Отговори
# 240
Абе, ако не беше споменала Криси, нямаше да те разпозная  Mr. Green! От бандата само един Криси си имаме  Laughing. Мони, Луси идва веднъж на една бремелинска среща горе на Воденицата  Peace.

# 241
  • В къщата на здравето, любовта и красотата!
Абе, ако не беше споменала Криси, нямаше да те разпозная  Mr. Green! От бандата само един Криси си имаме  Laughing. Мони, Луси идва веднъж на една бремелинска среща горе на Воденицата  Peace.
Peace
Мони да подскажа даже седяхме една до друга  Wink

# 242
Еееееее, Ренка страшна си! Нищо скрито-покрито за теб  Naughty
Айде сега Луси за наказание да пишеш често. Ама като казвам често то поне да е 2 пъти седмично  Wink
Монка, как е юнака? Виждам, че се притесняваш относно взимането от градината /че ще е чак към 18ч/ и Вики поне два дни от седмицата ще седи да чака баща му да го вземе в 18,15ч. Предполагам, че по това време има и други деца в градината. Много голяма част от родителите работят до 18ч. Какво стана с работата?
Мария, как е Велизар? Как изкарахте лятото?

Страхотни сте мацки  Heart Eyes Много си ви обичкам   Hug  Все сте ми едни ''успокоителни''.

И на мен МНОГО хора ми липсват - грехота е /Дени, Верчето, Гери, Гадамерец, Вени...... МНОООО сте/. Стегнете се, трябва вече РД-та да празнуваме, а пишем още в начално-лятна тема  Crossing Arms

# 243
  • София
Ами така става като се сменят никовете. Скоро Софко стана "Облак", ей на и Луси е Happy_mother Laughing Иначе чудесно се сещам коя си и даже ми се допи живата биричка от това заведение Laughing И както казва Тали сега пиши по-често, за да не се питаме кой кой е Peace А иначе Ренката е голям детектив признавам я за пореден път Hug
Сонче определено ми е притеснено това с взимането, но за момента не мога да променя нищо. Кажи чувала ли си Верчето (другите ги засичам в чата). Иначе за работата нищо още няма - чакаме да видим какво ще стане, въпреки че Архиви не може да няма. Друг е въпросът, че ако ни понижат ранга вероятно ще минем през съкращения, но нищо не зависи от мен, така че живот и здраве то ще стане ясно.

# 244
  • Бургас
Велизар е добре, благодаря  Hug

Забравих до го похваля, че вече от един месец си спи самичък в неговата стая.Това лято направихме едно ремотнче и я обзаведохме.Честно казано и двамата с баща му не очаквахме, че ще го отделим толкова лесно.Но човека си хареса "стаичката" и спи там без проблем.Все още не сме махнали кошарата от спалнята, че се притеснявахме ако реши да се връща при нас да започне да спи на нашето легло.Ще я оставим още малко, че Николай заминава за 1 месец командировка във Варна и не знам Велизар как ще реагира като го няма баща му.Може да иска да идва при мен.

Та така при нас мина лятото - ремонти, покупки, обзавеждания.Не остана много време за почивки, но сме доволни и щастливи. Grinning

Мони, стискам палци нещата в работата ти да се развият възможно най-добре за теб. Hug

# 245
  • София
Момичета искам да пожелая на всички наши кака и батковци, на които утре им предстои първия учебен ден много успехи в училище  bouquet  bouquet  bouquet
И специално за първокласничката ни Марена:

Елисавета Багряна

Много съм послушна,
много съм добричка,
много грижи имам -
аз съм ученичка!

Първите уроци
виждат ми се тежки -
как да ги науча,
без да правя грешки?

Четенето лесно,
писането лесно,
но от таз задача
иде ми да плача.

О, кога ще стана
толкова голяма
че да зная всичко,
както знае мама! 

# 246
ЕЕЕЕ ЛЮСИ-ДОБРЕ ДОШЛА ОТНОВО Hug

МОМИ4ЕТА-НЯМА ЛИ ДА СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ ВЕ4Е ЗА СРЕЩА??? МОГА И АЗ ДА СЕ ЗАЕМА АКО НЯМА ДРУГ ЖЕЛАЕЩ Wink
НЕ ЗНАМ ДАЛИ НЕ ГО ОБСЪЖДАТЕ ИЗ СКАЙПА-НЕ СЪМ МИНАВАЛА ОТДАВНА Sad

4ЕСТИТ ПЪРВИ У4ЕБЕН ДЕН НА СЛАДКАТА МАРЕНА !!!  bouquet  и естесвено на вси4ки ,които тръгват на градина-Ния ве4е от 1 седмица ходи,но утре ще имат тържество-ве4е купихме балони и цветя -тръгна с голямо желание и определено й харесва-всяка сутрин ме пита"мамо,на новата градинка нали?"

# 247
благодаря ви , момичета, за милите думи !  bouquet

като казах на Марена, че мамите й пожелават "успешен първи учебен ден", тя каза "лелееее"..... и явно й се събра нещо под лъжичката. Laughing

# 248
             Успешна и наситена с много положителни емоции учебна година пожелавам на висчки батковци и каки в темата   bouquet!

# 249
  • В къщата на здравето, любовта и красотата!
Момичета благодаря за топлото посрещане!   bouquet

На всички първолачета бих искала да пожелая успешна и изпълнена с много отличия учебна година! smile3529

Ние вече ходим с огромно желание на детската. Дори събота и неделя искаше да ходи. Така че Тали спокойствие му е майката. Не се притеснявай. Търпение и спокойствие му е майката. Peace

# 250
  • София
Да е успешна и да върви по вода учебната година на всички ученици в темата!

Мен днес ме изненадаха в детската градина, че след обяд ще има откриване на учебната година с представление и водосвет... поканиха ни много учтиво. Лелееее, не съм предполагала, че толкова скоро ще ходя на "откриване на учебната година". Като си ги представя малките "ученички"  bowuu  bowuu

Много бяха щастливи Simple Smile

# 251
ПОЖЕЛАВАМ НА НАШИТЕ ПОРАСНАЛИ КАКИ И БАТКОВЦИ МНОГО УСПЕХ, ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ В УЧИЛИЩЕ  bouquet
Аз и тук да се оплача, че сутринта при оставянето беше голяма драма. След като излязох и аз циврих, циврих, циврих.... Последния път като отидох да подслушвам се беше успокоил Вики та и на мен ми олекна  Confused

МЕРЕЛИН, обсъжда се в скайпа за срещичка, но нямам много време да влизам и не знам нищо. Но хайде да ви виждам вече, че много ми е домъчняло  Heart Eyes И аз вчера това казвах - още малко и да се захващаме за срещичката!
Дано само да са ни здрави дечицата  Hug
Хубав ден   bouquet

# 252
  • Бургас
Честит 15 септември!На всички малки и големи ученици пожелавам много успехи през новата учебна година!

И Велизар днес за пръв път отиде в новата градина.Влезе с голямо въодушевление и ентусиазъм!Надявам се и за напред да ходи с такова желание.
Тали и тук да ти кажа - търпение и време трябва.Надявам се скоро да се похвалиш с положителни емоции от градината. Peace

# 253
ЧЕСТИТ 15-ТИ СЕПТЕМВРИ НА ВСИЧКИ УЧЕНИЦИ !!!! НЕКА СА ЗДРАВИ И ДА ИМ Е СПОРНА НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА ! bouquet

# 254
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички ученици и техните родители!!!  Нека учебната година е пълна само с положителни емоции!

Общи условия

Активация на акаунт