Фимо, въздушна глина

• 128 141
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
  • сусурлево
ЧЧЕРНИТА ЛАКИРА ЛИ СЕ ?
в сайта не намирам фимо ?

# 61
Няма, да, явно в момента нямат..
Иначе навярно се лакира като всяко нещо, направено от глина(почти). Само че четох някъде, че можело и без лакиране, а излъскване с памучна материя. Инак какво пречи да е с обикновен акрилен лак? Wink

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 15:39 от РАЛ

# 62
  • сусурлево
Обаждах се в Ариста , в Хипермаркета който е на Самоковско шосе 1 цените са малко по -ниски  от интернет магазина  работят от 9 до 19 часа , събота от 10 до 17 , неделя от 10 до 17 (или докато има хора може и по - рано да затворят) имат и два магазина на Шипка 6 единия е в дъното , които също работят в събота от 10 до 17 часа , там цените обаче са с 10-15 % по високи от обявените в интернет . На Самоковско , казаха ,че правят и отстъпки ,но явно е за големи количества . Чернита идва по -евтин от фимото и грамажа е малко повече . А има и бял половин кг е 4.60 лв , и спокойно може да се оцвети после . Пак да попитам да не се връщам назад в темата чернита пече ли се или съхне , че се обърках вече ...глина Дас , фимо ,чернит  и т. н Макар ,че и в магазина ще ми обяснят .
Доставката в София и около София със Спиди и наложен платеж излиза 7 лева . По друг начин не пращат.
Толкова инфо за Ариста

# 63
Мерси за инфото, не е малко.
Иначе има чернит, който съхне на въздух, има и такъв(по-масовия), който се пече също като фимото.

# 64
  • Costa Rica
ЧЧЕРНИТА ЛАКИРА ЛИ СЕ ?
в сайта не намирам фимо ?
Пробвах да го лакирам с обикновен акрилен лак, но ми стои малко влажен и лепкав, не изсъхва добре както фимото. А като пробвах да го изшкуря  се надра ужасно. Тъй че не рискувам повече.
Фимото спокойно го шкуря и лъскам...лъъъъъъъскам...голяма досада е!

Мерси за инфото, много полезно!

# 65
То не че е по темата, ама - какви кучобебета имате?
Черни териерчета, на 55 дена са.

# 66
  • сусурлево
   Здравейте и аз да се включа вместо запис - чували от зебло могат да се намерят в магазини където продават кафе насипно (хем с аромат на кафе) може би по пазарите и борсите за фъстъци,царевица...  bouquet
Mного много  БЛАГОДАРЯ
Пак се отклонявам от темата , моля да ме извините . Само да ви кажа в магазина за кафе искат 20 лева за един чувал ... няма да си правя чанта    smile3515

# 67
  • София
   Ми за чувал остава от някоя баба или дядо от пазарите или съсед от мазето...на село не може да нямат. (пробвай и друг магазин за кафе - не би трябвало да е повече от 5 лв.)

# 68
Черни териерчета, на 55 дена са.
Хихи, видях ги Wink
juliana_p, пробвай в магазин като този http://www.meyerbg.com/index.php?option=com_content&task=vie … =73&Itemid=92

# 69
  • сусурлево
Благодаря

# 70
Уф, сглобих го:

# 71
  • Costa Rica
 smile3501 newsm10 newsm74

И аз видях синеочковците. Луда завист ме тресе...

# 72
Хубаво е, дам Simple Smile

# 73
 и мен ме затресе луда завист ама не заради кученцата, имам си и аз нещо като пинчер
elndim, станало е жестоко
Сега да ви се похваля - бях си в Бургас и си купих фимо 2,80 лв парчето (50 гр) Имам да си довършвам нещо друго и се почвам
От Ариста си поръчвах и аз, дойдоха доста бързо Взех си чернит, ама много ми цапа ръцете и не ми става гладко, абе с две думи ме нерви нещо
Преди време си взех от един магазин една глина за печене, от нея съм по-доволна, ама трябва да се мокрят непрекъсното ръцете, защото лепне

# 74
smile3501 newsm10 newsm74

И аз видях синеочковците. Луда завист ме тресе...
имам една девойка за желаешите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт