Dress-for-less 3

• 33 580
  • 396
  •   1
Отговори
# 30
Аз да взема да пратя парите, че и ние заминаваме в края на седмицата. Ще добавя и 4 евро за доставка, пък ако се съберем повече за безплатна ще останат за друг път Grinning

# 31
Да разгледам и аз тук, ако си харесам нещо може и аз да поръчам нещо!  Peace

# 32
  • Варна
Момичета, хайде да пускаме поръчка! Peace

На a.stefi парите са при мен, marzeliva и Shantal са също навити, mamor, ако се е прибрала - също. Ставаме 4 или 5 човека, т. е. доставката ще е по 4 или по 5 Е на човек.

# 33
тук съм и ще участвам, само да се съберем!

# 34
  • Пловдив
Аз отпадам засега, защото почти всички неща, които си избрах се изчерпаха.

# 35
аз също мога да се включа...кога ще пускате поръчка?

# 36
  • Варна
Трябва да се организираме. Засега сме a.stefi, mamor, Shantal и аз, ако и ти се включиш - ставаме 5 човека. В сряда можем да я пуснем, ако всички внесат парите! Peace

# 37
ok.до вторник най-късно ще съм внесла парите,дано до тогава роклята ме чака .че днес изчезна за малко  Confused

# 38
Момичета, пуснах поръчка за 105 евро на 22.06. с 3 плажни хавлии, все още не съм я получила. Знам, че срока за доставка е 7-13 дни, но тъй като ми е първа поръчка започвам да се притеснявам. Моля отговорете ми за колко време получавате поръчките си и на кой адрес да изпратя запитване? Благодаря Ви предварително! Лек ден на всички!

# 39
ok.до вторник най-късно ще съм внесла парите,дано до тогава роклята ме чака .че днес изчезна за малко  Confused
Може ли да видим роклята?

http://www.dress-for-less.co.uk/tmpl/en/detail.tmpl?count_cat_se … q1ODLVXTo3ax20uXm
Тази изглежда ли ви хавлиена??

# 40
По-скоро плюшена ми идва на мен.

# 41
Момичета ще пускате ли поръчка утре?
Бих искала ако може и аз да се включа Peace

# 42
Може ли да видим роклята?

http://www.dress-for-less.co.uk/tmpl/en/detail.tmpl?count_cat_se … q1ODLVXTo3ax20uXm
Тази изглежда ли ви хавлиена??

ами няма я вече  Cry ...но все пак утре ако се появи пускам парички на Chockolina  Peace

# 43
  • Варна
giamarie, утре ще пускам поръчката, най-вероятно, че доста от нещата на момичетата ги няма в момента... Ако до обяд можеш да внесеш пари в клон на Алианц, можеш да се включиш. Hug

mamor, a.stefi - вашите неща ги няма - какво ще правим?!

Точно съм натикала една туника на М60 в кошницата и се чудя до утре как да я опазя там, че е една-едничка ooooh!.

Ето я, ох, че е хубава Confused:

http://www.dress-for-less.com/tmpl/en/detail.tmpl?art_id=48611;i … TlzVlZwL1RQVmG6Xm

ssvetlinka, срокът за доставка е 8-13 работни дни. Досега винаги са пристигали в този срок. Peace

# 44
Ако до обяд можеш да внесеш пари в клон на Алианц
Ще мога Hug
пращам линкове на лични Simple Smileпък дано да имаме късмет да не изчезнат нещата Praynig

Общи условия

Активация на акаунт