Отговори
# 135
ние се прибрахме от консултацията.Биха ни ваксините,оревахме орталъка,покрещяхме малко и заспахме Laughing Иначе за протокола- Гошко е 61см и 6400гр /с 4 см и 600гр повече от предния път/,глава-42см,гърди-43смНаско е 60см и 6200гр /с 6см и 800гр повече/,глава-43см, гърди-42см. Ходих и на преглед за очите.Ще нося очила ,но не за постоянно с диоптър -0,5.Утре съм и на фризьор..да видим каква Убавица ще ме издокарат ooooh!
Това е засега.Пиша от свеки,затова ще приключвам Wink

Като се прибера вкъщи ще кача останалите снимки от срещата в албумчето Simple Smile

Последна редакция: вт, 09 юни 2009, 21:58 от foxy81

# 136
Дарима ами нашето педи изобщо не ми харесва.всеки път като отидем си играе с детето вместо да си върши работата.някои път като звъня с проблем дори не дига или да сме говорели на бързо че имала работа. но в малкия ни град има още една на същия хал.иначе каза че мисли че е от прегряване(понеже не можем да се разхладим все 27 градуса е в стаята),за всеки случай пусна микробиология.
иначе давам био гайа и мезим форте
момичета как обличате бебетата си.смятате ли че на 26-27 градуса бебето може да спи с боди без ръкав тънко и пижамка тънка,завито с чаршавче на два ката?

Последна редакция: вт, 09 юни 2009, 19:56 от siqnie

# 137
siqnie,от какво се притесняваш?500 гр за един месец е много добре!А повечето бебета имат слуз в изхожданията и доколкото схващам нито един педиатър досега не е отговорил нещо конкретно по въпроса...А за спането-може и да й е топло,наистина.Ралица спи само по боди с късо ръкавче.26-27 градуса ми се струва топличко за два ката дрехи...Абе...знам ли...А за лактазна недостатъчност симптомите са много.Не мисля,че имаш повод за притеснение! Hug

Ралица пък е 6000гр на 4 месеца....За последния месец е качила 300 гр...

Янита,защо не заведеш бебчо на невролог...вместо съзнанието ти да рисува апокалиптични картини...

Последна редакция: вт, 09 юни 2009, 20:11 от толо

# 138
СИЯНИЕ,в нас е 27-28 градуса,Ника спи по тениска с късо ръкавче и памперс.Мисля,че пижамката при вас не е необходима,нито пеленката на 2 ката.Щом няма течение,по боди е ок. Peace

# 139
siqnie в стаята където спи беба е 25 градуса. Спи по боди с къс ръкав, до кръста я завивам с тънка пелена. Когато е по- студено я слагам в спалният и чувал.

# 140
Благодаря за отговорите на всички   bouquet Hug Heart Eyes както винаги ме успокоихте.жалко че мога да влизам много рядко във форума
значи по-леко започваме да се обличаме и ние Hug

# 141
И ние спим по боди потник без да се завиваме.Рядко слагам чорапки на крачетата.

# 142
Хайде,качих и  останалите снимки от срещичката от моя апарат.Остават снимките ,които направи  Дането22 Simple Smile

Ние спим по боди без ръкав и завити с тънко чаршафче,макар че бебоците сами си го изритват,защото явно им е топло.Ако се събудя през нощта ги завивам,но иначе спят почти голи.У нас е 25-26 градуса.

# 143
мнооооого ме мързиииииии
ох аз да ви кажа май слънчасах днес,тресе ме и ме боли главата,утре ще кача снимките отивам да се къпя и да нанкам.но ако  Мая ми спретне нощен купон ще ги кача Hug

# 144
И аз патката все навличам Вальо(имам и свидетели--на срещата беше най-облякан и с чорапки  Rolling Eyes)
У нас също е 24,25 градуса,но спим на отворена врата и го обличам с тънко боди с дълъг ръкав и къси гащи,а го завивам с чершав на 2 ката,но и той се отвива докато си ритка на сън .
Някой питаше за слънцезащитно кремче за бебетата-аз мазах 2 пъти с Нивея25ф,но остава доста бяло по лицето и спрях,май аз ще го ползвам,а малчо спи все на една страна и едната бузка му е по-червенка .
Лека вечер мацки  Hug

# 145
  • София
И на мен ми хареса срещата, но не и жегата,която я съпътстваше особено като се прибирахме с Ивето.
Опитвам се цяла вечер да кача снимки,но нещо не става,дали нета ми не е в ред или със сайта има проблеми???
Утре дано успея,те моите не са много,но имам  Simple Smile
Да се оплача,че като резултат от жегата малкия не само,че не заспа следобед, а се превъзбуди и беше такъв истеричен рев в 19 часа, когато го къпахме за лягане, защото вече му се спеше та две не виждаше, че се уплаших да не дойдат съседите да видят дали не го бием  Simple Smile
За утре дават още по-високи температури и ние ще си стоим само вкъщи.
Гледах снимките от срещите и в другите градове и си личи,че всички се забавляват  Simple Smile
Много готина дружина сме!!!  Hug

Диде, айде,че и аз чакам да кажеш дали всичко е наред!

Лека нощ на всички, дано бебоците ни нанкат.

# 146
  • sofia
А сега да ви покажа моите големи мъже как се забавляваха днес.Влади си умря от кеф,даже мацките е събрал(на мама плеибойчето)

А ето Вики в каква поза се вози напоследък.

# 147
Теди, влез в Скайп или дай мейл, да ти изпратя снимките.
Ние днес пак бяхме същите муцуни- Теди, Юлето и аз. Не знам защо никой не се присъединява- нито хапем, нито миришем. Mr. Green newsm78
Поразходихме се, после заседнахме в едно капанче на плажа. Ето и част от снимчиците:

Със жълтата рокля е Юлето. Кой би казал, че има голяма дъщеря и малко бебе?! С лятната рокля е Теди, а аз съм с жълтата блузка. Има една много сладка снимка с Ичко, докато суче, ама не знам дали няма да ми се разсърдят. Ако обявите конкурс "Аз папам" и Юлето разреши,  ще я пусна.

Последна редакция: вт, 09 юни 2009, 23:45 от Жълтият Ламтурник

# 148
Здрасти и от мен  Party
Направо ще се сцепя  през гърба от яд ...  не влизах вчера във форумчето, че милото изревнува и не видях за Варненската среща smile3511 newsm61 smile3514 искам пак  Sad
Ето и една снимка за конкурса от днес

Лекичка  Heart Eyes

# 149
Виви, ние почти всяка седмица се срещаме, ама все повече оредяват редиците ни. Вземаме те веднага при две условия- да носиш на ходене и на пиене. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт