LaRedoute.fr - Всичко за поръчката или намаленията започват на 24.06!

• 34 786
  • 486
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Моля, за две оразмерявания:

на майка ми - ръст 152см., ГО - 92см., Т - 88см., Х - 103см.,
и мен - ръст 168 см., ГО - 83 см., Т - 67см., Х - 87 см., като талията я меря около пъпчето...правилно ли е така?

А за този панталон мнения - отговаря ли си на номера? Имаше някъде в предните теми но не го намирам Sad

Майка ти е за 38 и панталони и блузи.
Ти си за 34/36 блузи, а за панталони можеш и 34 да се пробваш.

Благодаря ти, Алекс!   bouquet

# 61
Алекс, мерси за оразмеряването и на мойто мъж! Simple Smile Да нацелиш най-добрите намаления на най-подходящите за теб стоки!  Mr. Green

# 62
Алекс, мерси за оразмеряването и на мойто мъж! Simple Smile Да нацелиш най-добрите намаления на най-подходящите за теб стоки!  Mr. Green

Моля те, не ми го пожелавай, че ако пристигнат още колети вкъщи с парцалки, ще обявя конкурс чии оразмерен мъж на съфорумка ще ме прибере!  hahaha Или поне ще ми предостави палатка!  Mr. Green

# 63
 Здравейте момичета!
Чисто нова съм и ще ме извините за лаишките въпроси,но още от самото начало нещо не мога да се оправя  Embarassed
  Исакм да ви питам за регистрацията в редута:какви карти ползвате,на коя банка,от кои сте най-доволни?
 по-нататъка може и да имам още тъпи въпроси,затова ви моля,ако не трябва да ви питам тук да ми кажете  Embarassed
 Благодаря ви предварително!

# 64
Искам да похваля панталона на найк от 13 евро.От доста време го има,но никой не е дал информация за него.Плата е страхотен и модела е интересен,просто не очаквах за тези пари толкова.Аз си взех черен,по-плътен е,може би за пролет и есен.

# 65
  • Варна
Здравейте момичета!
Чисто нова съм и ще ме извините за лаишките въпроси,но още от самото начало нещо не мога да се оправя  Embarassed
  Исакм да ви питам за регистрацията в редута:какви карти ползвате,на коя банка,от кои сте най-доволни?
 по-нататъка може и да имам още тъпи въпроси,затова ви моля,ако не трябва да ви питам тук да ми кажете  Embarassed
 Благодаря ви предварително!
Първо прочети всичко що е изписано в първия пост- много систематизирана е информацията. После виж темата за кодовете, да не се прецакаш като мен- на първите 2 поръчки си патих доставката кат поп  hahaha
Сега аз да питам:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5573122& … ue&ksource=-1 и http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=48249826&a … documentid=346109 някой има ли, как е материята, струва ли си? Гледах размери в сайта на Вени и май ще ми станат, но досега нищо спортно не съм поръчвала

# 66
  • Казанлък of all places
Цитат
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5573122& … ue&ksource=-1 и http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=48249826&a … documentid=346109 някой има ли, как е материята, струва ли си? Гледах размери в сайта на Вени и май ще ми станат, но досега нищо спортно не съм поръчвала
Имам ги и двете. На панталона материята е много тънка и приятна, не се отпуска при пране , добро попадение е. Потникът ми е малк остранен, защото е изкуственяк отвсякъде, остра материя , но иначе добре стои. Дано да съм помогнала.

# 67
Здравейте!
Може ли някой да ми каже как да търся декоративни кутии. Пробвах case- не става- а бях гледала, че имат едни шарени.
Алекс1-   bouquet за темата

Последна редакция: пн, 08 юни 2009, 12:48 от oki4

# 68
# 69
Бих искала да попитам примерно до Благоевград как пристига пратката и колко горе долу ще ми излезе доставката?

Виждам ,че има мами от София ,които поравят поръчки за цялата страна.Как точно става?  bouquet

# 70
  • Перник
Така ми се иска хич да не започват намаленията.

И на мен Crazy Че пак се започва с изкушенията...

# 71
Тази седмица с майка ми ще напълним картата. Дано да ни стигнат спестяванията Grinning

И само един въпрос. Някъде бях чела, но не съм сигурна. Кодовете за безплатна доставка дали ще действат по време на намаленията?

# 72
  • Временно
Това са нещата от последната ми поръчка - всичко е за малката.От всичко съм доволна.
Тези потничета
Това комплектче
Това панталонче
Тези тениски
Още едно панталонче
Тениски
клинчета
Имаше и още един лот тениски,но не ги намирам.

# 73
Тази седмица с майка ми ще напълним картата. Дано да ни стигнат спестяванията Grinning

И само един въпрос. Някъде бях чела, но не съм сигурна. Кодовете за безплатна доставка дали ще действат по време на намаленията?

Най-вероятно не. Да не кажа, че е почти сигурно.
Досега поне не са действали.

Бих искала да попитам примерно до Благоевград как пристига пратката и колко горе долу ще ми излезе доставката?

Виждам ,че има мами от София ,които поравят поръчки за цялата страна.Как точно става?  bouquet

Пиши на някоя от мамите, които правят поръчки и я питай на ЛС.

# 74
Здравейте!
Интересува ме, в двете категории при детските дрехи - момичета от 0 до 4 г. и момичета 2-12 г., различават ли се размерите? Конкретно за размер 86 питам, защото го има и на двете места.
Като пример, при американската номерация 2Т, са по-угоемени от тези, означени с 24 месеца. Интересува ме тук дали е също така и дали се различават по големина дрешките от един размер в двете категории?

Общи условия

Активация на акаунт