Отговори
# 30
  • Пловдив
autumnsphere ,даааа наистина много ни мразят,който българин е ходил в Македония го е усетил

# 31
Само се надявам да не се заформи кофти спор  Praynig
Аз също мисля така за македонец мюзик айдъл в България ама пред алтернативата Маги  newsm11 Не , че съм толкова против нея ама много ме дразни , че винаги си набелязват някой(който естествено изобщо не е най-добрия) и се посират направо да го възхваляват  smile3515 И то на фона на много по- добри , които си заминаха твърде рано smile3513

# 32
  • Пловдив
wondertedy7 ,няма да има спор.споделяме мнения само. Mr. Green

# 33
wondertedy7  няма няма да спорим,всеки ще си напише това което мисли без да задължава другите да го следват Hug

# 34
айде  на снимите мама,тати и бебе
izpiswane
Maia na 1 mesec

# 35
Ама естествено,че не спорим Hug .То ще е бая тъпо да спорим за такава глупост..Всеки си има мнение.Аз също знам,че македонци много ни мразят,макар че 30% от клиентите ми в магазина бяха македонски студенти  и всъщност се държаха много готино..Аз съм 1/4 македонка,1/4 туркиня,1/4 арменка и 1/4 гъркиня.Голяма мешеница, но като цяло съм си българка.Родена съм и съм израснала тука.Може би затова съм толерантна към всички,не съм расистка и не мразя никоя друга нация... Много са ми се подигравали най-вече за това,че имам арменско в себе си..Била съм циганка.Чувствах се много зле,заради това,че по бабина и дядова линия съм с мултинационална кръв.Ето затова се зарекох,че нямам право да съдя никого и да мразя.Никой не е виновен какъв и къде се е родил..важното е какви впечатления остава у другите..

Айде пак се отплеснах във философски разсъждения..Не ме слуша главата... ooooh!

Алхимиче
,ама много хубавко семейство сте Hug

# 36

И ние да се покажем,че скоро не сме(сори за големината,но ен знам как се смалява  Rolling Eyes)

# 37
  • Пловдив
Ехххх,Фокси чак сега разбрах,защо си така екзотична и магнетична.Реално носиш в себе си четири нации.А който ти си е подигравал,само е завиждал  smile3533

Радеееееееее,голям ти е красавец.А на живо какви усмивки раздава,не е истина

# 38
Казах ли вииииииииииииии newsm61 newsm11 smile3511
Много тъпо и нагласено..В сайта на Мюзик Айдъл Боян води по вотове,сега също водеше и накрая...абсолютно нагласена история.Също както стана с оня ревльо Миро и Лео от Биг Брадър..Абе..знаех си и пак много ме е яд!!!

# 39
И аз бях за Боян,но спечели Маги  Sad  Sad Sad Аз против нямам никого,но просто в случая от двамата Боян по ми харесва като присъствие на сцена.Иначе съм толерантна,ама май като изключим циганите  Laughing

# 40
Е, аз бях за Преслава, ама нейсе......... Cry
Иначе от двамата Боян и Маги бих желала Боян да беше спечелил - просто повече ми харесва!
Но явно всичко пак е нагласено!
Лека нощ, мами Hug

# 41
  • Sofia
Аз пък бях за Преслава  Crossing Arms Много ме е яд, че отпадна така нелепо баш накрая! Ама пък толкова готино се държа, че ми напълни душата! А от двамата финалисти определено бях за Боян. Маги е тоооолкова надута, че направо.....Ама карай да е весело! Свърши вече. И аз си мисля, че си беше бая нагласено, добре че поне не завършиха 50.5% на 49.5% както обикновено обичат да правят.... Thinking

Хахахахах, Инесита, май сме писали и мислили едновременно  Hug

Хайде за разтуха да се включим в конкурса Simple Smile

изписване

ето така ни действа тати, като го видим Wink

Последна редакция: пн, 08 юни 2009, 23:40 от cutesmallcat

# 42
Включвам се по темата с Мюзик айдъл, защото съм голяма фенка на формата - не харесвах кой знае колко Маги, но не мога да допусна македонец да стане българския айдъл. Как ви звучи едно такова изказване /примерно/ " Македонец е новият идол на България, или "Българите избраха македонец, защото нямат достатъчно добри таланти"  newsm78 не ми се връзва никак.

Утре съм в парка към 9,30-10,00, към 11,00 ще дойда към входа откъм Витошка !

# 43
  • Пловдив
Тая Маги колко пъти отпадаше и после я спасяваха,не е истина и сега изведнъж толкова гласове за нея  smile3506

# 44
Eee ми така стават работите..А този Мюзик Айдъл беше и за Македония,не само за България,.Това че се направи в България може би подвежда много хора...

Инче,ти пострига ли се?

П.П. И мен Преслава ме кефеше много.И като държание , и като външен вид,и като избор на песни / особено песента на Пинк-So what?/ и като гласище...Но..по-добрите почти винаги отпадат по-рано.Както беше случая с Рут и след това Дарко и Соня,ако се сещате... Но няма значение..То вече свърши.

Общи условия

Активация на акаунт