Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се издава болничният лист за разликата между термина и датата на раждане?
Колко време отнема обработката и изплащането на болничните в НОИ след подаването им?
Какво е нормалното количество акане при бебета и какви са препоръките за грижа за кожата им?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се издава болничният лист за разликата между термина и датата на раждане?
-
Колко време отнема обработката и изплащането на болничните в НОИ след подаването им?
-
Какво е нормалното количество акане при бебета и какви са препоръките за грижа за кожата им?
-
Какво представлява контролният преглед при лекаря след раждането?
-
Какви са симптомите на грипна епидемия и какво трябва да знам за нея?
, размерите на бебето, името на бебето и как е протелко раждането!

,останалите засичат контракции,а пък аз 
Спала съм около два часа само. Нямам търпение баща ми да дойде наобяд да вземе Божидар за да мога да поспя. Направо си заспивам права.
Мисля, че трябва да отидеш при някой от двамата с болничния, който ти издават от болницата и да ти даде болничния за разликата между термина и датата на раждане.

А влязох да раждам 95 
Така съм те замислила последните дни, че само влизам в темата и скайпа да видя на къде си, прочитам на две на три и бягам по задачи