По градинки и полянки , пълно с Майски бебчета и майки . Тема 2

• 11 757
  • 290
  •   1
Отговори
# 45
Моми4ета днес май не ние ден  Joy Joy Joy,мойте звер4ета заспаха ,прострях дрехите на Вени ,до4истих ,направих кашкавалки на Евгения за следобедна закуска и след малко ще ги вдигам да ходим на разхотка.Приятна ве4ер.

# 46
  • София
Имам един въпрос към мамите раждали секцио.
Кога е най-подходящо да се започне вече с гимнастика и коремни преси?Аз все още усещам леко придърпване и слаби бодежи в областта на операцията и все още не рискувам с коремните преси.Слагам си колана от бременността,за да ми се прибере шкембето,ама пак има доста работа по корема ми.

# 47
Ех момичета като сме почнали с оплакванията и аз да се оплача.
Борим се с един тъп сертификат за онлайн банкиране трети ден вече и не може да се инсталира гадта недна.
Глава ме заболя сто пъти говорихме с оператор и го трихме и пак го инсталирахме та мъжа ми да ни прати пари .
Е не става и не става направо ме заболя глава и се изнервих страшно.
Накрая решихме да го инсталираме на нашия комп в къщи но им свърши работното време на тия от банката и не могат да изтрият неработещщия сертификат и сега пак ще чакаме до утре ей направоооо smile3511 smile3515 smile3514
Иначе бебо слушка душичката мамина кротушка . То ако не едно ще е друго ..... smile3506
Днес пак няма колики  newsm53 за сега .... да видим .... Heart Eyes
Катринка не се сещат мъжете мила. Като ме изписваха от болницата и се прибрах направоооооооооооооо ШОК, разбичкано като за световно . А мъжа ми се кефи че цял ден чистили с малката и аз трябваше да съм доволна и щастлива .Аз се хванах за главата от къде да почвам да оправям къщата хахахаха.Как са чистили не знам  newsm78
Ама не му се сърдя. Човека просто не му идва отвътре. Като почна и аз да чистя и той почва с мен и аз му казвам какво да прави - така е супер . Но сам да се сетииииииииииииии забрави просто. На другия ден една приятелка идва с мъжа си и се шокира как съм оправила толкова бързо а аз цяла нощ вилнях из нас. Изморих се яко и с операция...
За котешката тоалетна - направих едно показно как и по-колко да сипват и оттогава Сиси и мъжа ми я сменят всеки ден .Обаче все трябва да напомням да се смени.
Накарай го нещо твойто съпружие. Като свикне със задачката, намери му още една и така натаък пък дано проработи  Hug

Последна редакция: вт, 09 юни 2009, 18:46 от Felina

# 48
  • София
katrrinka, нашето куче е командировка у свекървата. Иначе същата работа докато беше отпуска, сега като ходи на работа просто ми е писнало вече да пиша то не е да не ми помага, ами само след и него трябва да тичам да чистя. Бях писала тия дни че и аз бях така нервна че не му стигаше храната, взехме АМ и сега ми е толкова спокойно че винаги ще има какво да папка, че ми се повъзстанови кърмата. Замести 1-2 хранения да ти се успокои душицата и всичко ще се оправи  Hug

Stasita аз вече се чувствам добре, но ни казаха без коремни преси някакво дълго време, поне 2 месеца мисля че беше.. Но не ме боли като се изправям в леглото право нагоре точно като преса и бих започнала скоро. Според мен важното е ти как се чувстваш, ако имах придърпване аз не бих ги започнала..

# 49
  • София/Варна
За всички, които мислят да заместват хранения или да отказват кърменето, ето една история: http://www.mamaibebe.com/forums/viewtopic.php?f=8&t=13343

# 50
  • София
 bebZz ,мерси!
 мисля да не избързвам,че само 20 дена са минали от секциото.А и ме понаболява леко

# 51
И  мен ме наболява чат пат . Усещам и лека болка в яйчниците  понякога.
Не знам дали е тревожно или е нормално след такава операция в тази област.
Може би просто мястото е травмирано и затова newsm78
Някоя друга мама със секцио усеща ли леки болки в яйчниците също?
Аз ще изчакам поне месец още и се мятам на кростренажора.
Танче , късмет мила да се оправи с едана операция детенце.

# 52
Фелина, Бебз - мерси за разбирането. То верно мъжете са друг вид животни от нас и не мога да ги разбера, ама...не може така! Как някои се сещат други не. Писва ми да повтарям едно и също - на себе си ставам досадна. Да не говорим, че после ми се казва колко съм обичала да заповядвам...и как да кажа направи...просто си хващам и си правя сама всичко.
Да е жив и здрав човека дето измислил слинг-а, че с него и чинии се мият и храна се приготвя... Laughing

Стасита - за пресите знам година препоръчително, 6 месеца задължително...Ама то бол от упражнения за стягане на корема, като например ходене и плуване дето стават и за втория месец, ако се чувстваш добре;)
Аз днес сама си вдигнах бебо със столчето за кола, носих го доста..и смятам че съм готова за плуване. Crazy

А за кърменето..днес сме предимно на шише, само един път се хранихме от гърда, но пак се изнерви малкия много. Sad Той и едната ми я пукна много яко, целия силикон беше в кръв. Sad  Не заместваме с АМ, но се цедя през 2-3 часа и то от двете гърди, за да стимулирам повече. За щастие си взех електронна помпа и не е голям зор. Шишето го мия със сапун, стерилизарам на деня един път и лесно е... Смятам да не се отказвам от истинското кърмене, но ми трябва малко почивка.

