Ох стига съм филосоствала розови сънища ви желая
Venka и IVAIA. Много любов, кьсмет в живота и усмивката никога да не слиза от лицето ви! 
Аз ги давам като награда- когато свьрши нещо в гьрнето, понякога ако е бил добричьк, а сьщо и когато тати се прибере от работа/ така го е научил мьжо/. Бонбони яде по 1-2 на ден и то не всеки ден, а другите неща много по-рядко, все пак гледам да наблягаме на плодовета

за твоя плувец.

Желая ти Павел все така да си те гледа и обичка,а Дая много ,много да слушка 

,Аз искам да запиша Димитър,но е още малък.казаха след 4 годинки 
Брускети,кубети,бейк роуз и други такива не давам
.само киндер или шоколадово яйце.а,и обикновенни бисквити
.На село една баба му дала вафла и той от кеф че някой му дава такава вкусотия,я изял на една хапка и после два дена...дрис 

Кусам=опитам
Кусам=опитам
и аз знам и аз знам
тук в Ямбол употребяват почти същия диалект както във Варна ,а и аз понаучих нещичко от Варна все пак 6години живях там.
"Него ден" и т.н. Ох Варна пак се размечтах . Този град е моята слабост ,още ям Иван ,че ме доведе в този ТЪП ЯМБОЛ.(само да не ми се обидят ямболии ,но аз си го казвам направо)

Ако има 14 кила, ще е напредък. А е висока за момиченце. Ма то аз не съм дебела, баща й е по-слаб от мен 

Ако има 14 кила, ще е напредък. А е висока за момиченце. Ма то аз не съм дебела, баща й е по-слаб от мен
напълно съм съгласна с теб. За голямо съжаление ние имаме такъв ген и от моя старна и от страна на Иван. Аз от малка съм с неправилна обмяна на веществата ,постоянно съм на диети и вече ми писва. Девер ми е 125 кг. и не желае да се вземе в ръце. Марти докато не ходеше на училище беше в норма ,но сега хем имат заседнал живот като не играят елементарно физическо ,като намат малки междучасия а само голямо и там им дават отвратителни закуски ,които той не желае да яде и понякога му правя нещо в къщи. Но въпреки всичко Марти е отпуснал едно коремче и сега се караме за хляба ,когато е със супа или манджа не яде хляб ,но когато за закуска им направя принцеси ето днес ми изяде 3 филии и пак се карахме. Карам го да кара колело ,да играем тенис на маса ,плува ,но любимото му занимание е да гледа телевизия с часове. Препоръчани теми