И на море викам да отидем септември. Тогава жегата не е толкова голяма.
успокоих се
успокоих се

. Нещо тъщата ли не харесвате а?

Ние ще пропуснем тази година. Само Маги ще намаже. Отива края на месеца с баба си и дядо си на море 
Ходих до Младост 4 да свърша малко работа и викам тъкмо ще се разходим и тръгнах пеша. И на връщане го гледам едно смрачено и седнахме на едно кафе да изчакаме дъжда. Но не предполагах, че ще се заформи такава буря. А то кафето открито, само с покрив
И, като ес разбуха тоя вятър и стана един студ
Добре, че си нося винаги в чантата едно връхно дрешле и една пелена. Та увих поне Мира да не й е студен, че бяхме голи и боси. Ама, като почна градушката, а то кафето с ламаринен покрив и се дигна една лудница
Тя се разрева и стана едно хубавоо 

Но благодаря, че си се сетила за мене
Трогната съм 
,гледам малко сте се поскарали 
,другите неща вече са казани...
днес се събудих цялата в малки пъпчици и ужасно пудуто червено лице,някакъв ад изживях цял ден,първо алерголожка ми каза че е шарка,изкарах си акъла,заради бебко
,после ходих в инфекциозното,там ми казаха,че е някаква алергия (не разбрахме от какво ) и славо богу не е нещо заразно
,Лицето ми тлее все едно имам 40 гр Т,цял ден съм като парцал и не мога да си гушна мишока,лежа и сменям студени,мокри кърпи да ми успокои паренето...
.Сега пия хапчета и трябва да ми бият инджекция алергозан,дано ми мине по-бързо 

и ние сме с такова - голямо а и на доктор Браунс, те имат едни от най-добрите анти-колик системи, много съм доволна, ние нямахме много колики ама ми се струва, че откакто ги ползваме съвсем изчезнаха.

а за английско, ще я образоваме, ще я възпитаме пък ще ви я дадем тогаз