Таня - с теб сме и ти желаем безкрайно много късмет за малкото сладурче! Чакаме скоро да се похвалиш, че всичко е минало прекрасно и няма нужда от повече операции!

# 53
Момичета да ви се похваля... днес ходихме с Борис и Рада до центъра, община Оборище и акта за раждане на бебка беше готов. Вече е съвсем легално и правно съществуващо малкото човече. Mr. Green Има си готино ЕГН и на всичкото отгоре си направихме разкошна и дълга разходка в парка Заимов, където самата аз имам мнооого детски спомени.
Да кажа на мамите с оплаквания и страхове... Мамчета, не унивайте и вярвайте в собствените си сили и авторитет. Вие сте най-добрите майки за своите деца. Ако си имате доверие и детето ви ще усети това. И аз минах през своите си съмнения, но много бързо ги преодолях. Естествено имам късмет, че детето ми е най-кроткото слънчице, че таткото е нетипично за мъж съобразителен и много ме подкрепя. Не всички са така, но ги разберете и татковците - на тях им е много по-трудно да осъзнаят новите си отговорности. Но стига за тез хаймани... да говорим за нас - най-страхотните майки на света Grinning  Grinning Grinning МАЙчета, страхотни сте всички, просто си наложете да осъзнаете този факт. Всичко ще се нареди... при някои става по-бавно, вярно, но все пак ще се нареди и тогава връщайки се назад в спомените си, ще ви стане едно мило от притесненията ви. Ще видите. Успех, много усмивки и по-леко с обвиненията към себе си. Вие сте си носили дечицата девет месеца, вашият глас са чували още от корема, вашето сърце са чували да бие... вие сте най-доброто за тях. А другото са бели кахъри. Hug Hug Hug
ПП. Ralishkou това, което правиш за Ани Борисова е толкова хубаво, че нямам думи.  newsm20

# 54
  • София
Eй, не мога да повярвам, изчетох ви най-накрая!
Не съм писала от раждането, изключая съобщението за Мадлена. Много е вълнуващо да пишем в Родени.

Ние сме на линия с бебе Радина. Тя е прекрасна - откъде се пръкна не знам. Гледам си нея и каката сама и общо взето се справяме, макар че понякога ми липсва сън.

Имам куп въпроси, проблеми и вълнения, но ще ги карам едно по едно. Сега поне да се разпиша, докато нещо не попречило пак.

Снимки не съм свалила на компа, но ще го направя по-нататък и ще кача (да видите на мама осмото чудо на света  Mr. Green)

Айла, Кай Рен, пратете ваши телефони, да ви звънна за консултация, моля!

Таня, молим се за Лили!

Чакам оферти за срещи, но по хладно, че сме само на 15 дни и много ни мъчи жегата!

Прегърщам ви всички и честитя на ималите повод през последните седмици!

Последна редакция: вт, 09 юни 2009, 20:22 от Glum

# 55
и моя Дени е голям хлъцко (още от коремчето не спираше да хълцука), но сега си има последици- почвасе едно връщане на млякото и изнервяне до рев и после заспиване нъцки  Mr. Green
майчвета искам да ви питам за жълтеницата -  Дени е още жълт и една неграмотна педиатърка (според мен ) ме кара да си преварявам кърмата и така да му я давам  Shocked аз за първи път чувам такова нещо. Не е ли нормално до 40 ден да се изчисти жълтеницата

# 56
И аз не съм чувала кърма да се преварява. #Crazy #Crazy #Crazy
Мойта лична ми казада давам вода със захар или глюкоза и като премине жълтеницата към 20 ден да намаля  захарта .

Глумче липсваше ни  Hug Hug Hugдавай снимки бързо на мъненката че тио все хубавици ги пръкваш   love001

Ето малко снимки и от нас http://www.snimka.bg/album.php?album_id=387575

# 57
и моя Дени е голям хлъцко (още от коремчето не спираше да хълцука), но сега си има последици- почвасе едно връщане на млякото и изнервяне до рев и после заспиване нъцки  Mr. Green
майчвета искам да ви питам за жълтеницата -  Дени е още жълт и една неграмотна педиатърка (според мен ) ме кара да си преварявам кърмата и така да му я давам  Shocked аз за първи път чувам такова нещо. Не е ли нормално до 40 ден да се изчисти жълтеницата

Марсия ти си преценяваш кой да слушаш, но ние сме вече на 47 дена и едва от 2-3 не сме жълти... и бяхме само и единствено на натурална кърма! Без никаква вода! Всичко с малкия е наред - наддава повече от чудесно...
Казваха ни сладка вода, глюкоза...какво ли не, благодаря на педиатъра си, че каза - само на кърма, по-бавно ще мине, но ще мине...и сега съм доволна.

# 58
аз със сигурност няма да давам по този начин да папка малкия . той също наддава доста добре и не спи много за да се притеснявам от жълтеницата просто за още по-голямо успокоение ви питам как е при вас  Hug

# 59
  • София
Таня стскам палци дано всичко е наред при вас. Praynig
В  Токуда при д-р Даскалов ли ходихте?Чувала съм,че е много добър спец.офталмолог.

Общи условия

Активация на акаунт