,разкошна е!Стоя ли мирна,докато я подстригваше?А розите са уникални!Страхотно семейство сте-мама,тати,беба и кучето
.А баща ти вЕрно е за бой!

Има надежда поне малко да мяза на мен, значи.
Стаята в която спи е супер малка, а успя да вкара и двете си колела, плюс всички играчки и джунджурий които има вътре.
Само здрава да е, пък ще й търпя капризите, които са рядкост.

Искаше да купим на Гали аз не давам и така...лоша майка съм пък
Накрая той му купи ,та цяла вечер се джавкахме после.Направо ми е писнало, всеки боклуци му купуват на тва дете 
Какво да ти пожелая? Освен да бъдете по-често заедно 
Всичко изпълних по рецептата, но крема стана твърде малко за двете рула, а и изобщо не стегна 

Толкова време, продукти, нерви, баене..и накрая тухла. Вече има всичко на пазара и не ми излиза по-скъпо.

Анет, честита годишнина и дано тази е последната, която празнуваш сама. Много да се обичате, уважавате и да бьдете повече време заедно. 
, аз моя го окрьцвам отвсякьде, но пьк и той не понася да го постригвам 

- гумени, желирани, шоколадови, даже и кисели важно е да са бонбони /няма на кой да се метне детето
Има една голяма сергия, кьдето продават някакви чужденци и там винаги дрехите са си с етикети и с голямо намаление. Как се сдобиват с тези дрехи незнам, но пьк е супер. Тук в Италия е така- по магазините винаги има намаления на всякакьв вид стоки и то истински намаления, а не като в Бг- предния ден качват нарочно цената и на следващия уж я намаляват
И си купих 4 блузки, най-хубавата от които ми е прилепнала пльтно

Дано мине бързо 

.Моето чавеце,ми разказва игрите по площадките.Сутрин ставаме,6 и кусур,оправям набъбзо цялата къща,слагам на мъжете да закусят,докато се оправим,тръгваме с колите,единия води Димитър,другия бегом на Златни.там стоя до 16ч,после хуквам към града ,задръствания и чудо.Вземам Димитър,прибираме се,после веднага газ по площадките до 20ч.айде после къпане,готвене,чистене..
и така всеки ден

Препоръчани теми