Любима,какви са тези страхотии,аз ако бях щях да се побъркам от притеснение.
И аз съм ЗА второ мнение!!!Дано и вярвам,че всичко ще е наред!Честита месечинка на малките ни пораснали съкровища и специално на Криси на Русана!Да са живи и здрави!!!

И аз съм ЗА второ мнение!!!Дано и вярвам,че всичко ще е наред!
.и половината от нещата ,които сега правя и за които се притеснявам с бебчо Бо сега, при него сякаш не се шашках толкова....
; той например първо проходи, после пролази, късно взе да се обръща, нищо ,че много от рано пък си държеше главичката изправена....после пък в проходилката, се придвижваше само на подскоци....!!! не можеше да ходи още.... 

Ако е доктор, де. 

а гледах и такива тип - лигавник, имат продължение към бради4ката на бебето и ак пада нещо се връща в купи4ката хахахахха 
Относно изпъването на ръцете и краката, незнам точно какво е при вас, но Вики като се вбеси и почне да пищи така прави, почервенява спира да диша от бяс и си изтяга ръцете и краката та чак и посиняват от зор. И при педито го е правила това и тя нищо не каза. А за хвърлянео във въздуха
това е безумие според мен - чела съм че ги е мног
о страх и може да получи шок бебето - за това да се избягва. Таткото има голям мерак, но съм му забранила още да я хвърля.
А и да кажа, че тук има един ортопед, при който ако отидеш задължително ще те наплаши че бебето ти е с луксация и ще ти продаде ортопедични гащи - защото той ги произвежда и продава, дори на бебето нищо да му няма. Доктори всякакви а и всеки греши. Консултирай се и с друг
и дано всичко е наред 
Значи мойта Вики е супер болна