Мисля, днес да не си легна м/у 9 и 12 и да се пробвам да се организирам да разходя малкия преди обед (най много да заспя в градинката)
Някой беше писал, че Еспумизана предизвиквал запек
Е коликите ги оправихме с него, обаче сега май това си докарахме. Ей луда работа...Фелинка, а твоя младеж вече съм го предложила на приятелките ми от Варна
, понеже повечето родиха момичета и разтревожени, че мъжете щели да станат кът там Ей добре че сте вие да се успокояваме за пъпешовите глави
Абе Сис, аз ти предложих и моя син да гледаш и ти тази сутрин едно добро утро не ни каза, а направо хвана пътя, ей приемам го лично

За ортопеда е задължително да се отиде след 1-вия и до края на 2-рия месец. За София е най-добре в ортопедията в Горна Баня (или при специалист от там, който има и кабинет по центъра, няколко са такива)
Да питам за съхранението на кърмата с цел заместване едно хранене през деня, как се процедира в тези жеги? Дайте кратък инструктаж за такива дето им е сефте или пратете линк да прочета как се процедира по принцип.
Целувки и хубав ден!
Добре, че поне е мъничка и няма да й останат някакви травмиращи спомени. Дано ви се размине по-бързо!!! 

и аз съм в отбора 
...Слагам го заспал в коша,той се пробужда,оглежда се малко и следва рев,писъци и става страшно. Дебна го да се успокои малко и пак се повтаря процедурата и пак същия резултат 
и постепенно кърмата ми съвсем да намалее
Само когато сме на разходка с таткото излизаме за по-дълго. Освен това вече започнах да излизам към 8 на разходка, защото жегите не ни понасят и на двете, а сутрин поне е прохладно, а и Мира след спане от 24 до 6ч. после го удрп на голямо будуване и мрънкане и така или иначе не мога да поспя. Но пък нощем спинка много добре. Да ви кажа честно искрено завиждам на тези от вас, които кърмят изцяло своите мъници! Това е дар Божи за тях!
ще се представя и като име Невена нека да ми пише на лични за да се уговорим за срещички на по- късен етап.Да са Ви живи и здрави децата и да Ви даряват със всичката обич и радост на света.Пропуснах да спомена че съм от варна
.Тази сутрин докато оправя Евгения и и дам да яде Вени не спя да пла4е,по едно време ве4е не я 4увах и я оставих ,не отидох да я видя.След 20 мин. когато я 4их отново да пла4е отидох и като я видях ми стана лошо ,коса ,боди и 4ершаф вси4ко оповръщала ,добре 4е я бях обърнала на страни ина4е не ми се мисли какво е можело да стане.Идваше ми да се гръмна,добре 4е се прибираме след някой ден ,ина4е не знам ще отка4а.Тези дни само мрънкам ,сама не са понасям .Ето оплаках се ,Вени се отказа да яде и запо4на да мрънка .