месеца. Незнам докога ще става толкова рано. Ама то и ние с баща му сме ранобудни та не очаквам много да спи.

Еспа, много ти е хубава прическата.

Ние днес сме на консултация в 1 ч., та ще докладвам после. 

# 208
Добро утро
Днес се поуспахме и май ще съкратя  разходката, за да не хванем най-голямата жега

Честита шеста месечинка на Вики и пета на  Моника, Лия, Ивет,  Боян и Преслав

Русото и кичурите само в гръб, че съм с кървясали очи и червен нос заради алергията и ще ви уплаша. Като се поразмине малко ще пусна
Смайлинг, честита прическа на Кало, много готин така
Мим, специално за теб http://media.snimka.bg/3296/012848120.jpg
А тук да ни видите как се смеем http://media.snimka.bg/3296/012848067.jpg когато тати пее Ози

Хубав и усмихнат ден и приятни разходки  bouquet

# 209
  • София
Espa- страхотни са кичурите  bouquet, а бебо е бонбон Heart Eyes
Сиси- да нацелуваш Кало, много е готин с прическа Heart Eyes, като казах прическа и аз трябва пак да фризирам моят ахубавица, че аз й поорязах малко от косата, тя взе че пък порасна двойно newsm78

Общи условия

Активация на акаунт