Каква операция на Деси ви гони бе? Те в петък отидоха на море. Операцията ще е след 10-тина дни

Ама и ние сме едни...разбрали-недоразбрали...
Нан, па ти като си веща по въпроса, хвани ни светни, нидей са скатава.

.Да не забравяме,че президента на Америка е цветнокож,трябва да сме по-отворени.Аз нямам проблем с това,защото като малка бях влюбена в Майкъл Джордан,постоянно гледах мачовете на НБА и знаех имената на всички баскетболисти.Баща ми беше в потрес и почуда как ги различавам и казваше:"Само да не ми доведеш някой негър!
"
.
Брат ми развива теорията,че за децата е по-добре,имайки предвид ситуацията в нашите домове..Ок,ама тези хорица бездетни,които са изръсвани с толкова пари само и само да гушнат бебче..Много морални въпроси... 
Замина ми възпитанието на кино....

Та мисля да й удовлетворим желанието и да и купим по едно черно и едно бяло куче и това е.
Пак е нещо де, има светлина в тунела, че все пак не са купувани, за да събират прах. Та мисълта ми беше, че няма да изпадам в много и излишни вещи. 

-зарази ме!
.Гледам в парка по-големи деца/и татковци/ се радват на тези коли
.

Какво е това чудоооо.Водих я днес при педи и изписа Оспамокс,та сега сме на антибиотик.Дано ги умори,че иначе ще минаваме на друг.Това и е втория антибиотик,който ще пие откакто се е родила.Ама то бива вируси в тези градини,ама чак толкова по това време на годината не очаквах де.А мен така ме е треснал пак хормона,всичко ме дразни,а Зоя вече едвам я издържам,как ще се гледаме още няколко днииии
Ама и тя сега една крива,днес щях да я набия на улицата,мънка,не иска да върви за ръка,а идват коли.Не ще да се качва на тротоара,направо е ужасна.Нали уж 3-те години били хубав период,Пиги пък обратното казва
Поне така пише по книгите де.
Мисля да и купим колело,като бабите дадат парички.Пък когато се научи да го кара,тогава.Тротнетката така си и стои в антрето,няма особен интерес към нея.От други играчки не виждам смисъл и без това не си играе с играчки,а с какви ли не други предмети,акто бъркалки за коктейли/голяма ценност/,карти за игра,стотинки....и най-вече гледаме фимчета.На нови дискове най-много ще се зарадва,особенно на Ягодов сладкиш,сега и при нас е хит от известно време ,като при Ронка.