LaRedoute.fr - Всичко за поръчката или намаленията започват на 24.06!

• 34 786
  • 486
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Момичета, моля за мение, ако някой е поръчвал от тези тениски - отговарят ли си на номера и т.н. :

Благодаря!

# 166
daredevil може ли линк към тениската?

# 167
# 168
  • Варна
Момичета,привет  Hug Не съм влизала,сигурно 2 месеца  Rolling Eyes
Някой поръчвал ли е този панталон,някакви отзиви за него?

Извинявам се,ако е обсъждан вече   bouquet
В предната тема мисля се обсъждаше. Доколкото помня отзивите бяха добри  Peace.

# 169
Mila_N, пиши им и ги питай. По принцип са коректни и според мен не можете да се разберете, иначе не вярвам да откажат да ти върнат сумичките. Успех!

# 170
Здравейте, съвсем нова съм при вас. Понеже чакаме бебе си харесах едни дънки за бременни и сега се чудя за размера. Като сметнах според таблиците на първа страница съм 40-42 даже.
Мерките ми са следните
височина 165
тегло 52
гр. обиколка 95
талия около 90 сега, нормално 75-80
ханш 105

Какво мислите за блузи и панталони?
Предварително мерси!

# 171
Здравейте,

за пръв път поръчвам от този сайт, и днес получих следното писмо:
      Cher Client,

Vous souhaitez nous contacter suite à une offre commerciale qui vous a été adressée.
L'adresse que vous avez utilisée ne permet pas à nos conseillers d'accéder et de répondre à votre demande.

Dans un souci de qualité et de rapidité, La Redoute met à votre disposition un espace qui vous permettra de prendre contact avec nos Services Clients.
Nous vous invitons à formuler votre demande directement sur notre site à cette adresse :
http://www.laredoute.fr/Help/Help.aspx

Merci de votre confiance.

A bientôt ...

P.S : Si votre demande concerne un dossier déjà en cours, merci de nous rappeler dans votre message tous les éléments concernant ce dossier.    
     Julie Areski,
Responsable relation client
du site www.laredoute.fr    

Може ли някой да ми преведе за какво става въпрос и какво евентуално трябва да направя.

Благодаря предварително!

# 172

В предната тема мисля се обсъждаше. Доколкото помня отзивите бяха добри  Peace.

Много ти благодаря   bouquet

# 173
  • Варна
записвам се, за да следя темата  Hug

# 174
Здравейте, съвсем нова съм при вас. Понеже чакаме бебе си харесах едни дънки за бременни и сега се чудя за размера. Като сметнах според таблиците на първа страница съм 40-42 даже.
Мерките ми са следните
височина 165
тегло 52
гр. обиколка 95
ханш 105

Предварително мерси!

с ГО 95, вземам блузи и потници 38/40, ако искам да са по мен, и 42/44, ако искам да са ми по-широки.
с Х 95 и Т 75 вземам панталони 38.

дано съм помогнала   Hug

# 175
  • Пловдив
Мерките ми са следните
височина 165
тегло 52
гр. обиколка 95
ханш 105

Предварително мерси!

Според мен ако взимаш от бременните панталони си за 40 номер, за блузи за бременни 38-40
Дрехите за бременни са съобразени и са уголемени спрямо нормалните размери  Peace

# 176
  • Варна
Този панталон от детската номерация
http://media.laredoute.fr/intl/Products/picture/3/324113925_0003_PG_1.jpg
размер 156 ми е малък, а има такива 150, които са ми добре, а от едни дънки в 156 е меко казано - плувах  newsm78. Та незнам в кое е проблема но тея едва ги обух - голям зор - дори се притесних да не ги скъсам  hahaha та веднага ги прехвърлих на по-слаба колежка:)

Не ти е станал, защото е за слаби дечица - има някои модели панталони от детската колекция, които са в три размера - за слаби, за нормални и за по-дебели деца. Аз нося 156 по принцип и, когато попадна на такива панталони, си вземам от тези за по-дебели деца, стават ми идеално. Все пак не можем да имаме съвсем детска структура, при това клечовска. Peace

# 177
  • София
Ами аз имам и дънки за слаби деца- 156, дето ми стават, ама по-скоро проблема е че  на тоя модел никъде не видях в описнието да е за слаби деца  newsm78

# 178
  • Варна

виж реални снимки
продавам го -номер 36
http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=604805&cat=16

# 179
  • Варна
Ами аз имам и дънки за слаби деца- 156, дето ми стават, ама по-скоро проблема е че  на тоя модел никъде не видях в описнието да е за слаби деца  newsm78

Права си, не го пише в момента, със сигурност преди в описанията на точно тези гащи имаше пояснения дали са за слаби. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт