LaRedoute.fr - Всичко за поръчката или намаленията започват на 24.06!

• 34 786
  • 486
  •   1
Отговори
# 75
  • Враца
vATA,за този панталон на Найк ли говориш?
може ли размери   bouquet

# 76
Здравейте!
Интересува ме, в двете категории при детските дрехи - момичета от 0 до 4 г. и момичета 2-12 г., различават ли се размерите? Конкретно за размер 86 питам, защото го има и на двете места.
Като пример, при американската номерация 2Т, са по-угоемени от тези, означени с 24 месеца. Интересува ме тук дали е също така и дали се различават по големина дрешките от един размер в двете категории?

Нямат разлика според мен. Аз пазарувам за моето дете 86 и от двете категории. Номерацията е една и съща.

# 77
  • София-Младост

нося 39н,но тези 40н ми хлопат малко.
Може би отговарят на 39,5

Колко им е стелката? 

# 78
  • Дълбоката провинция
Здравейте!
Може ли някой да ми каже как да търся декоративни кутии. Пробвах case- не става- а бях гледала, че имат едни шарени.
Алекс1-   bouquet за темата
http://www.laredoute.fr/achat-meubles-hall-d-entree-boite.aspx?c … tegoryid=54650223
http://www.laredoute.fr/Search/SearchResults.aspx?SearchType=Bra … moteur_SHPmarques

# 79
  • В La Redoute и по света

Колко им е стелката? 
Ето тук, в блога на Вени ги има размерите

# 80
  • София-Младост

Колко им е стелката? 

Не са много верни там размерите поне според мен и това, което получих като стелка в см за н.39.  Sunglasses

# 81
А доставката до благоевградската поща ли се доставя директно?Моята карта е visa elektron на дск,но е в български лева,дали ще може с нея?
Извинявам се за глупавите въвпроси!   Embarassed

# 82
Да, ще получиш пратката в Благовградската поща по местоживеене. В София понякога доставят малките пакети на място.
На всички тук картите ни са в левове. От Ларедут ще си изтеглят левовата равностойност на еврото по фиксинга или по курса на банката newsm78. Май по фиксинга!

Всичко, което те интересува го пише на 1 -ва страница.

# 83
А доставката до благоевградската поща ли се доставя директно?Моята карта е visa elektron на дск,но е в български лева,дали ще може с нея?
Ще си получиш доставката в пощенския клон в квартала. Стойността на доставката е една за всички от БГ (5 или 6 евро).
Това, че катрата ти е в лева не е проблем.

# 84
Да, ще получиш пратката в Благовградската поща по местоживеене. В София понякога доставят малките пакети на място.
На всички тук картите ни са в левове. От Ларедут ще си изтеглят левовата равностойност на еврото по фиксинга или по курса на банката newsm78. Май по фиксинга!

Всичко, което те интересува го пише на 1 -ва страница.
Ще си получиш доставката в пощенския клон в квартала. Стойността на доставката е една за всички от БГ (5 или 6 евро).
Това, че катрата ти е в лева не е проблем.

Много ви благодаря момичета! Hug

# 85
  • Sofia
Някой да е поръчвал тези къси панталонки? С преводача си преведох, че дъното е 30 см и че са дълбоки newsm78 Отзиви някакви или точни размери на номер 36, предварително благодаря.

http://www.laredoute.fr/Product.aspx?Single=true&ProductID=3 … =00001#DescDetail

# 86
Здравейте! В миналата тема питах за тезисандали и никой не ми отговори Никой ли ги няма? Отговарят ли си номерата ме интересува?

# 87
Поръчват се +1. Хубави са, доста високи за моя вкус. Подметката жълтее повечко, отколкото се вижда в сайта. По мое мнение е ОК, ако цвета е неутрален, но розовите и сините малко в повече ще ми дойдат с жълтееща подметка. Колегата днес е с тях и казва, че са удобни. Размери има в сайта на Вени, мисля...

# 88
  • София-Младост
Някой да е поръчвал тези къси панталонки? С преводача си преведох, че дъното е 30 см и че са дълбоки newsm78 Отзиви някакви или точни размери на номер 36, предварително благодаря.

http://www.laredoute.fr/Product.aspx?Single=true&ProductID=3 … =00001#DescDetail
31см е крачола в долната част, дължина по вътр.ръб 10см. Нямам ги , но това bas е за крачола.

А някакви отзиви за този потник?

# 89
  • София...........

Колко им е стелката? 

Не са много верни там размерите поне според мен и това, което получих като стелка в см за н.39.  Sunglasses

Ала-Бала, може ли размери дължина и ширина на стелката за номер 39? Аз нося тук номер 38 и се чудя дали 38 или 39 да поръчвам  newsm78
Ако някой ги има номер 38 ще бъда благодарна също за точни размери на стелката.
Благодаря   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт