Отговори
# 135
Е, нали се разбрахме, че аз ще и го пратя? Ама утре сутрин, че сега ако и изпищи телефона може да ги събуди Simple Smile!

# 136
  • София
Мдаааа, заслужавам си всички бъзици... пък как ме е сраааам  Embarassed Честно, съвсем съм изперкала вече. На всичко отгоре, сега имам да водя едно тридневно обучение във Варна. Така съм се подредила - 10 дни почивка, водене на обучение и още една седмица почивка. Ама то... акъла ми хич го няма, какво обучение ще водя изобщо не ми е ясно.

Вени - нали ми прощаваш  ooooh! След като се разделихме и си викам - лелеее, тази Мария как се е разхубавила... и по едно време от някъде ми се проявява проблясък - ами то не беше Мария, шматка такава  ooooh!  ooooh!  ooooh!

До края на месеца съм тука, така че другата седмица (като ми свърши обучението) ще те издирвам - телефона си го записах прилежно  Embarassed

# 137

Почерпете се за мое здраве! Ставам на 39 и трябва да пея "младостта си отиваааааа" ooooh!

# 138
МАША,ЧРД!БЪДИ ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА С МАЛКИЯ МИШОК!РАДВАЙ СЕ НА ЖИВОТА И СМЕЛО ГЛЕДАЙ НАПРЕД!ХУБАВ ПРАЗНИК!  bouquet  bouquet  bouquet

# 139
Мдааааааааааа, а аз на сутринта забравих  Blush!
Машааааааааа, честит рожден ден   bouquet! Да си жива и здрава и мноооооооого щастлива, а покрай теб и малкия Мишон   bouquet!
А това за младостта, не си го и помисляй! По-скоро трябва да си пееш: Умна съм, красива съм и животът е пред мен  Peace Mr. Green!

# 140
Честит рожден ден, Маша!
Желая ти много здраве, щастие и прекрасно настроение за празника!

# 141
ЧРД Маша  Hug, пожелавам ти сбъднати мечти, мечтана работа  и много радост от малкия мъж.
(да те зарадвам, че нашата група ще са в старата сграда, но на втория етаж. Запознах се с Маринова, на пръв поглед е симпатична)

# 142

Благодаря ви, момичета, за пожеланията. Тук се черпихме с колегите и с вицепремиера Плугчиева. Ако знаете какъв огромен букет ми подариха, с две ръце се обгръща. Снимала съм си го за спомен. И получих все рози, много рози, най-различни разцветки и породи... Grinning

Шаманката, ама как сме в старата сграда, аз съм в новата, при госпожите Арабаджиева и Мишева. Значи не сме в една група с Алекс тогава.... Tired

# 143
пфу, друг Мишо бил тоя дето съм гледала значи. Жалко. Но нищо, дано всички са случили на групи  Hug

# 144
Да си жива и здрава, Иве   bouquet Хич и не си помисляй, че младостта си отива - напротив в разцвета си  Wink

# 145
ИВЕНЦЕ, ЧРД !!! БЪДИ МНОГО ЗДРАВА, ВСЕ ТАКА ЕНЕРГИЧНА, КРЕАТИВНА И БОРБЕНА !!! НЕКА ТРУДНОСТИТЕ ТИ В ЖИВОТА ДА СА МНОГО ПО-МАЛКО ОТ СЛАДОСТИТЕ !!! newsm51

# 146
  • Ботевград
Здравейте и от мен  Hug
Най-накрая да открия темата  Flutter
Честит празник на всички ноемврийски мами и дечица, които съм пропуснала да поздравя  Heart Eyes

Бъдете живи и здрави и се чувствайте винаги по този начин:

Ние сме добре, вкъщи е пълна лудница, бебето проходи и вече няма спирка за него, върви смело по пътя на кака си с белите и пак всичко започва от начало ...
Бяхме на море, изкарахме добре, но беше много трудно с двете.
Връщам се назад да чета, защото имам много страници наваксване  Hug

# 147
Колежки, голям спеч и гърч ме е налегнал- едвам се справям с двете скорпиончета... Вики наддава много лошо, почти съвсем на кърма е все още... Данни се държи като отглеждан в гората... Аз се чувствам изключително лоша и неорганизирана майка, което не ме е срам да си призная публично.
Самоизключих се от чата, че време за сладки приказки и клюки нямам, както и за спане... мисля, че така ще е няколко месеца, докато свикна на новото темпо.

ZLATNA, като те чета и нещо не се успокоявам...  newsm78

Такаа, исках да питам нещо Женката, ама кой да помни... нещо покрай кърменето беше... утре на свежа глава сигурно ще се сетя.

Целувки на всички!!!

# 148
  • sofia
Колежки, голям спеч и гърч ме е налегнал- едвам се справям с двете скорпиончета... Вики наддава много лошо, почти съвсем на кърма е все още... Данни се държи като отглеждан в гората... Аз се чувствам изключително лоша и неорганизирана майка, което не ме е срам да си призная публично.
Софко, ако ти кажа, че доста често съм се чувстала така, едва ли ще те успокоя, НОООООО е само период  Wink Дет се вика живеех период за пероид, да избутам до следващия.
Установих, че периода между 1 и 3 годишна възраст ми беше най-трудно (не физически, психически) След това определено се очовечват човечетата.
Ако можете да измислите вариант за Дани за някаква забавачка (полудневна, почасова) ще си е облекчение за теб.

# 149
  • Ботевград
Много си права Веси, Софко, няма страшно, все по-зле ства  Laughing
Но са сладурчета децата, доскоро каката ревнуваше от бебето, сега вече ми помага /така да се каже/, носи ми примерно памперси, мокри кърпи, дрехи от гарделоба  Shocked без да ги разхвърля и извади всичките  Shocked заиграва се с бебето, когато е в проходилката, държи му шишето, опитвайки се да го храни ии разказва приказки и детски  Laughing
Но тва е много отскоро, преди това беше коренно различно дете, а Мими пък преди беше кротко и спокойно бебе, спеше си и си се занимаваше в кошарата, сега ти казвам - познатата ми картинка отпреди година - идва с проходилката, изключва компютъра, разхвърля всичко, до което достигне, дърпа, бута, включва парното  Joy hahaha няма спирка.
Мисля, че като станат на по 3-4 години децата/и двте  Sick тогава чак ще се почувства облекчение и евентуално мигове спокойствие ...  bowuu
До тогава ще търпим, няма начин.
Но наистина, Златина все едно е расла в гората, не е причината в родителите, или възпитанието, Софко, децата са си така в тази възраст на кошмарните 2  Sick

И разбират, и неразбират, нямат страх, любопитни са, диви са, не знаят как да се държат с други деца, не знам вече до колко да забранявам и разрешавам, от не-не разбират, направоооооооооооо  #Crazy див кеф.
Ще се оправят мила, наистина им трябва време да израстат този период и да отидат в другият, който да се надяваме ще е по-добър, или поне малко по-нелош от този ...  Hug
Кураж, няма да им се даваме  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт