нали знаеш че още от коремчето на мама съм хвърлила око на Ксандър за Евелин
,а Сиси има такова излъчване-малка принцеса.
и на гинеколог
А довечера мисля да се къпем за пръв път, вече 2 дни най-после му е спокойно пъпчето

У нас е 27 градуса, дами, а на него му било студено......

Моя мъж взе на ДЕни докато аз още бях в болницата и на първата седмица си го записахме в общината.
Дано да бъде послушен 

. 1 час се редих на опашка при моето джи-пи за последния болничен, който ми се полага, а се оказа, че той се получавал от педиатъра. Добре, че двамата поне са кабинет до кабинет, та успях да си го взема от педито и да се консултирам с него за хапването на бебо и за хъркането му. Оказа се, че има стафилококи и ни изписаха капки Торбекс. А през това време мъжо и Велизар обикаляли около поликлиниката и като излязох мъжо беше слънчасал.
Еднократната помощ за раждане ще си я взема сега в понеделник,срещу 5 лв. за обработката на документите, но можех да си я взема и в деня, в който си взех акта за раждане и подадох документите, щеше да ми струва 10 лв.
От кога мога да го метна в квнгурото,че искаме да ходим да оглеждаме за колички и искам да го взема с нас, за да си я хареса и той 
След един особенно мил разговор,как това е моето бебе и ако някой ще го прегрява или изстудява,това ще съм само Аз,тя сега го раздава жестоко наранена,ноо пак се явява с дебелите дрехи с ръка... 
Препоръчани теми