, но наистина е трудно да се вземе решение, защото е лесно да се вьрнеш в Бг, но е трудно да заминеш отново за чужбина. Аз затова казвам на мьжа да остане той още няколко месеца, така ако е безнадежно положението вьв Видин да има вариант да доидем отново, но той не е много сьгласен и не иска да сме разделени.

Ние преди малко се вьрнахме от плаж с малчо, наигра се

Ели, браво за кьщата, хубаво е да си имате нещо ваше, пьк ако ще и само две стаички да са

Ронка, аз като мислехме име на Алекс предлагах на мьжа ми да се казва Виктор, Емил, Ивайло, Валентин или Владимир.За тези се сещам в момента.
Каквото и да решите ще е най- хубавото за малкия нероден сладур 
Дю, много хубаво име сте измислили за бебчо

Нан, нали щяхте вие да ни идвате на гости

Нан, Ронка какво е станало че се оплаквате от кьсмета си

Давид много ми е еврейско...,а пък те са едни гадюхи... 
. А иначе много ми харесва името Павел ,на лала бонбона нали се казава Пиер-Павел., а имам си и любимо с "М" Максим ,но теб не те касае. Когато сестра ми беше бременна се чудеше как да нарече детето си. Зет ми на всяка цена държеше да е на майка му Ганка. И сестра ми започна да изброява имена той все не се съгласяваше. Тогава взе телефонния указател и така сме се смяли на имена. Тя си избра Габриел ,когато го роди някаква в родилния дом и казала ,че момченца с женски имена се кръщавали само извънбрачните,тогава сестра ми и казла ,че бащата (зет ми) се казва Магдален и онази млъкнала. Моя Валери исках да го кръстя на майка ми Зинаида ,но не ми хареса никакво име тогава помолих майка ми да си хареса име и така ще знаем ,че тя го е кръстила и след много размисли всички стигнахме до консенсус с Виктория и Валери(на моя мъж Виктор му звучало грубо и не иска). Така ,че когато си харесаш някое име си го повтаряй и ,ако и на следващия ден ти хареса просто си го запиши и така до следващата идея. Лично на мен много ми харесват имена на бълг. царе. Калоян,Константин,Борис, Крум. Иначе за момиченце името ,което много ми харесва в Анжела една наша близка в Русия се кава така . Но стига съм филисоствала над имената ,аз ще помоля за оригинален подарък за сватба ,защото кръстника на Марти се жени скоро ,а ние скоро не сме ходили на сватба и не знам
С Г - Герасим.Една приятелка си кръсти така нейното.