Даже сега като гледам снимките виждам, че днес кърмих малката на тези пейки към 5 ч ..... ей разминали сме се

Любимия ми Несебър този път ще го пропуснем, че нещо релефа не позволява тикане на бебешка количка ... Та в тази връзка, мами от Варна и околността, имам въпросче към вас: Къде е по-подходящо за нас с бебка - Албена или Св. Константин и Елена. Спряла съм се на тези две места, защото по спомени има хубави сенчести алеи и не е много стръмно /Като ме чуят болярките как мрънкам за баирите ще се откажат да се срещат с мен като навестя Търново
А аз патката в същото време й гладех дрехите точно до нея ...... направо не знам как стана, просто я видях как плюсна на пода по очи, т.е. на ръчички и крачета. Слава Богу, не си удари главата и нищо й няма, но от тогава ми иде да 
/, вечер също ...... а в такси не смея да возя малката без кош, от друга страна ако я изведа с коша за кола много бързо започва да не я свърта в него и иска на широко ......... абе, Радини вълнения .........
Добре, че са Пепи
и Тони
, та всеки ден си правим мини-срещички трите в квартала

Така се радвам, че ние февруарки някак си сме все нормални и някак си се разбираме помежду си, пу-пу! Като си помисля какви кухи лейки имаааа.....

/ и очите ми останаха единствено там. Мечи достатъчно добре е описала ситуацията.
вместо да спя аз чета ли, чета, чета форума.....
Най-вероятно ще сме с таткото и ще останем поне 1-2 дни! Ние много обичаме да пътуваме и само чакаме повод и айде тръгваме