Отговори
# 150
Ето защо не исках деца с малка разлика  Mr. Green. Без да искам да ви обидя, ама звучите като звероукротители  Joy. Макар че като се замисля, ако бяха Боил + сигурно и аз щях да се психирам  Mr. Green!

# 151
Иве, честит рожден ден и от мен! Желая ти много здраве и късмет! Любов и сбъднати мечти  Hug Нещата сами ще се случат, малко повече търпение и кураж!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Софи не се предавай ! Кълнем се в теб, че си печена..Не предавай отбора  Mr. Green ... макар, че и аз съм спек от ВСек Sick с мойте три...

# 152
Мерси, Карилче. В голяма дилема съм накъде да поемам... newsm78

# 153
Да си жива и здрава, мила Ивиче! Нови вдъхновения и семейна хармония ти желая!

# 154
  • Ботевград
Честит рожден ден, ИВИЧЕ,  да си здрава и щастлива и нещата да се нареждат според желанията ти!

Бъди здрава, щастлива и мнооого обичана!

# 155
Маша, Честит рожден ден!
Желая ти повече слънчеви емоции и по-малко мрачни мисли! Здраве, усмивки и радости!  bouquet

Иве, Честит празник и на теб!
Да си все така позитивна, енергична и креативна!  bouquet

# 156
А следващата Ива кога има рожден ден  Mr. Green?

Иве, честит рожден ден   bouquet! Бъди все така слънчева и позитивна, желая ти и много късмет и успехи / не само на сцената /   bouquet!

# 157
Иве, да си здрава и щастлива  Hug Пожелавам ти синьо лято и сбъднати мечти   bouquet

# 158
Иве,   bouquet ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ЖЕлая ти да останеш все така многоцветна, пъстроока, отворена за света! Бъди здрава ! Много любов, секс и късмет! Mr. Green

# 159
  • София
Иве ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Бъди винаги все такава каквато си - сърдечна, мила и супер креативна. Страхотна жена и майка Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 160
Защо не пишете от толкова време  Shocked
"АААА! Този път ще се наказваме!"  Joy

Днес щО вода се изля в София  ooooh!  И небето се сцепи да гърми и трещи!

Ние се подготвяме /все още само психически/ за моЕто.... плажа... ехххххххх  Whistling  В събота живи и здрави трябва да припичаме телца и да копаем в пясъка   Mr. Green

Вече съм ученичка в НБУ  Hug /Български език/

Не мислете, че не забелязвам и колко малко снимки показвате...  Crossing Arms

# 161
Няма страшно,тук на моето не вали  Wink , аз пък другата седмица заминавам във вътрешноста на страната  Grinning.
И накрая , но първо по важност честито , леко следване !!!!!

# 162
  • София
Ехооо, май скоро не съм се включвала като гледам колко рожденници съм изпуснала...

Все пак честито на всички на патерички...

Йоанка е на бабин дом почти от началото на юли, менкат се баби, дядовци, по села, планини, сега е в Бургас и ще остане там до края на август, оказа се че много си пада по морето, ама то как ли няма да е така, нали и аз съм морска.

Не съм ви казала резултата от алергичния тест, оказа се че е алергична към мляко, както и предполагах, яйца, морков (!), соя, има доста силна поленова алергия към пелин, бреза и тимотейка, както и към котка и куче. Сега сме на 3 месечна диета без пилешко, телешко, млечни, мед, целина и цвекло и тези по-горе. За месец лечение, макар и да взимаме и разни лекарства, ефекта не е особено голям. Смятам преди да тръгне отново на градина да се консултирам пак с Мустаков, пък да видим.

И аз най-после излизам в отпуска...   sun

# 163
Фъстъч, гледайте да ограничавате контактите с алергените, това само знам по темата.

Да ти кажа, често се сещам за вас с Йоанката, поради тенденцията Вики да ми е миньонче, каквато си спомням, че беше вашата бъбривка-хубавичка, докато пишехме по- редовно... (между другото и Вики вече казва мама, баба, дада, бебе и бебе Вики)...
Приятна отпуска, и дано израстете проклетите алергии, че си е зор голям... Успех и много здраве!

# 164
  • София
Брей гледам аз, че писал някакъв Облак и се чудя кой ли е той, а то нашта Софко Laughing Що пък облак точно newsm78
Сонче честито  bouquetЛеко и успешно следване Hug

Общи условия

Активация на акаунт