Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 41-ва тема

• 75 347
  • 661
  •   1
Отговори
# 105
включвам се отново, този път с вечерята;
макарони на фурна със сметана, сирена и зелен лук

# 106
Талиатели с пилешко месо и тиквички

Идеята за това ястие взех от Pina,
Не смея дори да надникна в другите страници,щото иначе ще вечеряме в 22ч.После ще чета Hug

# 107
Ето и нашата скромна вечеря

Пилешко филе в йена с кис.мляко,сирене и масло                                                                                            Тиквички с млечно-чеснов сос

А това от вчера

Крилца с тиквички огретен

# 108
  • Варна
Благодаря Ви момичета за хубавите рецепти.
Днес направих сладкиша на Селма, но го залях с разтопен шоколад. Стана страхотен и много бърз и лесен. Направих и торта мюсли но в по малко количество, защото не знам дали ще се хареса. Сега отлежава в хладилника. Два пъти вече правя Наташовите ушки. Мнооого вкусни.
 Hug HugПравих и едни кокосови сладки с боровинки, но аз ги направих със стафиди HugНаписала съм си и рецептите за мъфини, но още съм в процес на търсене на формички. Нещо не мога да ги открия.
За съжаление нямам фотоапарат за да снимам това което съм направила.
Благодаря Ви много Two Hearts

# 109
Ивка27,а телефонче нямаш ли,с което да снимаш вкусотийте  Wink

Аз пък си взех форма за мъфини от Метро,ама не съм я сефтосала,още се чудя коя рецепта първо да пробвам Crazy

# 110
poli__5  и аз си взех форма за мъфини в събота от Метро и оттогава съм правила три пъти. Първите, които пробвах бяха по рецепта на nordina: със сирене и пресен лук и обраха овациите на всички в къщи
А днес пробвах шоколадови, но не помня на кой е рецептата...  Rolling Eyes
Ето резултата

# 111
Цецето, ще може ли рецептата за Маринована скумрия на скара, залята с чеснов сос с мерудийки. Изглежда толкова апетитно....

# 112
  • София
Цецето, ще може ли рецептата за Маринована скумрия на скара, залята с чеснов сос с мерудийки.

Разбира се  Grinning

Филето от скумрия се натрива хубаво със смес от равни части доматено пюре, олио и вода. Може да добавиш и някаква рибна подправка  Peace  Пече се  на скарата веднага. Още горещо се овъргаля хубаво или направо се залива със сос от счукан чесън, зехтин, лимонов сок, черен пипер, сол,  риган, мащерка и каквито си искаш още мерудийки. За да е още по-вкусно, може да затоплиш чесновия сос предварително на котлона в емайлиран съд.

Последна редакция: вт, 09 юни 2009, 22:58 от Цецето

# 113
Цецето благодарности  Hug  Ще я пробвам още утре!

# 114
yagodka, бебето е истинско сладкишче, да ти е живо и здраво Heart Eyes
пу-пу Grinning

днес и аз си пия кафето с черешовия сладкиш на labrex Laughing
получи се много приятен, плодово-шоколадов вкус; това, което добавих от себе си към рецептата беше 1/2 млечен шоколад в тестото и с другата половинка намазах готовия сладкиш; стана мечта  bowuu; labrex, 10х  bouquet

нищо друго не съм готвила Crazy; ще импровизирам нещо на бързо, че много ми е горещо и с нищо не ми се захваща :xarms

:Това е страхотно искам рецептата  bouquet А и не отккрих рецептата на ягодовото парфе, а много ми хареса. Искам и аз да си направя тази вкуснотийка. Laughing

# 115
Лабрекс-Ени, страхотни сладкиши предлагаш сред лято  Crossing Arms  Горещо, бе жена!  Blush

nordina , много хубава  снимка   bouquet Аз заради тези теми първо вечерям и тогава сядам да се показвам  Wink

дидибу, страхотни са тортите! Парченцата са неустоимо апетитни   bouquet

продължавам с останалия грах, домашно производство  Laughing Laughing Кюфтета от грах /в графата обяда за утре/

и пържен шаран със салата, който беше за вечеря

Лека нощ  Grinning

# 116
След всички вкусотии да си покажа вечерята и аз Rolling Eyes

Патладжан с домати, сирене и босилек, доста често го правя бързо, лесно и вкусно Wink

Лека вечер! Hug

# 117

:Това е страхотно искам рецептата  bouquet А и не отккрих рецептата на ягодовото парфе, а много ми хареса. Искам и аз да си направя тази вкуснотийка. Laughing

super.mama.ani, заповядай!  bouquet

Шоколадов сладкиш с череши и ягодовото парфе на Di_Djina  

Лабрекс-Ени, страхотни сладкиши предлагаш сред лято  Crossing Arms  Горещо, бе жена!  Blush

пеп-4о, подкарах го на диета със сладкиши и сега чакам резултата. Joy

# 118
  • На брега
Ала-Бала - благодаря, че ми обърна внимание за линковете с домашна лютика. Размера има значение  Hug не бях обърнала внимание на големината на публикуваните снимки... коригирах ли.
Стоева - евала за производството   bouquet
mitsie  Поздравления за сладкиша "а ла  labrex"! Сутринта я проследих (labrex) във форума с преводи на рецепти и сега имам копнати няколко изкушения  Laughing
Роца "Аз напоследък си имам малко проблеми в работата, които ми скапват настроението, та готвя почти по задължение" ... и при мен е така  Sick... много ми е силен коктейла от проблеми, стрес и задължението това по никакъв начин това да не ми личи  Mr. Green ... ама и аз, като всяко "силно" момиче тук се опитвам да да балансирам с няколкото дини под една мишница и усмихнато нося на критики, че не чета, а готвя  Flutter ... както и да е, да не изпадам в тежки размисли, а да споделя   chef днешните:
Постни пиперки пълнени с кафяв ориз, царевица и ароматни подправки (инспирирани от "подседката" на Мамето)

и Пъстърва с лимонова кора и пресен чесън във фолио за половинката

... esy  Heart Eyes Патладжана е мммм...  Hands Thumbsup

# 119
  • пак на Рив Гош
Асялейн, благодаря за информацията, ще прегледам темата за Актифрай  Simple Smile
Ягодка, малката ти ягодка е сладкиш и половина!
Еси, кокосовите ти скариди изглеждат чудесно! Ще проверя по-късно за рецептата в сайта  Grinning
Дудинка, Nell@ - рецептата за баничките не е нищо особено - импровизирах, за да оползотворя корите, останали от "тръбната" торта  Grinning

Задуших в съвсем малко мазнина 1 глава лук, червена и зелена чушка, май и замразени култивирани печурки сложих, една консерва царевица (от малките( сварено нарязано бяло пилешко месо, солу черен пипер, магданоз, целина, за други подправки не се сещам, докато водата почти изври. Кората (ползвах фини кори) я сгънах на две надлъжно, сложих 2-3 супени лъжици плънка, загънах първо отстрани (да не изтече плънката), после навих, намазах с яйце и в тавата (покрита с пекарска хартия) на 200 градуса, докато се зачервят (10ина минути). Това е цялата философия  Laughing

Delicate, рецептата за ашито пармантие е тук Grinning

От мен днес само един мильфой (многослойник) от цвекло и кашкавал (довършвах един пакет варено цвекло). Снимката не е много качествена, защото фотоапаратът ми реши да я запише във вътрешната памет вместо на картата и ми отиде разделителната способност  Sad (то нали на пишман фотограф апаратът му пречи  Laughing)

Nova Tema - много сме, силни сме и сме най-добрите  newsm18 Чушките ти изглеждат много апетитно Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт