Юли 2006 - Тема 84

• 15 361
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
  • някъде
За това малкотото дете, което го дават за секунди до една торта ли говорите, защото аз друго бебе май не видях Thinking
Ние днес сме на ваксина- превенар, дано няма пищне и дано няма реакция след това Praynig.
Мьжа днес за прьв ден е на новата работа, стискам палци, но най- ме е страх че е доста далече и пьтува с нашата кола.
Арлина, направо се шашнах като видях как позира и се радва да я снимате вашата щерка Flutter
Ели, струва ми се че си прекалено добра и всички са ти се качили на главата. ooooh! Кажи на мьжа ти че като иска да носи няколко дини под една мишница нека си ги носи, но да не те товари теб сьс всичко Confused

Какво давате за закуска и какво готвите на малките, че вече ми е писнало.....Алекс трудно яде готвено напоследьк и е една лудница като седнем да обядваме Confused

# 151
Dobro utroo! Hug

Арлина, 24кг. за 3 годишно дете ми се струва потресаващо. Дано се оправи детето и влезе в някакви норми, че лошо от толкова малко с много килограми.
Спомням и, че на моя приятелка дъщеря й на 5 или 6 години беше висока 122см. и тежеше 22кг! А беше и все още е една кльоща.

Диди, моята Ема принципно спи до късно и докато се разсъни то станало обед. Но сега я будя рано. Сутрин освен плод или  попара не иска друго. А за готвено..готвя всичко и Ема яде. Къде с кеф, къде не дотам-капризна е като баща си, но на мен не ми минават тези. Naughty

Ели, измъчи се душко. Направо не знам как се справяш с всичко...а и детето теб си чака. Защо ли пак се появи това зачервяване при Юл? Далеч съм от мисълта, че е от лоша хигиена! Дали не е на алергична основа?

Ивка, бързо да се оправя Цеце. Аман от болести вече. Хубаво сте си изкарали почивните дни. А аз така те харесвам като се разпишеш, не само телеграфно. Wink

Аз си допивам кафето и ще будя моят дзвер. От вчера захлади тук и се живее.

# 152
Aми това детенце,за което ви говоря много обича да яде.Постоянно е гладно,горкото и няма нещо,което да не хапва.Тя е височка поне,едра си върви та не изглежда съвсем като топка.Майка и и купува дънки за 7-8 годинки,защото само те и стават в талията и ги скъсява,за да и станат на височина.И хем я ограничават,почти не и дават и от боклучавите храни.То си е и обременено генетично детето.Баща му е огромен,леля му също,братовчедчето...Проблема според мен е най-вече в движението,тя не може да изразходи това,което яде.Майка и няма възможност да и прави дълги разходки,заради братчето и,доста често даже и не излизат.Не ходи и на градина,не я приеха.Все и казвам да я запише да тренира нещо,но за сега няма кой да я води и взима.Сега и братчето е като гюленце,ама е все още е само на кърма.На 6месеца е 9кг,но тя и Зоя си тежеже толкова на тези месеци само от кърма.
Диди:ние хапваме в детската.Почивните дни и правя супи,тя много обича.Сутрин и давам плодове,понякога сандвич и правя.Привечер кремчета някакви с бисквитки или кисело мляко.С нас на масата обикновенно хапва само от салатата и то краставиците и сиренето.

# 153
  • някъде
Арлина, за мен това че има бебе не е извинение да не извежда децата си Naughty- все има някоя градинка близко до тях, пьк дори и пред блока да слезе все ще намери деца, с които да играе дьщеря и. Или просто самата майка си намира оправдание да си седи вкьщи newsm78 Още повече не го намирам за нормално след като детето и е в такова положение и има нужда от изразходване на калории Confused А и като седи вкьщи по цял ден как няма да е постоянно гладна?/ по себе си сьдя за последното Embarassed/

Ели, от алергия или от подсичане е зачервеното? Алекс му почервенява дупето като избиват зьбки и слагам обед и жечер пудра, защото от крема става по-зле/

оставям ви засега да будя малкия и да се приготвяме Hug Hug Hug

# 154
И за мен не е извинение Дидка,ама тя си е такава,домошарка.Не е като мен,по цял ден по улиците.Докато станат децата сутрин и то станало 10 часа,докато ги оправи да излязат и то започнали жегите и станало 12 часа,а в 14 най-късно трябва да прибира каката да обядва и да спи.Когато се прибере мъжа и от работа в 17 часа трябва да е у дома да му сложи да хапне ooooh!,защото видиш ли той не може да си сипе сам!...седи по цял ден у тях и готви щото и е кеф.И така...

Последна редакция: вт, 16 юни 2009, 09:22 от arllina

# 155
От острици,явно се самозаразява,ръцете са и постоянно на краката и в устата,постоянно се караме за това,сега и дадох вермокс,търся и нещо хомеопатично за тях да и давам профилактично,писна ми

А иначе Whistling няма да е весело у нас ако нямаме какво да правим,само се чудя кога ще си почиваме от всичко това,ама нека да е весело

# 156
момичета нещо не мога да разбера тази табличка.Търсих да видя за моя Марти за кг. спрямо ръст . http://age.boozho.com/2m.htm
а тук има за затлъстяването ,ако вие интересно http://www.bg-mamma.com/?action=article;id=917
т.е. извинявайте за спам ,разбрах я

Последна редакция: вт, 16 юни 2009, 12:59 от isikam

# 157
  • София
Арлина-Зоя е разкошна-направо модел!Я кажи пак с какъв апарат снимаш-снимките са със страхотно качество,аз и без това всеки ден правя десетки снимки-стана ми като хоби,поне да си взема хубав апарат.На познатата си можеш да предложиш някой друг да води детенце на занимания,моя приятелка ходи да води едно детенце на английски срещу 4лв.,така че и това е вариант.
Вяра също е голяма красавица!
Вчера бяхме на детски рожден ден и имаше толкова сладки момиченца-с мъжа ми много се замислихме дали да не си направим...
Като гледах предаванията на БТВ Репортерите /не само за затлъстяването/ направо се отчаях в какъв абсурд живеем...
Иначе Влади обожава таратор и го яде сутрин,обед и вечер,риба също.За закуска най-вече Данонино или филийки.

# 158
Диди: ето го: http://nottingham.gumtree.com/nottingham/35/37974135.html.Сори за линка,ама от БГ сайтове ми го цензурират тук във форума и не става да пусна линк.Модела е Canon EOS 400D Digital,можеш да потърсиш с Гугъл.Но обектива ми е стандартния,който се продава с фотото и е с доста ограничени способности.Като имаме  възможност някой ден ще вземем още един,че на този и зума му е малък.
А приятелката ми са доста зле финансово и абсурд да отделят дори по 4 лв за такова нещо.
Арлина-Зоя е разкошна-направо модел!
Вчера бяхме на детски рожден ден и имаше толкова сладки момиченца-с мъжа ми много се замислихме дали да не си направим...

Мерси за комплиментите,а вие не се помотвайте ами действайте,много е хубаво да имаш момиченце Heart EyesАз затова и още едно искам. Wink

Ели:много лошо,сега пък острици ooooh!Горкото,давай нещо,че да се махат гадинките.

# 159
Eli, сега пък острици! От де се взеха тез гадове? Close

Ох аз днес съм много сантиментална и не се понасям. Пак на рев ме избива и как не... Онзи ден детенцето на моя дружка от София, с което си отгледахме момите заедно беше рожденничка-3г. направи. Сега ми изпрати снимки и ми стана толкова мъчно, че и ние не сме там. Confused Толкова са пораснали всички дечица, и са си приятелчета...а тук Ема си има само 2, от които едното прекарва 6м. в Бг. а другото не го вижда много често. И като си помисля и аз с кой ще се разхождам като родя...мъка ми става. Дори и език да знам, всички са се затворили в себе си, днес ако говориш с някого на следващия ден вече не те помни. Изобщо няма го социалния живот.
Съмнява ме, че като родя...както ще дойде и зимата ще ме хване голяма депресия и нищо чудно да се приберем, пък в Бг какво ще правим, идея си нямам. Rolling Eyes Ако имаше някаква алтернатива за работа за Калин няма да се замисляме много и ще се приберем. Псина ми от сухарския живот който се води тук.

Ох излях си мъката, сега да легна да поспя, дано ми мине до довечера, че Калин ще се побърка с мен и моите емоционални състояния.

# 160
  • София
Арлина-благодаря за инфото за фотоапарата Hug.Дори с обикновен обектив снимките са като професионални Peace.
Ели-какво е острици???Милото дете не разбраха ли вече какво му е?
Ронка-не се натъжавай,и там ще създадеш приятелства-ти си такъв тип просто.Аз като съм в България да не би да имам много приятели.Всички близки приятели от детството са от Варна,тук в София всички са толкова забързани..."приятелствата",които създадох бързо отшумяха като родих,всеки си е на работа,забързан,забравиха да се обаждат.Затова откакто родих сестра ми ми беше най-добрата приятелка-с нея излизахме с децата,с нея споделяхме всичко.Като замина за Гърция останах буквално сама.В парка Влади предпочита да си играе с мен,нещо не мога да си намеря компания,чак наскоро започнах да излизам с едно майче с момиченце,с което Влади много си играят.
Но пък се наслаждавам на времето с Влади и мъжа ми,излизаме от време на време с негови приятели от детството/с течение на времето се убедих,че това са истинските приятели,другото е интереси/,разнообразявам се с ремонти и интернет и така...
Не се отчайвай!Ще намериш приятели,сама каза,че се събирате често с българи там,не е като да сте съвсем сами.С бебето ще си толкова заета и щастлива,че не мисля че ще изпаднеш в депресия.Представи си Ема каква сладка кака ще е-как ще помага и радва на бебо.Тя нали ще тръгне на градина-и от там ще се запознаеш с някакви майчета и така...не се отчайвай-всичко ще бъде наред Hug!

# 161
Ронкаааааааа,чакаме ви Hug Heart Eyes
Арлина,страшно е това,което казваш за тази майка и пълното детенце...

# 162
# 163
  • somewhere over the rainbow
Нани, какво си се разфучала? Laughing

Ронка, не знам какво да ти кажа, понеже много добре те разбирам. Даже ти поне излизаш, виждаш хора, а аз 2 седмици не съм мърдала от нас - без кола е абсолютно невъзможно. Приятелите забравят за мен или се сещат само, когато имат проблем с компютъра си. Гадно е да знаеш, че си просто забравен, а живееш на 100 м от тях. Преди се обаждах да напомня за себе си, сега и това спрях, няма смисъл. Е, добре, че имам рожден ден веднъж годишно, за да разбера, че някога съм имала приятели. Но ... те губят Mr. Green
Рони, зарежи ги французите. Гледай си здравето и децата, а аз вярвам, че ще доживеем по-добри времена и ще си дойдете при нас Heart Eyes

# 164
  • някъде
Аааааааа, Ронка, ще се караме, я без такива неща Naughty Преди една седмица аз ви пилих на главите, сега пьк на теб ти хрумна да се прибираш, нееееее, да не сьм те чула повече Naughty Нещо ти е накривило и затова така мислиш миличка, но ще мине Hug
Аз бях така, защото Сашо остана без работа и бяхме изправени пред тази дилема дали да се приберем, но засега закрепваме положението. Не е лесно, особено като останеш без работа, а харчоветв си вьрвяяяяят ooooh!- днес дадох 60 евро за ваксина, онзи ден 150 за гуми и масло за колата, преди това 300 за сметките ни/ток,вода,газ/, но нали сме живи и здрави  Praynig  другото се печели Hug

Много правилно за сьжаление са го написали Дидито и Нан- вече е много трудо, да не кажа невьзможно, да откриеш истински приятел, а да не говорим пьк в Бг, при цлото безпаричие и беднотия, хората се промениха, овьлчиха се, всеки гледа да извлече максимална полза от теб и после хайде чао, не ми трябваш повече Tired

И на мен ми е мьчно, защото както вече писах /заради децата/, напоследьк /3седмици жече/ не се виждаме с тази, която ми беше най-близка тук. Онзи ден се засекохме на пьтя и няма какво да си кажем, и на двете ни беше някак неудобно от срещата, а преди всеки ден бяхме заедно  Confused Но пьк окрих друга позната с дьщеричка на 6 год, с която излизаме и Алекс не е сам.

Общи условия

Активация на акаунт