Отговори
# 150
Оооо Ламтурниче улучихте човека  smile3521 newsm47
Даже сега като гледам снимките виждам, че днес кърмих малката на тези пейки към 5 ч ..... ей разминали сме се  Rolling Eyes

# 151
Опа как сме  newsm47
Днес беше много готина срещичка ( естествено с обичайните заподозрени  Mr. Green) Гледам ,че Ламтурника е пуснала снимчици  newsm10
Само да ви се покажем и ние на морецето  Party

# 152
Най - сетне дойде време и аз да се вредя на компа и да драсна някой ред преди лягане  Confused

Много се радвам за добрите новини за болничките бебочета, дано повече нямат проблеми и само радости да носят на мама и тати   love001
Очаквам и Дидерончо да се включи и тя с положителен резултат  Praynig

В унисон със заглавието на темата се чудя къде ще си печем гъзетата това лято  newsm78  Любимия ми Несебър този път ще го пропуснем, че нещо релефа не позволява тикане на бебешка количка ... Та в тази връзка, мами от Варна и околността, имам въпросче към вас: Къде е по-подходящо за нас с бебка - Албена или Св. Константин и Елена. Спряла съм се на тези две места, защото по спомени има хубави сенчести алеи и не е много стръмно /Като ме чуят болярките как мрънкам за баирите ще се откажат да се срещат с мен като навестя Търново  Mr. Green/. Очаквам мнения, а и евентуално предложения за удобни хотели.

Та като съм тръгнала по заглавията на темите ...... ама много пророчески се оказват, особено предишната ...... Да ви се оплача - бебонката падна от леглото  Sad А аз патката в същото време й гладех дрехите точно до нея ...... направо не знам как стана, просто я видях как плюсна на пода по очи, т.е. на ръчички и крачета. Слава Богу, не си удари главата и нищо й няма, но от тогава ми иде да  smile3538

Ех, колко сте хубави всички мами и бебчета ..... красота, красота ..... ама с тези обедни срещи направо ме убивате  Shocked Аз едва изтрайвам до 12ч. навън, а и малката става една кисела. Иначе така ми се идва и на мен на лаф-моабет, но нещо не виждам как може да стане - сутрин е голям фраш в гр.транспорт / не, че има ранобудници навити за сутрешна среща  Grinning/, вечер също ...... а в такси не смея да возя малката без кош, от друга страна ако я изведа с коша за кола много бързо започва да не я свърта в него и иска на широко ......... абе, Радини вълнения ......... Wink Добре, че са Пепи  Hug и Тони  Hug, та всеки ден си правим мини-срещички трите в квартала  Grinning

И още нещо щях да пиша, ама ...... newsm78

Хайде, сладки сънища от мен и много  luvbed

# 153
Аз докато се усетя и то станало 10ти , а ние имаме месечинка та по този повод:
 Моля заповядайте   chef
Тази не съм я правила аз ама тоя месец май ще пропусна  Wink

НО без бира не може  Naughty та да ви налея по една  Party

# 154
Мнооооооооооооого беше хубаво днес на срещата в Южния парк  Hug Hug HugТака се радвам, че ние февруарки някак си сме все нормални и някак си се разбираме помежду си, пу-пу! Като си помисля какви кухи лейки имаааа.....

Ние откарахме 7 часа днес в парка, накрая останахме с Петя и Дорето. Мишето след изпълненията сутринта след 5 часа (не иска да яде и рева неистово без причина до 9.... Shocked) се чувстваше много добре навън. Кофти е за мамите, които си тръгнаха по жегите, в парка си беше добре. Аз като се прибирах, хем беше вече 19 часа, щях да се тупна от жега, вие горките, не знам как сте били... Hug

По въпроса с морето - ние ще ходим на Албена, бяхме преди 2 години и сме супер доволни - много широки алеи за разходки с колички, има въздух и простор по принцип курорта е семейно ориентиран, има кошарки за бебетата, във всеки ресторант в хотелите има столчета за хранене на бебета и т.н. ПСпазва се вечерен час, след който няма силно музика... абе аз мисля, че няма толкова организирано и измислено друго място на нашето черноморие. А и е едниственото, в което няма строителство, зимно време "изтърбушват" някой стар хотел и го реновират. Малко румънци има в повече, но немисля,че е прооблем.

Ние заминаваме в неделя, живот и здраве, за Гърция, да видим как ще се отрази първото море на Мишока.
Диде, виждам че си тук, със сигурно сме вече досадни с въпроси, ама те мислим....

Лека, спокойна и прохледна нощ на всички майки и най-вече - на най-сладките бебони на света - НАШИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

П.С. Алхимиче, я по-сериозно, какъв е тоя мързел, стегни се в кръста малко де  Joy Laughing

Последна редакция: ср, 10 юни 2009, 01:04 от Mecholana

# 155
  • София
Ние пък току-що се връщаме от Арената... Гледахме новия ТЕРМИНАТОООР Simple Smile
В интерес на истината беше готин, с тъп край разбира се Simple Smile

За море - гласувам за Албена. Миналото лято обиколих почти всички курорти /командировки, не забавление Sad/ и очите ми останаха единствено там. Мечи достатъчно добре е описала ситуацията.
Другото място което ми хареса е Марина Диневи... имам предвид целия курорт св. Влас , ама там трябва да си /с/ чичко паричко

Лека нощ, че ме очаква цедене, направо ще се пръсна  Shocked

# 156
dideroncho и 0 Гости преглежда(т) тази тема   doh вместо да спя аз чета ли, чета, чета форума.....

Честити месечинки на бебчетата! Да са живи, здрави и много щастливи!

