Акато стана дума Младостките майки кога ще се съберем на разходка. Ние сме доста
Аз, Мадам Стасита, Айла, Плами, Таня, Черимоя( тя нещо се губи на последък) , Лианка - май и ти беше от нашата партия , ако има още да си кажат

) и айде в леглото.
Явно си права за лактационната криза. Вчера ме побърка дивачката ми малка... искаше си пак и пак... десет минути след като сме приключили поредното кърмене, пак я взимах, защото надаваше от нейните еднократни, но перфектно действащи викове. Буквално ми е стояла пет часа на гърдите. Луднах направо. Готвих на пресекулки около три часа... абе знаета как е. Да ми е жива и здрава гладницата,после ще ми липсват тези мигове на върховната и нужда от мен. 
Всичко най хубаво ти пожелавам. Бани на теб също на патеричка.
Бъди много щастлива, желана и спокойна и се радвай на здрава и послушна рожба.

Незнам защо си искала пак от тези некадърници помощ, след като се изложиха с раждането на сина ти, но... ти си знаеш. По-важното е, че всичко е приключило със щастлив край за теб. Жалко само че няма да можеш да кърмиш малкото си бебче. Но нищо. По-важното е, че вече си здрава и дано не се налага повече да стъпваш пак в болница. 

много съжалявам за всичко,което си преживяла. Надявам се скоро да забравиш за всички тези неприятни изживявания и да се радваш на рожбата си. Сигурна съм, че радостта от бебчо ще ти помогне и ще заличи спомена, най-важното е, че си жива и здрава
Пращам ти мн положителна енергия и мн усмивки!!! 
Препоръчани теми