Преди малко се прибрахме от морето и реших да ви хвърля едно око. Иска не съм останала с впечатление, че Марти има проблеми с кг. Наистина като тръгнат на училище е трудно да ги контролираш какво ядат. В нач. на уч.год давах на Михаил пари да си купува слетобедна закуска, но той най-редовно си купуваше неща, които аз не бих му купила - коли, близалки, шок.яйца и тем подобни. Тогава му купих една кутия и започнах да му слагам в нея плод, морков, корни или нещо подобно. От начало връщаше кутията пълна, но като се настоя гладен започна да си изяжда закуската от нея.
Съгласна съм и, че често пълнотата е генетично заложена. Децата ми са слаби, ние с баща им също, но ги ограничавам защото тия храни им влияят на нервната система, превъзбуждат ги, развалят им зъбките. Желираните бонбони пък знам, че предизвикват запек.
Нани големи сладури са децата ти, а Калин изглежда толкова оформен вече!

Вчера моят мъж се обади и ми благодари, че го търпя вече 10 год, а ма аз му казах, че него не е трудно да го търпи човек, че на ли в повечето време все го няма.
Иска и аз преди години водих Михаил на басейн, но сега с двамата сама не смея. Не мога да плувам, а пък Мишо цяла зима ходи на плуване и си е повярвал, че е голям плувец