честити днешни месечинки на бебоците!!!
Много ми харесва заглавието /искам и аааз/, но ние едва ли ще се отчетем на море тази година - мисля, че бебчо е малък, а и сега ще си купуваме кола и ще се учим да шофираме, та не сме все още независими.
Завиждам ви за срещите, но на мен Южния парк ми е много далече, а и в тези жеги гледам да прибирам Мишето в къщи, че реве неистово като му е топло. Ние тук в Младост 2 си имаме нещо като малък парк и трудно се навивам да ходя другаде, единствено в Борисовата градина мога, ама все не се обаждате като ходите там

Снимките ви са страхотни, радвам се и на добрите новини за здрави бебчета.
Следя и аз състоянието на Дидето.
Намирам време да ви чета, но с писането - по-трудно /тамън си дочета и седна да пиша и бебчо се събуди с рев/ и така.
Иначе сме добре, продължава точенето на лиги и усиленото дъвкане на ръце, ръкавчета, лигавници, одеалца и т.н. - всичко, което да почесва венците. Нямаме още зъбета. Бебчо се опитва да сяда, но доки каза че е малък и неможе. Като му помогна да се обърне по корем се опитва да пълзи - много е смешен като се надупи. В понеделник сме на консултация и трета ваксина, после ще намеря време да дам отчет.
Хубав и прохладен ден от мен!!!

до 3ч ще сме като в добрата стара каменна ера
То оставетете че в къщи няма какво да се прави ами и не мога да изляза заради асансьора- пък от седмия етаж 15 кг количка + 7 кг бебе няма как да ми се получи 

Видях аз,видях... Аз си ги сейвнах направо от албумчето,така че няма нужда да си ги препращаме...Малиии,ние много снимки имаме... 

Или, ако ходят ще е 10-15 пъти в сезона. Ако видиш в центъра на Варна някой беличък- варненец е.
Три пъти пропуснаха памперсите, последния беше зареден с ако и беше МАЗАЛО
Явно много рязко ни умаляха пампите, досега не бяха пропускали тези с ластичните ушички...