Мамчета много се радвам че всички бебоци са здравички,дано от сега на татък нито една от нас да няма поводи за притеснение

dideroncho От все сърце се надявам всичко да мине леко и безпроблемно.Стискам палци

Момичета страхотни срещички си правите,много ви се радвам а за национална среща аз съм с двете ръце за,но за съжаление няма да успеем за тази година,но съм сигурна че и догодина срещички ще има и ние с радост ще дойдем където и да е

Ние след 2 часа тръгваме за морето и седнах на бързо да видя какво става в сектата,че после една седмица няма да имам нет.Понеже ни е за първи път да пътуваме с бебчо и аз му опаковах целия гардероб,да съм сигурна че всичко там ще ми е под ръка и няма да се окаже че нещо ми трябва и не съм го взела
Мъжо ми вика'Добре че си имаме син,че ако беше дъщеря и се метне на тебе,цял живот има да мъкна тежки куфари и да плащам свръх багаж,а пък аз му викам 'не се притеснявай втория път може и момиченце да е,така че не бързай да се успокояваш
А той щеше да ме 
Сега ви оставям да приготвя вечеря за нас с татито да хапнем преди да тръгнем.Представям си след една седмица колко ще сте изписали и ще има да
и после усилено да наваксам пропуснатото 
на всички
мнооо ти отива,ох искам и аз така да се офъкам ама мойто мъж хич не харесва тая прическа и само мрънка като си подкъсявам косата.айде дай и снимка с очилата сигурна съм че ще изглеждаш много секси.но няма какво да те мислим ти си имаш 3ма мъже да те пазят
айде мацки тази сутрин от мен кафето

Ама така е на хубав човек, всичко му ходи. И аз си направих подобна прическа, но по-дългичка (като на Наиема подобна), ама нещо ...цък... не мога съвсем да се възприема. А и другото е, че никога не съм се оправяла с оформяне на косата и пр. тънкости, та редовно съм или на опашка, или рошава. Май от всичките си експерименти най-удобно и най-симпатично ми беше къдрава, ама любимия не ще и да чуе...Ама ще има той някой ден изненада