Много се радвам, че резултатите на Гоги, Енчо и Раличка са добри! Повече никакви тревоги, а само весели усмивки ви желая!

Срещата беше супер! Верно беше много топло! А мойта девойка уж е кротка, а днес ми разказа играта. Сигурно е от жегата, а беше само по боди. Цял ден в парка нито яде, нито спа, нито искаше да лежи в количката, щом се прибрахме се наяде и заспа! И най-голямата новина при нас е,че изпи 65мл. вода /за първи път изобщо пие вода Shocked /!

Варненки и Пловдинчанки, много сте готини! Добре сте си изкарали и вие! Браво!  Hug

За национална среща, аз съм там, където и да е!  Peace Най-вероятно ще сме с таткото и ще останем поне 1-2 дни! Ние много обичаме да пътуваме и само чакаме повод и айде тръгваме  travel

Много ви благодаря, че ме мислите! Трогната съм! Но днес не се свързах с гинеколожката ми, после звънях в регистратурата и ми казаха, че утре след 17 ч ще са ми готови резултатите! Аз много много не ги мисля! Много ви благодаря! Нямам думи да опиша колко ви обичам! Направо сте върха! Страхотни сте!      bouquet   bouquet   bouquet

Лека и мека от мен!

Последна редакция: ср, 10 юни 2009, 02:50 от dideroncho

# 157
Добро утро, маминки! Хайде на кафе и закуска Party

dideroncho, дано днес да успееш да се свържеш с гинеколожката ти и вс да е наред Peace

# 158
Добро утро!
Ками,както винаги си на висота със закуската!Почвам да хапвам аз  Mr. Green

Честито на всички бебоци празнуващи днес!

Леки и прохладни разходки!

# 159
Добро утро!

Ками, благодаря за закуската Simple Smile
Лелеле, мами, страхотни снимки сте пуснали, аз знаех за срещата на варненки и дори си мислех че рев не рев в столчето все ще изтрая 40 мин Добрич - Варна, но се сетих че нямам клима в момента, изтекло е нещото си там и трябва да се напълни и се отказах, май си търся само причина да не дойда, а  newsm78
Виви, ти и Дарима сте като момиченца, нито помен от бременността, браво  smile3501
Аз съм с двете ръце ЗА Албена - няма нищо общо с нито един друг БГ курорт, но Мечи наистина много добре го е описала, само дето лично на мен напоследък румънескотата ми идват малко множко  Peace

Хайде хубав ден от нас с Гоги  Hug

# 160
Айде Хилоу и от нас Mr. Green
 Ламтурник, аз на май само на ходене нося, а за пиенето вчера половин бира ме замая и замалко да не си платя сметката. Тъй че варненки трябва да носят на ходене , на пиене и....... мене Sick
 Много беше хубаво вчера. Аз днес пак съм там, но от по-рано. Ако някой ме иска за компания да звънка.
 Гери, айде идвай насам да се разхождаме.
 За снимката -давай да видим. Аз сама не мога да си го снимам как папа.
 А ето една на двете ми съкровища:

# 161
Добро утро момичета!
Вчерашната пловдивска срещичка беше много приятна, запознах се с три страхотни мами и 4 още по-страхотни бебчета Heart Eyes
Снимките ще ги пусна сигурно довечера, щото не мога да се оправя с апарата-сега ще се пробвам, но ако не успея, мъжо ще трябва да свърши тази работа.
В тази връзка, дали някой би могъл да ми изпрати потребител и парола за общия албум- благодаря предварително  bouquet

# 162
Добро утро момичета!
Вчерашната пловдивска срещичка беше много приятна, запознах се с три страхотни мами и 4 още по-страхотни бебчета Heart Eyes
Снимките ще ги пусна сигурно довечера, щото не мога да се оправя с апарата-сега ще се пробвам, но ако не успея, мъжо ще трябва да свърши тази работа.
В тази връзка, дали някой би могъл да ми изпрати потребител и парола за общия албум- благодаря предварително  bouquet

имаш поща Flutter

# 163
A добр'утро и от нас.
Аз вчера не успях да се включа при варненките, но предната ми среща беше в Младост и докато се завлека после до Морската щеше да стане 5 часа. Жалко, изпуснах фотосите, ама другия път..
Лукрециана аз мога да дойда днес, но не знам как да се свържа с теб - нямам парола за телефонните номера. Но, ако искаш ми напиши на лични и аз ще ти пратя моя телефон ( вече знам как става, че предния път целия форум ми чете данните  Laughing )
Ааа щях да забравя - Честита месечинка на Ева на Теди!   bouquet Hug

# 164
Ками, Гери - благодаря за паролката! Супер сте, момичета! Heart Eyes

Справих се със снимките, добавих ги към албумчето със снимки от пловдивската среща Peace

Общи условия

Активация на акаунт