Фимо, въздушна глина

• 128 838
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Искам да ви попитам от какъв магазин си купувате тези въженца, висулките за обеци и разни подобни неща на кото закачате изработените фигурки
Или от Слънчоглед или от магазини за бижутерия  Grinning Там има всичко, което можеш да си представиш. Питай конкретно за кой град става дума, за да можем по-ефективно да ти помогнем

# 556
сПОДЕЛЯЛА СЪМ И ПРЕДИ ЗА ФИРМАТА ВНОСИТЕЛ НА ФИМО И ВСИЧКО ОТ ТАЗИ ФИРМА КОЯТО ГО ПРОИЗВЕЖДА АМА ВИЕ НЕ СЛУШАТЕ Thinking
Да не стане като реклама да ми се карат!
Казва се Декар - М или нещо подобно -имат книжарница съвсем близо до хотел Плиска , имат сайт и там има адреса и карта с точното място .Продават нещата много по-евтино от Слънчоглед . Например-фимо софт -2. 0850 лв без ДДС  , течното фимо 7.25 пак без ДДС, лак за Фимо 4.25 , ножчета за рязане и моделиране(много полезни ,препоръчвам ги ) комплект три едно много гъвкаво и остро, другото назъбено като за картофки и едно не много тънко ,но остро-8.59 лв 

# 557
Здравейте, wavey
този месец успях да изчета темата и доривече да забравя какво съм прочела Simple Smile 
майсторя си бижута отдавна, а от скоро и от FIMO, като все още съм с надежда за получаване на що-годе добър резултат, който евентуално да се престраша да публикувам във форума. Embarassed
Темата наистина е вдъхновяваща, както и произведенията на майсторките тук.  bouquet
Вече имам заформени 1001 въпросчета, ноооо за сега ще си трая Wink   
А за прозрачното FIMO – аз от слънчогледа съм си взимала само едно такова полупрозрачно (зелено и жълто) и съм пробвала mokume gane-тo с шлак метал и естествено не се получи така, както ми се получило с прозрачното FIMO. Sad
 Sunglasses

# 558
сПОДЕЛЯЛА СЪМ И ПРЕДИ ЗА ФИРМАТА ВНОСИТЕЛ НА ФИМО И ВСИЧКО ОТ ТАЗИ ФИРМА КОЯТО ГО ПРОИЗВЕЖДА АМА ВИЕ НЕ СЛУШАТЕ Thinking
smile3555 Извинявам се, нязнам какво и къде съм чела
Няма да се повтори  Flushed Innocent

Plami_Chami, добре дошла при нас   bouquet

# 559
Добре заварила, Пламче  Grinning Party
а за вносителя - аз мисля да ги посетя тая седмица - но разбрах, че работят до 17:30 или до 15:30 часа...да не ви излъжа, но със сигурност затварят раничко Simple Smile

# 560
Благодаря за бързите отговори! Аз ще проверя и в още 1 магазин освен Слън4оглед - No Name се казва зад СУ. Аз си купих само обикновенна полимерна глина ( т.е не цветна ) и малко кофти защото не постигам цветошете,които искам. Продава се и цветно ФИМО нали? Въпросът ми е долу горе какша му е цената.
Благодарая отново.

# 561
Да, Плами. Има много цветни Фимота. Има меки, класически, ефектни, прозрачни ... Купища цветове. Цената му варира от 2,80 - 3,40 - 3,50 лв.

# 562
Здравейте в този неделен ден! waveyНа мен вече ми замириса на море и с такива летни мисли се опитах да направя едно водорасло.Онези,с които се закичваме на плажа са съвършени,та моето стана по-скоро стилизирано такова Simple Smile Виждам го в комбинация с зелена или тюркоазена прозрачна туника/рокля,чехли в ръцете  и развети от бриза коси  grinning039 Идва времето,когато ще си носим направените през зимата бижута и творения. Laughing

# 563
vokade, чудесно е! Наистина е приказно Wink

# 564
Vokade, мнооого е красиво   bouquet

# 565
Благодаря ви,момичета Blush!Радвам се,че ви харесва!Включвам се тази вечер с една много приятна информация.Донна Като,Рона Уелтман и други любими майсторки на полимерната глина ще правят сайт за уроци.Ще участват и майстори от други занаяти.За сега тече презентация на учителите,но предполагам че уроците ще са платени.Да се надяваме,че ще има все пак някакви безплатни бонус уроци Wink
http://www.craftedu.com/

# 566
Момичета, някоя от вас работи ли с бяла синтетична глина? Интересува ме с какви бои я оцветявате?

# 567
  • Бургас
Ще ви загубяу ако не се разпиша.  Peace

# 568
Момичета, някоя от вас работи ли с бяла синтетична глина? Интересува ме с какви бои я оцветявате?
Ако говориш за въздухосъхнещата,използвай акрилни.Подходящи са и за глини с изпичане.

# 569
Ето и тук нещо от мен,от моя блог.http://vesiart.blogspot.com/2010/03/blog-post_06.html

Общи условия

Активация на акаунт