Отивам да се отчета в темата на Мадам (ата) Стасита.

Док много ни похвали, не ни се скара, че е много! А каза: "Браво, много добре!" Това значи, че е наддал 50% от теглото си след изписването ... 

всъщност още на втората седмица почти не ми личеше, че съм раждала. Е, има какво да се желае още, но и това ще си дойде с времето ... 

!
Издра си цялата глава. Само маха с ръце, взех да се притеснявам вече....
Опитвах един път да сваля количката на предните колела, но и това не успях. А решение трябва да се намери...

и обърках работното време на докторката!Ама като не си доспивам, така е 

, та да съм на ясно?
Нито се сещам, нито има кога. Сигурно ще се потресете, ако ви кажа, че секс се правили за последно през октомври. ПОсле имах проблеми , а след това нямах желание. После се появи желание, но вече мъжът ми го беше страх и така досега......
.Бурята в София си беше страшничка/особено ,ако живееш близо до гората,като мен/
и така спахме до някое време на спалнята тримата,та тате да ни пази страх
.
Някои даже са с лепенки и се лепят по блузите и не е необходимо да си със сутиен за да ги слагаш.
Аз се ужасявам, като видя дете с биберона!На Алекс никога не съм й давала биберона, но на Рая майка ми й даде без мое разрешение и ми иде да я удуша!Аз съм била до 5 годишна възраст с биберон, благодарение на което имах страхотно изкривяване на долната челюст.На дърти години ми се наложи да ме режат и оперират

и защо не се опиташ да отрежеш ноктенцата на Любчо , за да спре да се драска 
Препоръчани теми