Лятото дойде, а МАРТенчето се стяга за море!

• 10 090
  • 287
  •   1
Отговори
# 75
...
ама нещо си мисля че македонеца ще спечели  Confused
...
И аз така мисля  Rolling Eyes

# 76

За запека давам преварена оризова водичка + масаж и веднага действа (не знам кое действа повече )
Ама ориза не запичаше ли newsm78

Виж ся ква шматка съм,ама простете , може от Т да е  Laughing имах предвид Овесена водичка  Peace
Малко нагласено ще е ако спечели Боян   newsm78,иначе за храната мислех си днес,но май нищо ново или поне не се сещам  Thinking

# 77
за водата-виждала съм н Хипп
за чая-пише че е за храносмилателната с-ма,за Блевита-препоръчва се точно за запек,една позната си взе,има страхотен аромат,мирише на плодове,но нейното бебче не иска да го пие,той даже се препоръчва за бременни Peace

за подсичането-смейте ми се ако искате,но рядко ползвам крем и дупето ни е жестоко готино,нито протрито,нито подсечено,нито пъпчици,от топлото се зачервява,но му минава,първия път като му се зачерви дупето намазах с крем и бузките му направо се протъркаха където беше намазан,и от тогава мажа след къпането и то с млякото за тяло.

за сметка на хубавото ни дупе,лицето ни е доста изринато,днес даже още се изрина от топлото,не знам вече с какво да го мажа,сега отново ще го почистя с лайка,пък дано се успокоят Peace

# 78
  • Стара Загора
И аз съм за МАКЕДОНЕЦА!!! Голям сладур - ко знай ко му мисля  Mr. Green
За подсичането - аз ползвам Павлодерм и е страхотен крем!!!

# 79
 ooooh! съвсем забравих да ви се похваля,че се обърнахме от кръб по коремче  newsm44 , но както беше писала една др мама (да ме прощава,че забравих коя  Embarassed) ни се затиска ръчичката,но вече му е любимото упражнение  Grinning
Иначе по жълтурките четох че тази Маги или Меги  newsm78 имала връзка с Етиен Леви ,да не вземе тя да спечели  Thinking

# 80
  • Варна
Ееееее Слънце, защо ще идвате чак тогава  ooooh!  Жалко, щях да се радвам да се видим пак с теб, със Симонка  и с моя любимец Митко  Hug  Много ме е яд.
И аз мисля че тоя сезон на Айдъла нещо не се получи  newsm78  А Боян е най - добър според мен  Peace
За слънцезащитния - и ние сме с Чико, но лицето не съм мазала, никъде не пише може ли, а и то е скрито от слънцето.
За дупето - ползвам Бочко и Бюбхен - не сме били подсичани  Peace
За лосион - на Бюбхен сме и съм много доволна  Peace

# 81
за водата от скоро започнах да ползвам водата на Хип - само нея не преварявам и ползвам директно за приготвате на мляко и чай, другите води имайте предвид , че са с по-висока минерализация и е добре да се ползват без преваряване поне след 5-6ти месец /така ми обясниха в аптеката/

Виж и състава на Хип! Същия като на Торн Спринг Бебе е! Само дето е по-скъпа!
Аз също купувах Хип,но откакто си открих в Кауфланд розовата Торн Спринг Бебе ,нея купувам и я ползваме без преваряване.Педиатърката ни също много я одобри като състав.

За сканндалчето:  ooooh!  грозна е и лицемерна постъпката!

# 82
  • София
Едва ли някой ще ми повярва, че след срещата едва днес стигнах до форума, но е така. Освен да се извиня на всички, които съм засегнала, и да си посипя главата с пепел, друго не мога да направя. Наистина беше тъпо от моя страна да си позволя да цитирам "наши" мами в други теми, макар и полуанонимно. Не вярвам да ми простят, но отново моля за извинение  Embarassed Embarassed Embarassed Каквото и да кажа, включително някаква аргументация, няма да върне нещата назад... Разбрах истинското ви мнение за мен и съм съшо така огорчена, както и засегнатите мами...

Ако желаете, може да ме изтриете от списъка на първа страница. Снимки на Калин не съм слагала особено, но може и тях да изтриете.

Очакваше се тази събота да има среща в Западен парк от 11 ч., но при сегашното положение не съм сигурна, че желая да се виждам с някоя мама на живо скоро. Ако друг желае, може да организира срещи както намери за добре.

Аз поне временно няма да пиша, освен за Марина, която не е виновна за моите постъпки и за която съм се ангажирала.

Обобщение на организацията за МАРИНА (marina21andreeva) - няма уточнения и промени спрямо предното ми писане!

ТЕКУЩО:
* Неща от първа необходимост за Марина и брат й

ПРИНЦИПНО:

1) Който иска да праща пари, с които да напазаруваме неща, нека ми пише ЛС, ще дам данните за сметката, в която събираме пари, но да посочи и мейл за връзка, за да пращам отчети. Ще разчитам АЗ лично да пращам сметката, за да мога да коригирам списъците за отчетите както е редно и в тази връзка моля да не си я разменяте по между си, а просто да ми пускате ЛС.

2) Който може да се ангажира да купува неща, нека се обади:
- Вис Виталис (Тони_ст)
- Даяна и Ники - борса за дрешки (Вероники, Шу, Глафира може да дойде заедно с някого)
- Джъмбо (беба)
- аптеки Ремедиум за козметика и лекарства - най-евтини са! (беба - Тати, Шу - Тати - ползва отстъпка до юни вкл.)

Който (ще) пазарува за Марина - АМ, лекарства, да каже кога и къде да се видим, за да дам пари!
Може в темата, на ЛС или по ГСМ. Повечето софийски мами ми имат ГСМ, но ако го нямате, пишете ЛС.
Мога да пусна парите и по банкова сметка  Mr. Green

3) За адреса на мамата за пращане на колети: който го иска, да пише ЛС на мамата или на Глафира. Да не го публикуваме публично, а да си го разменяме само на ЛС - да не го пишем из темата, че четат всякакви хора.

4) Който желае да дава неща, а не пари: ще събираме накуп и един ще носи: благодарим на Глафира за ангажимента! На Вероники - също.

5) Примерен списък за неща, дописвайте и вие:
- памперси (номер 4)
- мокри кърпички
- АМ (25.05.2009: още 1 месец МАЛТОФЕР)
- прах за пране
- бебешка козметика - ИМА ДОСТА
- алергично ли е бебето - за Пентаксим? - СЛОЖЕНА ВАКСИНА ПО ЗК

- бебешка аптечка - Панадол, за почистване на нослето, термометър... -
ИМА
- дрешки за бебето - 57 см. и 5.700 кг. към 24 май, без бодита, че има много
- лекарства за мамата: Пресинекс/Миринин (чакаме уточнение на точното описание, защото се оказа, че има различни видове)
Марина: Лекарството ми е Минирин таблети, но ги няма, казаха след края на месеца (май). Сега са ми дали "мостра" Пресинекс спрей, който има слаб ефект, но е по-добре от нищо
- дрехи за мамата (висока 147 см.) (Кремито е от Димитровград)
- шампоан, сапун, паста за зъби и прочие за мамата и  брата (Вероники)
- играчки за бебето
- дрехи и учебници за брата на Марина (Еди е 172 и е на 17 години. Слабичък е), раница

# 83
  • София
 Честито на всички месечинки, малко късничко, ама да са живи и здрави бебоците  bouquet
 БОДЛИВКА - честито Hug
 За крема против подсичане - откакто се е родил го мажем с кремчето на Веледа. Като ни свърши, ще пробвам с Бочко. Имам и Судокрем, но аз до колкото зная, се ползва само ако има подсичане.
 За обръщането - Влади се обърна от корем по гръб, за пръв път в събота, имаше ли значение първо как ще се обърне? ---> моля не ми се смейте Embarassed
 На море планираме да ходим началото на септември. Влади ще е на около 6 месеца.
Слънцезащитното кремче, според моето скромно мнение на млада мама - някой и за това беше се присмял, че сме по-смотани Grinning - трябва да се маже и на личицето, защото някои от  лъчите проникват и под сенника.

# 84
ммммммммм,май Боян ще спечели...не че не го харесвам, ама ако е той, според мен е нагласена работа...ей тва ме дразни адски много последно време #Cussing out, че всичко се преекспонира (дори и благотворителния ВИП БРАДЪР)  и вече не знам кое е истинско....
за подсичането : ползвам СУДОКРЕМ, но ми подариха и един на БюБХЕН,другото ми е на тази марка.  А от балата опаковка на " Д-Р ТАЙС ' съм адски доволна, ако щете вярвайте, и аз го ползвам , и бебчо, че и корема и гърдите си мазах с него през бременността...
: [b]за запичането [/b]  ;правя му АМ с овесена водичка, но  педито ми каза , че вече е възможно да ака по-рядко, и му е по-гъсто и" ууух, как мирише ! " Whistling Grinning, освен това вече давам и по лъжичка -две сокче, така че....нормално е да се промени...

# 85
айде, мамчета, лека и мека от нас, че  малкият слънчо  нещо е неспокоен, цял следобед мрънка и реве,
дали защото не си взехме порцията разходка за деня, незнам... newsm78.ама тук беше такава буря, дори и градушка се изсипа...
с пожелание за слънчев и усмихнат вторник !

# 86
  • София
*Elle* - ползваш ли и други продукти на Веледа? Първото ни кремче против подсичане беше на Веледа, но много бързо свърши и заради това се отказах да купувам каквото и да било друго на марката. А, имам олио- но не го ползвам много и не ми е свършило.
Айде- честит ни Музикален идол- аз отдавна подозирах, че ще е Маги.
За кремчетата на д-р Таис- отдавна слушам във форума- ако може някой да даде линк- че не мога да се ориентирам кои ползвате за бебоците. Мерси предварително.

И Мария направи преди около 10 дни 2 последователни обръщания от корем по гръб ама май случайно- не е потретила.

Айде- пък сега- трийте ме от първа страница! Зеленко- що се излагаш! Човек се учи от грешките си- другия път ще си по- внимателна. Не може всички да са бели, нежни и добри- светът е пъстър- както и характерите на хората. Нормално е и всеки да си има различно мнение...

# 87
Иееее,страшно се кефя че Маги спечели!Това момиче има невероятен потенциал,беше ми фаворитка от самото начало! smile3501

# 88
  • София
kikoimery да ти кажа какво ми каза на мен жената в аптеката като купувах на чико слънцезащитното,че разликата е в опаковката,за тяло е по голяма за лице по малка,иначе било едно и също.Така че ти си прецени,аз лични с чико мажа личицето! Hug

# 89
БОДЛИВКА ее, ти пък съмняваш ли се в нашата съгражданка Rolling Eyes

хайде майчета лека,че нещо ми се доспа,утре мисля да си навия часовника че вече 2 сутрини ме буди все към 9 часа,голям сън му удря,май съм от майките 1:1000 на които бебета им са кротки и спят през цялата нощ Blush а аз толкова исках ревливо бебе,толкова ми е хубаво когато плаче бебе Crazy плачат едно жално и миловидно Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт